Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marin34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.986
Cevap
1.505
Favori
2.640.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyatlara onlar yok, anca lydsto var onda da kararsız kaldım sanki çok problem çıkarıyor gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

mop pro ve viomi v2 için batarya ve yan fırça ana fırça filtre gibi yedek parça satışınız var mı ? Hatta bunların bakım onarımlarını firmanız yapıyor mu ?

• Arkadaşlar merhaba. 7 BİN TL'ye kadar maksimum limitli önerebileceğiniz fiyat / performans ürünü veya ürünleri hangisi? Karar aşamasındayız almak için tavsiyeye ihtiyaç var.

s5 max ile S6 Max arasında gidip geldik epey. Sizce toz toplama ünitesi olan modele mi yönelmek gerekli? Yoksa bu ikisinden birini mi tercih edelim. Limitleri zorlayıp S7'ye çıkmak da aklımı çelmiyor değil. Almışken iyisi olsun diyerek.

• Hepsirobot.com sayfalarına belli başlı inceleme videolarımı ekledim.

Teşriflerinizi beklerim.

hepsirobot
    robot inceleme videolari
    https://hepsirobot.com/robot-inceleme-videolari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 10 Ocak 2022; 15:11:21 >

Hocam sizden alabilir miyiz bi üstteki post ile ilgili öneri :) çöp üniteli olanlardan almak şart mı mesela uzun vade için? Bir de S7 max yerine s5 max veya 6 uzun süre götürür mü?

• Üniteli robot süpürge almak amacıyla çıktığım bu yolda S5 max aldım arkadaşlar.
    Üniteli olanların torba meselesi canımı sıktı sonuçta torba değişmesi gereken bir şey ve üniteli ürünlerin fiyatı pahalı, kameralı olan s6 maxv'yi ise hacklenebilir korkusu ile almadım :) s6 pure için s5max tan bir farkı yok diye okudum galiba sadece mop ayarlarında 1 özelliği varmış + olarak. 6200 TL ye aldım.

Hocam merhaba. (Öneri olarak) bir anket yapsanız(donanımhaber anket modülü kullanarak), genel yaklaşımı ve kullanıcı deneyimi ortalama görsek nasıl olur ? :)

Özellikle moplu süpürge kullanıcıları için sorsak: "Robot süpürgede mop özelliği gerekli yada gereksiz" olarak açsak anketi ?

Yada daha farklı sorular olabilir...

• KararanBitki kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ama ünitelilerin tek ekstra masrafı toz torbası. Lydsto kutusunda toplam 7 tane toz torbası var. Ben 10 aydır kullanıyorum cihazı. 3. torbayı daha dün taktım. Haftada en az 2 genelde 3 kez çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allaturcha A kullanıcısına yanıt
    Hocam, bazıları kullandığı cihaza laf söyletmiyor. Kim doğru kim yanlış... Geçen biri dediki s6 maxv 3 cm engeli aşıyor 😳😳😳....

Peki ilife için hangi model ?

• croco_16 C kullanıcısına yanıt

Süpürme olarak performansları birbirine yakın. S7 titreşimli mop, mop kaldırma vs olduğu için mop olarak ayrı bir yerde. S7 ye toz toplama ünitesi sonradan da alınabiliyor. Yerlerde çok eşya oyuncak vs oluyorsa S6 maxv nesne kaçınma kamerası işinize yarayabilir. İyi süpürsün standart mop yeterli derseniz S5 max tutulan bir model. Hangisi size uygun geliyorsa onu alın. 

• cerci46 C kullanıcısına yanıt

eyvallah teşekkür ederim

• Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ kullanıcısı var mı? +/- yorumlarınız nasıldır?

Bu fiyatlara önerebileceğiniz alternatif var mı? 4000 liralardan 5500'e çıktık, daha da yükseltmek istemiyoruz limiti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Ocak 2022; 18:12:45 >
  • Burada Ali Bey'in tavsiyesi üzerine Stella 500B almıştım. İlk robot deneyimim ama genel olarak memnunum. Teşekkürlerimi sunarım.

Robot koltuğun köşesine sıkışınca sağ tekerlek arızası verdi ve oradan kurtarınca temizliğe devam ettiremedim. İstasyona dönüp tekrardan sıfırdan başlaması gerekti. Şu an aynı bölgeden yasak alan ile kurtarıyorum ama merak ettiğim böyle durumlarda temizliğe kaldığı yerden devam edebilmesi mümkün değil midir?

• croco_16 C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu yaklaşım doğru değil çünkü ihtiyaçlarınızı en iyi siz bilirsiniz. 17 senedir robot kullanmama ve hemen hepsi elimden geçmesine rağmen otonom toz ünitesini gereksiz bulurum ben. Ama size hoş ve gerekli gelebilir. Mop da aynı şekilde - halılarınız çoktur, aralarında boşluk azdır vs vs...

Otonom toz üniteli bir ürün aldınız, ayda bir toz torbasına ayrıca para vereceksiniz bir de.

Almışken iyisi olsun demek kullanmayacağınız gereksiz özelliklere çok para saymak olmamalı diye düşünüyorum.

S7 güzel bir cihazdır, uzun ömürlüdür, titreşimli mop var ve ayrı alınmak kaydı ile otonom boşaltma kullanılabiliyor.

Demem odur ki, robot seçerken fiyat tek bir kriter olmamalı.

Saygılarımla

• allaturcha A kullanıcısına yanıt

A10s efendim

• hangontight H kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İyi günlerde kullanınız.

Stella özelinde değil ama genel olarak haritalı cihazlar referans sistemi ile çalışırlar, dolaşma esnasında bir problem ile yerinden oynarsa yerini karıştırabilir.

Saygılarımla

• Merhabalar Roborock S5 Max sahibiyim. Roborock'ın kendi aplikasyonunu kullanıyorum.

1) Mop'u halıya yapmasında bir sıkıntı var mı? (Halı silmemi yapmış olur-ıslattığıyla mı kalır)

2) Haritada halıları görünütüleme şansımız var mı? (Kolayca no-mop zone seçebilmek için)

3) Haritaya elle müdahele edebiliyor muyuz? (yani evin duvarlarını kendimiz düzeltebilir miyiz?)

4) Yatak odamda 6 kapı tam aynı gardrop var. Sanırım ayna nedeniyle odayı 2 katı gösteriyor (tabi aynanın arkasına büyülü olmadığı geçemiyor) Aynaya çarşaf vs örtmeden bunu engellemenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy -- 10 Ocak 2022; 21:13:38 >
  • hangontight H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Robotunuz bir yere sıkışıp hata kodu verip hemen müdahale edilmezse bir süre sonra enerjisini korumak için uyku moduna geçer.

Robotu sıkıştığı yerden kurtarın, robotun üzerindeki açma kapama tuşuna bir defa basın robot uykudan uyanaccaktır, açma kapama tuşuna tekrar basın bu durumda robot ihtiyaç duyarsa kısa bir durumsal farkındalık sağladıktan sonra kaldığı yerden temizliğe devam edecektir.

Robota başka komut verilmesi veya mevcut temizlik algoritmasının silinmesi durumumda sizin de yaptığınız gibi en iyisi robotu istasyona koyup yeni bir temizlik başlatmak..

İyi forumlar..

• speedy kullanıcısına yanıt

Mrb S5 max galiba robotunuz.

1) Mop bezi diğer alanlarda kirleneceği için halıya çıkınca kiri halıya bulaştırır.

2) Halıları haritada gösterme özelliği yok bunun için halı tanıma sensörü olması lazım. Kendiniz halı olan yerleri denk getirerek no mop zone olarak işaretlemeniz gerekiyor.  Uzaktan kumanda ile halının çevresinde dolaştırın robotu, sonrasında haritadan dolaştığı yerler gözüküyor. Çizdiği alanın içine no mop zone oluşturun. Ya da bir temizlik sırasında halının köşelerine birer cisim koyun çevresinde dolaşacağı için köşeleri belirlemiş oluşunuz.

3) Bildiğim kadarıyla hiçbir robotta bu mümkün değil

4) Aynadan dolayı çıkan sanal alanları silmenin yolu yok. Aynaları bir seferliğine alttan 15-20 cm kapatın. Sanal alanla oda arasına duvar varmış gibi çizgi oluşur. Çizginin dışında oluşan alanı yasaklı alan içine alarak kaydedin ya da oraya sanal duvar çekin.

• 
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.