< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2047. sayfa)





-
-
S6 maxv geldi. İlk deneme daha. Ama beklediğimden çok daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S6 MaxV modelinin kameraya bağlı nesne tanıma konusunda pek başarı elde edemeğini söylüyor Hepsirobot Ali bey S5 Max ile ikili karşılaştırmalar yapıldığında. Temizleme performansı konusunda da yine bir avantajı yok. Doğal olarak aradaki fiyat farkına değer bir durum yok. S7 özellikle mop teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Titreşimli mop, halı yüzeyinden geçerken 0.5 cm mop braketini yükseltme, kılsız ana fırça teknolojisi ile epey bir fark yaratıyor. Fakat yeni teknoloji bir ürün olması sebebiyle de hem yedek parça hemde sarf malzeme konusunda masraflı bir ürün hele bizim ülke koşullarında. Ben şu durumda bütçe bazlı hareket edilmesinden yanayım. Tüm bunlardan yola çıkarak satın alacağınız zamanın fiyat skalasına göre hareket etmenizi tavsiye ederim. Dönem dönem yapılan indirimlerde üst model bir alt modelin fiyatına yakın hale gelebiliyor. Bu durumda liste dışı yaptığınız bir model çok daha avantajlı hale gelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 20 Kasım 2021; 18:28:22 >
-
Max 2-2,5k civarına haritalama özelliği olan f/p süpürge olarak hangisini önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S6 maxv ilk haritalamada sanki özellikle çarpıyo gibi
Ama sonra hayatta dokunmuyor. Sanki temas olmadan aşk olmaz gibi 🤭🤭🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam peki bütçe göz önünde bulundurulursa 5000 TL ye kadar ne alınabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla umarım dokunmadan devam eder aşk hayatına 😃 Aksi hali bir müddet sonra can sıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son dönemde aşırı derecede arttı malum fiyatlar. 1 ay öncesine kadar 3800 bandında Roborock S5 max, 4300 bandında 360 S10 derdim fakat dediğim gibi aşırı şişmiş fiyatlar. Şu durumda öneride bulunmak gelmiyor içimden açıkcası. Tetikte bekleyip, anlık oluşan fırsatlar ile en azından eski fiyatlar olmasa dahi bir tık üstünde fiyatlara ürün yakalamanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. 7-8 ay önce siteden araştırarak S5max cihaz aldım. Öncelikle alacak arkadaşlara söylemek isterim ki cihaz gerçekten çok iyi. Belki ayda 2 kez ev süpürüyoruz diyebilirim. O kadar iyi ki insanı tembelleştiriyor Şu zamana kadar sorunsuz kullandık (maşallah diyelim) hazır kasım indirimleri varken yedek parça almak istiyorum acaba nereden alabilirim? Orjinal yedek parça nasıl bulurum? Bilen yardımcı olursa çok makbule geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazar değmesin. İyi günlerde kullanın. Tr'de orjinal sarf malzemeyi sadece Hepsirobot Ali bey tedarik edip, satıyor diye biliyorum. Diğer tüm satış noktalarında muadil ürünler satılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
İrobot 974 neden irobot 976 modelinin 2 katı ortalama ?
İrobot 974 4.200 TL ve üstü
İrobot 976 2.600 TL civarı
Arada ne farklar var bu kadar fiyat farkı olabilecek, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki 5000 bandında en çok hangi cihaza yönelmeliyim? Ona göre fırsat kovalayim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
360 s10 ve Roborock s5 max ikilisini kovalayın. Roborock s6 maxv'de nadir de olsa indirime giriyor. Onu da alın listeye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim iyi forumlar hocam ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.
Hali hazırda Eufy 11s kullanıcısıyım.
AklimiZda yenilemek vardı.
360 s7 pro modeli az önce bir indirimde denk geldi. 2700 liraya aldım. Piyasası 4000 civarı gördüğüm kadarıyla.
Direk aldım ama Eufy’dan sonra bana bir şey katar mı çok emin olamadım.
Mop özelliği verimli değilmiş. En işime yarayacak yeri sanal duvarlar oluşturmak olacak.
Fikri olan arkadaşlarım varsa paylaşırsa çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 20 Kasım 2021; 23:43:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi site hocam, bu kadar uyguna aldığınız çok iyimiş
-
Merhaba, oldukça yabancıyım robot alırken neye dikkat edilmeli? 2500-4500 b bandında onerebileceginiz iyi temizleyen cihaz var midir? Yardımcı olursanız cok sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.hepsirobot.com sayfalarını okumanızı öneririm.
Satın alma, kurulum ve kullanım konularında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 21 Kasım 2021; 1:31:11 > -
Selamlar,
Bu indirimi geçte olsa bizde gördük ama paylaşmaya fırsat olmadan bitti. En son bu fiyata 1.5 ay önce düşmüştü ki o zaman dolar 9.2 TL idi yani bedavaya kapmışsınız güzel günlerde kullanın.
-
1 ay öncesi hakikaten uygunmuş.
Su anda turkcell pasajda 4850 tl siyahı, bonus karta yeni üyelikle vs 300 tl bonus geliyor. 4500 tlye geliyor. Şu dönemde fena fiyat değil sanki. 4000lere kadar zorlayayim bakalım belki kur biraz gevşer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X