Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: masterap , masterap Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.212
Cevap
1.470
Favori
2.564.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Robotu açıp elinizle yerleştirebilirsiniz, doğru yerleştirildiğinde istasyon üstündeki ışık söner ve şarj oluyor diye ses çıkarır. İnternet kurulumunu da yapabilirsiniz ama harita çıkarmadan önce en az 4-5 saat şarjda kalsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jackal73 J kullanıcısına yanıt
    🤭 Yav aynı soruyu daha demin konuştuk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayseedemirci A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.Allah’ın izniyle çok memnun kalacağınız bir tercih yaptınız.

• Ashkar1453 kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim bende oyle dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Tek sorun bataryasıysa pek de problem olacağını düşünmüyorum çünkü 3 oda 1 salon eve yeteceğini düşünüyorum, tabi eğer gerçekten katalogda yazan 130 dakika sürede temizleyebiliyorsa ve o süre gerçekse. Bunun dışında merak ettiğim şey temizleme konusunda eksikleri olup olmadığıyla ilgiliydi ancak forumu okuyabildiğim kadarıyla uygulaması da güzel ve birçok özelliği var gibi.

Ayrıca stella 500b kullanıcıları deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim gerçekten Eksik gördüklerini vb.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de sizden roborock almak istiyorum ve yedek parçalarını. Yedek parçaları orjinal değil mi? Açıklık getirebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 alacağım nereden almalıyım, tavsiyede bulunacak var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordum11 -- 12 Şubat 2022; 7:43:30 >
  • Uzman arkadaşlarım tam stella 500b alacaktım ki dikkatlice bakarken paspas ile süpürme özelliğini aynı anda yapamadığını fark ettim. Yani toz haznesi ve su haznesi aynı yere takılıyor. Ne işlem yapılacaksa o tercih ediliyor. Çekme Motoruda toz haznesinin içinde bulunuyor. Paspas işleminde sadece fırçalar çalışabiliyor. Kıyasladığımız diğer süpürgelerde 2si de yapılabiliyor. ( Tabi stellada diğerlerine göre hazneler yüzde 20-30 daha büyük)

Bu özellikten dolayı şimdilik askıya aldım. Şimdi kendime paspas işlemimi ayrıca yapmalımıyım diye soruyorum.

Uzman arkadaşlardan, Bu konuda olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar

• International kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzunda 16 saat şarj olsun diyor

• szkrb S kullanıcısına yanıt
    Peki bu özellik “mi Home “ uygulamasında var mı?

• lordum11 L kullanıcısına yanıt

Servis konusu çok önemli hocam. Ben 2 ay önce Teknosadan almıştım şuanlık memnunum, performans açısından tavsiye ederim.

• mehkir09 M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu sorduğunuzu bende sormuştum : https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-2152#151772891

• Merhaba,

Y Paterni Paspas özelliği istiyorsanız, aynı anda süpürme ve silme olmaz.

Robot Y Paterni sırasında elle siler gibi ileriye ve geriye doğru hareket ettiği için aynı anda emiş yaparsa geri harekette ıslak zemine çıkar ve paspasın tüm nemini ve fazla suyu emer!

Bu da HEPA filtrenin şişmesine, toz haznesinde su birikimine, yalıtım iyi değilse robotun içinde, döner aksamda ve elektronik kısımlarda neme, döner ve dişli sistemlerde çamurlaşma gibi sebeplerle arızalara yol açabilir..

Forumda bu hususlar defalarca konuşup tartışıldı. Bilinen bir konudur

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 12 Şubat 2022; 10:52:21 >
  • Merhaba,
    Turkcellden alınan bir ürünün faturası kaybolduğunda ürünün garanti dışı kalması gibi bir durum oluyor mu? Yoksa ürün satıldıktan sonra zaten sistemlere kaydediliyor mu? Bu arada sorumu türkcell değil de genel olarak da düşünebilirsiniz. Yanı garanti hizmeti için faturanın kağıt çıktısı gerekiyor mu?
    Bilgilendirmeniz icin tesekkurler..

• ugur.k U kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hepsirobot robot satışı yapmıyor efendim.

Sarf malzemeleri ve bataryalar için hepsirobot.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımla

• BravoUno B kullanıcısına yanıt
    Y değilde normal yapıyor mu?

• tellyser T kullanıcısına yanıt
    Elektronik varsa sıkıntı olmaz.

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    125 m2 mi 😳😳😳 ev kaç m2 sorması ayıp?

• mehkir09 M kullanıcısına yanıt
    Aynı anda süpürme ve silme olmuyor bence. Çamur gibi oluyor bazı yerler.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    tamam bende sarf malzemeleri için söylemiştim. Oradan almayı düşünüyordum kafamda soru işaretleri oluştu. İlgili birisiniz birde sizden almak isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.