Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
56.059
Cevap
1.320
Favori
2.232.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    İlk temizliklerinizde tamamen dolacaktır ama düzenli temizliklerde ilerleyen günlerde 3 gün rahat idare edecektir tabi ev şartlarına göre değişir bu durum. Eviniz 1+1 olduğu için hiç takılmayın buna bence 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Shaggy denemelerim oldu 360 S serisi robotlarla bazen takıldı bazen geçtiler tüy ve kenar uzunluklarına bağlı olarak bu sebeple denemeden bilemezsiniz şahsen yerinizde olsam eğer takılıyorsa temizlik zamanı silkeler kaldırırım uğraşamam derseniz yanından geçebileceği alan var ise yasaklı alan seçebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge almayı dusunuyorum, kullanan arkadaşlar varmı acaba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Vakum gücü robotlarda temizlik için çok bir şey ifade etmez, genel anlamı ile pazarlamanın bir elemanıdır.
    Hiç vakum gücü belirtmeyen iRobot veya Neato en iyi temizlik performansına sahiptirler.

    Donanım kalitesi olarak arada çok fark var, servis ve
    yedek parça detayına hiç girmiyorum.

    Weback gayet güzel ve kararlı bir yazılımdır bu arada. Çok az sorun çıkartır.

    Saygılarımla

    Ustad selamlar, 5000 butce ile onerebileceginiz robot varmı acaba

    hem yazlık hemde evımde kullanmayı dusunuyorum, yazlık 3 katlı ve teraslarıda mob yaptırmayı dusunuyorum.

    Açıkca Roidmi Eve Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge ve Bİrde 360 s7 alayım dıyorum, s7 yazlıkta sabıt kalsın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuvaz

    Merhaba geçen sene @Hepsirobot 'un tavsiyesi ile Ecovacs Ozmo Deboot 950 almıştım. Ürünün kalitesi, süpürmesi, mop performansı gerçekten iyiydi. Ancak yazılımsal sıkıntılar başımızı çok ağrıttı, beklediğimizi bulamadık. Çoğu kullanıcı gibi biz de iade ettik. Şimdi onun yerine arayış içerisindeyiz.


    Şu an Roborock s7 almak istiyorum o da yeni çıktığı için. Diğer modellere de pek hakim değilim. Ozmo'dan sonra elime aldığımda bu ne kalitesiz malzemeymiş demek istemiyorum ve stabil bir cihaz istiyorum. Beklentilerim bunlar.

    S7’yi nereden bulabilirz acaba Türkiye’ye daha gelmemiş aliexpresste kapış kapış satılıyor ama hiç bir satıcı türkiye’ye yollamıyor nedense?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reflexx_ R kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta Amazon.tr'de vardı. Yurtdışı satışlıydı sanırım şu an yok. Olsa ben de alacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya ne kadardı peki fiyatı hatırlıyormusunuz? amazon.de’dendir belki de orda da yok gözüküyor şuan, n11’de bir tane ilan var ama fiyatı çok yüksek 9 bin lira bi süpürgeye vermek pek akıl karı değil, her sene gelişen bir teknolojiye o kadar yatırım yapılmaz diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6500 idi galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mest.best M kullanıcısına yanıt

    ilife 10s de kafamı karıştırmaya başladı siz ne alacaksınız

  • Merhabalar xiomi mop pro 9 aydır sorunsuz kullanıyor idim şuan nırmal zeminde düzgün çalışıyo4 fakat halı üzerinde sürekli sağa dönerek kendi etrafında daire çiziyor daha önce bole bişi yoktu hali değişmedi aynı hali hali olmayan zeminde her hangi bi sıkıntı yok
    Manuel ileri bastığımda gene sağ döprü gidiyor manuel ileriemyi kestiğide sağ teker sol tekerden geç duruyor balına gelen var mı nasıl çözebilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    İyi tatiller, içinize sinsin.

  • mithatcann kullanıcısına yanıt

    11-12cm idealdir. Sadece kuleyi kurtarması yetmez, yaklaşırken engel olarak da algılamaması gerekmektedir.

    Saygılarımla

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Bende shaggy halıda kullanıyorum. İnerken başarılı ama halıya çıkarken bazı yerlerde takılıp çıkamayınca çok oyalanıyordu. Çıkamadığı yerlerin köşesini traşladım biraz ve şu an rahat inip çıkıyor. Zaten yerler belli ve sorunsz şu an. Tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt

    Roidmi, Xiaomi grubu ürünlerindendir, yapısını biliyoruz. Orta kalite grubunun başarılı ürünlerinden olmaya adaydır. 360 S7 de gayet makul ve bol özellikli bir ürün.

    Açık teraslarda mop yaptırırken - eğer mümkünse - vakumu tamamen kapatmanızı öneririm. Tabii iki haftada bir filtre değiştirmek istemezseniz...

  • mxlpyzgt kullanıcısına yanıt

    Merhaba, geçmiş olsun.

    Robotu ters çevirip sağ tekerleğe bir şey dolanıp dolanmadığını kontorl edin, varsa dikkatlice çekerek çıkartın.


    Takılan bir şey yok ise servise gönderin, sağ tekerlek modülünü değiştirsinler.


    SAygılarımla

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Takılan bişi yok sadece halida oda her halida değil normal seramik veya laminat zeminde hiç bir sıkıntısı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arıza için xiaomi süpürgeyi nereye teslim etmem gerekiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mxlpyzgt kullanıcısına yanıt

    Tekerlekler çok aşındı ise yien bunu yapabilir. Eğer sert zeminde bir sorunu yok ise servis işlem yapmadan geri gönderebilecektir, Xiaomi'lerde halı testi prosedürü yok.

  • 360 S9'a karar verdim gibi ama A10 da güzelmiş fiyatı da daha düşük ama garanti durumu nasıl A10'un acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robot süpürge inceleme: Son dönemin en popüler teknolojik cihazlarından birini irdeliyoruz. Eğer evinizde kedi – köpek benzeri sadık bir yoldaşınız varsa veya saçlarınız uzunsa süpürge ihtiyacınız da fazla demektir. Peki robot süpürge kedi veya köpekli evde nasıl iş yapıyor?


    Puppyoo R6 Home Akıllı Robot Süpürge aşağıdaki link’ten indirimli olarak satın alabilirsiniz…


    Bağlantı: https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/puppyoo-r6-home-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-paspas-4-saat-calisma-suresi-6400mah-pil_pdp_693776218

     

    Robot Süpürge İnceleme – Puppyoo R6 Home


    Günümüzde neredeyse her evde bir elektrik süpürgesi bulunsa da çoğumuzun evi süpürmek için zamanı yok.


    İşte tam bu noktada akıllı elektrik süpürgeleri devreye giriyor. Puppyoo R6 Home isimli bu cihazı da sanırım ülkemizde en çok tercih edilen ve aynı zamanda merak edilen modellerin başında geliyor.


    Öncelikle belirtmeliyiz ki Puppyoo R6 Home isimli bu akıllı temizlik robotunu kontrol etmek için ihtiyaç duyduğunuz tek şey Puppy Robot uygulaması. Akıllı robotun ve telefonun aynı WiFi ağına bağlı olması halinde Puppyoo R6 Robot ’u çalıştırdığınız an cep telefonunuzdaki Puppy Robot uygulaması cihazı tanıyor ve ayarlamaları kendiliğinden yapıyor. Yapmasa bile ürün kataloğundan akıllı süpürgeyi seçip cihazı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.


    Cihazın çalışma mantığına gelecek olursak esas işi sahip olduğu üç farklı işlemcinin yaptığını söyleyebiliriz.


    Evet yanlış duymadınız Puppyoo R6 Home’da toplam 3 tane işlemci var. Bu işlemciler evinizin haritasının çıkartılması, gerçek konum bilgilerinin sağlanması, aynı zamanda da gerçek zamanlı olarak akıllı robotun kontrol edilmesini sağlıyor. Robot bu işlemciler sayesinde evin neresinde olduğunu, hangi bölgeleri temizlediğini hesaplayabiliyor.


    Tabii ki bu işleri neredeyse cihazın her yerine konumlandırılan sensörleri sayesinde yapabiliyor. Mesela 360 derece tarama yapabilen 7 sensör, saniyede 2900 kez ölçüm yapabiliyor.


    Bu sayede de bir odayı sanki bir insan gözüymüş gibi 360 derece olarak tarayabiliyor ve bir metrede 1 santimetreden az bir sapmaya neden oluyor.


    Emiş gücüne gelirsek standart elektrikli süpürgelerden bir eksiği olmadığını söyleyebilirim. Bunu ne dayanarak mı söylüyorum? İnanın bana Puppyoo R6 Home’u çalıştırdığınızda haznesinde biriken pislikleri gördüğünüzde kafanızda bu ürünle ilgili en ufak bir soru işareti kalmıyor.


    Zaten 2000 Pa’lık bir basınç üretebilen Japon Nidec motora bağlı olan ana fırçanın yüksekliği otomatik olarak ayarlandığı için hem ürünün engebeleri aşması hem de pislikleri tanımlayıp vakumlaması kolaylaşıyor.


    Bu arada hemen belirtmekte fayda var, mobil uygulama üzerinden 3 farklı çalışma modu arasında seçim yapabiliyorsunuz. Siz çalışma hızını arttırdıkça ürünün çıkardığı ses de artıyor ama hiçbir zaman standart bir elektrikli süpürge kadar ses çıkarmıyor.


    Kullanım ömrüne gelirsek Puppyoo R6 Home’un 6400 mili amperlik bir Samsung bataryası var. Bu da bize tek şarjla yaklaşık 300 metrekarelik bir alanı temizleme imkânı veriyor. Aynı zaman da şunu da belirtmek isterim ki Puppyoo R6 Home 4 saat kesintisiz olarak çalışabilen tek robot. Ben bizim evde hangi temizleme modunu seçersem seçeyim tek bir temizlikte şarjın bittiğine hiç şahit olmadım ki sanırım bizim evin büyüklüğü yaklaşık 120 metre kare…


    Puppyoo R6 Home, şarjı yüzde 20’ye düştüğünde temizleme işine ara vererek otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor ve şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam edebiliyor.


    Bu nedenle siz evde yokken bile cihazın şarj oranını dert etmeden uygulama üzerinden temizliği başlatabiliyorsunuz.


    Aynı zamanda uygulama üzerinden robotu evin istediğiniz bölgesine yönlendirebiliyor veya bazı odaların daha fazla temizlenmesini sağlayabiliyorsunuz.


    Açıkça söylemek gerekirse Puppyoo R6 Home kullanana kadar evimizin bu kadar kirli olabileceğini hiç düşünmemiştim.


    Puppyoo R6 Home Akıllı Robot Süpürge aşağıdaki link’ten indirimli olarak satın alabilirsiniz…


    Bağlantı: https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/puppyoo-r6-home-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-paspas-4-saat-calisma-suresi-6400mah-pil_pdp_693776218





  • 
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.