< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2106. sayfa)

-
-
Merhabalae s5 max için filtre seti arıyorum ne önerirsiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat aralığında başka tavsiyeniz varmıdır. 5.000 - 7.000 arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Hepsirobot Ali Tan bey merhaba. Bir tanıdığım robot süpürge almak istiyor. Xiaomi Vacum mop pro almak istiyor. Ben ona 360 S7 pro önerdim. Ama senin fikrini almak istedim. İkisini malzeme kalitesi, sorun çıkarma vs konusunda karşılaştırman ve bir öneride bulunman mümkün mü?
Bence ikisi de artık eskiyen modeller. biraz daha bütçe ile en azından bir 360 S9 veya Dreame D9 vs bakabilirler.
-
Robogil Stella 500B veya 360 S10
-
Cevap için teşekkür ederim. Robogil stella 500b şu anda HB'da 5999 lira. Dreame d9 daha pahalı. Bu durumda dreame yerine robogil daha mı iyi olur peki?
Acil değilse bu fiyatların gevşeyeceğini düşünüyorum.
-
Kurlar çok arttığından onlarda bir an önce alsak mı acaba telaşındalar. Kimse ne yapacağını bilmiyor. Kasım ayında arkadaşa 360 s10'u 4500 civarına aldık. Şu anda nerdeyse 9000. Yine de teşekkür ederim. Öneriler için.
Her malın bir değeri vardır. Şu an piyasadaki fiyatlar fazla şişkin, kurların da ötesinde.
O yüzden biraz gevşeyeceğini düşünüyorum.
-
Hocam doların ne olacağını kimse öngöremiyor belki fiyat şişkinliği o sebepledir. 1 ay sonra dolar 25 lira olacak dense çoğu insan şaşırmaz bile.
Katılıyorum, bunları 20 sene önce de yaşadık.
O rakamlarda piyasa duruyor zaten, satış olmuyor. Bu robot ekmek, süt gibi değil, alınmazsa kimse ölmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende bu modeller arasında kaldım. Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Roidmi yi neden önermiyorsunuz? S5max ile arasnda kaldım. Roidmi çekiş gücü 2700 pa, s5max ise 2000pa.
Neden s5max ı tavsiye ediyorsunuz? Kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim. S5 maxı iyi biliyorum ama reodmi hakkında çok bilgi sahibi değilim. Arada da ciddi fiyat farkı var.
merhaba aradaşlar kolay gelsin. geçtiğimiz hafta mi vacum mop 2 pro aldım. harita çıkarma için çalıştırdım birinci süpürmede sorun olmadı fakat ikinci süpürmede şarj istasyonunu bulamadı. mecburen haritayı ve verileri sıfırladım. wifi reseti atıp tekrar kurdum. ama 2 gündür uğraşmama rağmen şarj istasyonunu bulamama( bazen buluyor bazen bulamıyor) hiç birşey yok ilen etrafında sıkıştım uyarısı verme gibi sıkıntılar var. ne yapabilirim. servislik bir durum mu sorunu nasıl çözebilirim.
-
-
Roidmi
Önermiyor değilim ama S5Max daha kaliteli bir ürün, en azından Xiaomi evreninde değil.
Başka kriterler olduğunda Roidmi de önermiştim, kötü bir cihaz değil.
S5Max şu an gereksiz pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 20 Aralık 2021; 17:50:7 >
USD düştü bakalım ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bişey olmaz yazılı olmayan kuraldır kur zammı yapılır ama geri alınmaz.
-
Düşüş kalıcı olursa, piyasada güven oluşursa fiyatlar geri gelebilir. Dolar sert düşüş sonrası 14 lirayı tekrar kırdı. Eğer öğleden sonra yapılacak açıklama tatmin etmezse düşüş kalıcı olmayabilir. İnşallah kalıcı olur tabi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X