< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safran 237 -- 11 Ocak 2022; 22:17:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2140. sayfa)

-
-
Kutudan çıkan belgede distribütör bilgisi vardır diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok basit 5 dakikada yazılabilecek kodlar ile insanları memnun etmek ne kadar basit halbuki ek donanım ihtiyacı yok, masraf yok...
Konumuzu takip eden ve toz toplama istasyonlu modele sahip olan firmalar bu mesajımızı okuyorsa buyrun size iyileştirmenin kralı, yazılımı yaptırın , reklamınızı basın , fark yaratın...
Neabot'u bu konuda tekrar tebrik ederim piyasanın en uygun toz toplama istasyonlu modellerinden biri olan N1 Plus'a böyle bir özellik katarak bizi (Robot Kafalar) şaşırttı.
-
Roborock S7 şu an için daha iyi ve daha gelişmiş bir cihaz efendim.
-
Filtrenizi mi yıkadınız?
-
Hayır yıkamadım. Yeni filtre takınca da aynı hatayı alıyorum. Başka bir problemi var diye düşünüyorum. Kutunun içerisinden Güncel Dijital ait bir kağıt çıktı onlara göndereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krayir -- 12 Ocak 2022; 11:15:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır, kolay gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim roborock s7 yi aldım kargoda yarın gelecek , ilk robot süpürge deneyimim olacak , umarım beklentilerim karşılar
-
Üstadım geçenlerde de size danışmış ve detaylı açıklama yapmıştınız.
Benim emektar roomba 605'i sattık internet üstünden, şimdi kara kara düşünmeye başladım.
Kimse darılmasın açık yazacağım.
iRobot servis olarak işim düşmese de yedek parçada hiç sıkıntı çıkarmadı. Zamanında da araştırmış hatta size de sormuştum diye hatırlıyorum. Firmanın kalitesi ortada, ürün yazılan her şeyi yaptı. Ne eksik ne fazla, gayet memnunum.
Şimdi istediğim bazı özellikler var mop, detaylı haritalandırma vs. iRobot'a bakıyorum fiyatlar iyice uçtu, bir de bazı markalara bakıyorum daha makul geliyor. örneğin robogil. Ben bu firmayı aradım ve gayet detaylı bilgilendirildim. Bu konuda bir problem yok, iyi niyetli insanlar o da belli. Fakat firma çok yeni, yarın bir gün batmayacağının ya da yedek parça temininde sorun yaşamayacaklarının garantisi yok. Umarım böyle bir şey tabi ki asla olmaz, ama risk olarak daha yüksek bir irobot veya roborock vs. göre diye düşünüyorum.
O yüzden şu anda gidip geliyorum, robogil kağıt üstünde çok avantajlı fakat böyle bir soru işareti var kafamda. Çünkü bu sefer nokta atışı yapmak istiyorum.
-
Merhaba,
Evet iRobot iyi bir firmadır. Ancak her firma bayisi veya hamisi ile kaimdir. Size biraz tarih anlatayım.
Ben iRobot firmasının ilk ülke distribütörüyüm, 2009 - 2014 yılları arasında Türkiye ve Azerbaycan distribütörlüklerini yaptım. Bir anlaşmazlık sonucu, biraz da beklentilerini karşılayamadığımız için, 2014 yılında yıllarımızı ayırdık, sonrasında ben de Neato ülke distribütörü oldum. iRobot ile ticari ilişkimiz bittikten sonra üretici firmadan onlarca defa Türkiye'de satılmış olan robotların servislerini aksatmamak için gerekeni benim üstleneceğimi ve bana yedek parça satmalarını talep etmeme rağmen yıllarca, evet yıllarca buna kulaklarını tıkadılar. Bana güvenip de iRobot satın almış müşterilerimi yolda bırakamazdım, servisi bir gün bile aksatmamak adına diğer ülke distribütörlerinden merkezin haberi olmadan yüksek bedellere yıllarca yedek parça satın aldım ve kimseyi mağdur etmedim.
Firma ülkeye Cekya distribütörü ile, sanırım 2019 yılında, girinceye kadar kimseyi yolda bırakmadım ve hem servis/yedek parça hem sarf, hem de batarya ihtiyaçlarını karşıladım. iRobot, Neato ve Zucchetti robot sattığım müşterilere hala servis ve destek veriyorum.
Diyeceğim odur ki, firmanın yeni eski olmasının hiç bir anlamı yok, niyet önemlidir. Ülkedeki bir çok ithalatçıyı şahsen tanıyorum, çoğunu gittim ziyaret ettim, hatta bir kısmına danışmanlık da verdim. İyi başlayanları burada övdüm, sonradan yoldan çıkanlar ile de ilişkimi kestim, zaten yazılarımdan da anlaşılır bu.
Robogil, hem kurucusu/sahibi/çalılşanları, hem de servis anlayışı açısından müstesna bir firmadır. Ticarette her şey olur, çok kazanabilir veya batabilirsiniz de. Ama yatırımlarını bildiğim için ben müşterilerini mağdur etmeyeceklerine inanıyorum.
Bir extra not: iRobot neyse ama Roborock bu ülkede tamamen sahipsiz. Bireysel çabalar olmasa çakma AliExpress yedeklerine kalıyorsunuz.
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 12 Ocak 2022; 23:45:37 >
-
İrobot roomba i7 nasıl bir cihaz.8.3 k ya alınır mı. Tavsiye edermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece süpürme istiyorsanız iyi bir cihazdır.
-
Üstadım çok teşekkür ederim, açık ve net şekilde anladım sizi.
Son bir sorum olacak. Luna 200 ile Stella 500 arasında gidip geliyorum.
Müşteri hizmetleriyle de görüştüm, isteklerimi belirttim. Hem o, hem de kendi gözlemim luna200 tüm işimi görür gibi duruyor. Sizin tercihiniz ne olurdu acaba? Bir de Luna'daki UV olayı gerçekten gerekli mi, evde çocuk da var yerlerde geziyor. Kağıt üstünde iyi bir özellik ama ne kadar verimli çalışıyor emin olamadım.
-
Hayret, ülkede en çok satılan markalardan biri neden böyle sahipsiz.... Bu yola çıktığımda herkesin dilinde roborock vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Roborock hala hepimizin dilinde çünkü çok kalşiteli cihazlar yapıyor. Ancak sadece ülkemizde değil, dünyanın bir çok yerinde yerel distribütörü yok.
Dragon, Tenma vs gibi ana dağıtıcılar üzerinden ülkelere dağıtım yapıyorlar. Çıkış fiyatları belli ama bir ülkede birden fazla satıcı olduğu için aralarında fiyat rekabeti yaratıp daha çok satmayı hedefliyorlar.
Bu sektör için çok yanlış ve anlamsız bir yaklaşım ama kendi tercihleri.
-
Luna200 UV özelinde değil ama genel oalrak bildiğimi aktarayım. UV ışınlarının etkili olabilmesi için bir noktada kısa bir süre de olsa sabit kalması gerekiyor. Benim ihtisas konum değil o yüzden ahkam kesmeyeceğim ama hastane dezenfeksiyonunda kullanılan robotlar da bir odaya girdiklerinde bir süre sabit kalıyorlar. Mobil bir cihazda da mutlaka etkisi vardır ancak oranı nedir, kapsamı nedir bilemem.
İki cihazın özellikleri birbirine yakın ama Robogil'in yeni uygulaması çok daha güzel ve kapsamlı diye biliyorum.
SAygılarımla
-
Hangisinin uygulaması daha güncel Stella'nın mı acaba?
-
Evet efendim
-
Almak istiyorum stella 500a; fakat fiyat analizinde beni üzen bir durum görüyorum.
29.11.2021 Satış Fiyatı 3.924 TL Euro = 13,64 TL
14.01.2021 Satış Fiyatı 6.000 TL Euro = 15,56 TL
Yani 288 euroya satılan süpürge şu anda 385 euro. Döviz bazında gelen zam %34'e yakın.
Fiyatlar akakce.com'dan alınmıştır. Bugünki fiyat boynerdeki kampanyalı fiyat üstelik, başka sitelerde daha pahalı.
Ne oldu da, bu kadar büyük zam geldi.
Çin'den ithal edilen ürünlere ekstra gümrük vergisi mi geldi?
Üretici firma zam mı yaptı?
Navlun fiyatları ise son bir ayda düştü, geçen sene bir ara çok fahiş noktalara gitmişti.
Ben bu soruya cevap arıyorum, eğer akakce eski fiyatı hatalı ise kusura bakmasın yetkililer lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 14 Ocak 2022; 10:13:23 > -
Hocam hangi ülkede yaşıyosunuz? Bu hesapla akaryakıt almamanız lazım! Ülkenin hali bu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X