Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
56.070
Cevap
1.322
Favori
2.234.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 360 s10’da kaç adet yan fırça geliyor acaba? Sherman’ın sitesinde görsellerde 2 adet görüyorum ama ürün özelliklerinde Yan Fırça 1 adet yazıyor 🤔





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelesi -- 12 Haziran 2021; 19:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kelesi kullanıcısına yanıt

    O resim hatalı olmuştur S10 da tek yan fırça var çift yok, kutudan da 1 tane çıkıyor diye biliyorum yedek yok.

  • @Hepsirobot hocam Proscenic M8 Pro ve Anker Eufy Robovac L70 modellerini karşılaştırmak gerekirse Proscenic'in toz toplama ünitesini karşılaştırmanın dışında bırakarak değerlendirme yapılırsa iki cihaz arasında kullandıkları lidar sensör, yazılım, içinde kullanılan bileşenler, sağlamlık vb. konularda hangisi daha üstündür. Hangisini önerirsiniz?

  • Dizdar kullanıcısına yanıt

    Her zaman Proscenic.

    L70'in üreticisi Schenzen SilverStar orta seviye bir üreticidir. Yakında ülkemizde Segment Bilgisayar tarafından Yummy markası ile de piyasaya çıkacak aynı ürün.

    Hiç bir zaman iyi olmadı, zaten artık eskidi.

  • NETGUYTR N kullanıcısına yanıt
    Selamlar cırt kısmı uydumu, s7 mop bezinin arka tarafi benimkinden farkli gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • cırt kısmı uydu da.. senin görseldeki s7max ın bezi değil. s6max icin sanırım... s7 ninkiler mavi olacak.. bi de s7 nin paspası daha kalın daha pütürlü o yüzden s7 paspası alacaksan suyu cok az koy mob yaparken, yoksa bayağı su biriktiriyor daha ağırlasıyor makine.. bu arada

    s6max ların aliexpress deki paspasları bile makineyle gelenden daha iyi alıyor. türkiyede satılan yedek s6max paspaslarının coğunda orta bölümünde kumaş var yanları boş ve düz. aliexpress ten s6max yedek de söylemiştim. onlar orijinali gibi tamamı kumaş olarak geldi.. görseller ekte. ilki hepsiburada da satılan s6max yedek, ikinci benim cektiğim aliexpress ten gelen yedek s6max paspası. aliexpress dekinin mop performansı cok daha iyi. (full her tarafı kumas olan.)






  • Samsung Avrupa pazarına 3 yeni robot sundu.

    JetBot serilerinden birisi paletli!



    https://www.gizmochina.com/2021/06/12/samsung-jetbot-80-jetbot-95-ai-robot-vacuum-cleaners-europe/

  • Merhaba. Forumda okuduklarım ve araştırmalarım sonucu Robogil 200 almaya karar vermişken 360 S10 u görünce kararsız kaldım ikisi arasında... Özellikle süpürme performansı olarak (evimde halı çoğunlukta) hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Maşallah çok yakışıklı görünüyor, yalnız paletli olan tanka benzemiş aşırı yüksek bunlar işyerleri için çok iyi olur aslında.

  • NETGUYTR N kullanıcısına yanıt


    S7 bezi diye aratrihimda bu çıktı.

    Dediginiz gibi eğer ağırlaşıyorsa sorun yaratabilir. Önereceğiniz s6 maxv bezi varmıdır.
    Varsa link paylaşabilir misiniz

    Bunarada yedek olarak aliexpress den orjinal orta firca ve yan firca setleri aldım. Asagiya linki bırakıyorum.

    https://tr.aliexpress.com/item/1005001265754174.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20218229713&aff_fcid=dd0c11377fc74542a36de48bc8fb4b22-1623614035238-00016-_mLiivlb&tt=MG&aff_fsk=_mLiivlb&aff_platform=default&sk=_mLiivlb&aff_trace_key=dd0c11377fc74542a36de48bc8fb4b22-1623614035238-00016-_mLiivlb&shareId=20218229713&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=31c99bbdd2cc49cea19f496a9bdd78be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >








  • NETGUYTR N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür bende bundan siparis verdim. Şimdi geriye sadece filtre kaldi🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schumici

    Selam arkadaşlar,


    Geçen haftalarda yazdıktan sonra annemin bir süre şehir dışında olmasını değerlendirip onun evindeki Mi Vacuum Mop Pro cihazını alıp evde denemeye başladım. 8-10 gündür her özelliğini farklı varyasyonlarla deniyorum. Kafamdaki bazı şeyler değişmiş oldu böylece;


    1- Cihaz standını laminant parke üstünde sabitlediğimden, mop takılı olduğunda temizlik bittikten sonra muhakkak çıkarmak gerekiyor nemli olduğundan. Aklımdakileri en çok etkileyen bu oldu, çünkü bu yüzden ev dışındaki zamanda mop komutu veremiyorum uzun vadede stand tarafındaki laminanta zarar vereceği için. Evde olduğum zamanlarda mop işini yaptırıyorum akşamları.


    2- Mop işini ayrı zamanda, süpürmeyi ayrı zamanda yaptırdığım için "aynı anda süpürme+mop" işlevi anlamsız kalmış oldu benim için. Halıya çıkınca mop işlevini kesen model arayışımda değişmiş oldu bu vesileyle.


    Lydsto R1'e yönelmiştim baya bi, ama mop işlemi için habire hazne değiştirme işi olduğundan onun otomatik toz hazne boşaltmasının da pek bir esprisi kalmadı açıkçası benim için.


    Edindiğim tecrübeler sonucu aklımdakiler iyice netleşti. Madem toz için ayrı, mop için ayrı hazne kullanıyoruz; mop+süpürge yaparken halı üstüne çıkması fikrim kafamdan silindi. Halıyı "No mop zone" ile ayrı ayrı tanıtmaktan ziyade mop yaparken halıyı görünce üstüne çıkmayacak cihazları değerlendirmeye başladım.


    Tabi bir diğer husus da düşündüğüm bütçeyle bunu yapamayacağım oldu. Ama bu noktada da yeni çıkan "360 S10" imdadıma yetişecek gibi duruyor.


    "360 S10" aradığım tüm özellikleri karşılayacak bir cihaz olarak duruyor videolarını izlediğim kadarıyla. Fiyat olarak da 4500'lere çıkacağız artık mecbur. Aldıktan sonra uzun süre idare eder diye düşünüyorum. En azından teknoloji iyice ilerleyip, gelişmiş Dock üniteleriyle yekpare haznelerden hem robot içindeki tozu boşaltıp hem de eksilen suyunu doldurabilecek hale gelene kadar böyle götüreceğiz gibi.


    Distribütör "Sherman" ile ilgili de genel anlamda olumlu paylaşımlar var, bu da bir artı.


    Bu haftasonu iyice düşünüp kararımı vereceğim ama ibre 360 S10'dan yana şu an

    sayın @schumici, sipariş verdiniz mi? Bende Fiyat farkı olsa da Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ ile 360 S10 arasında kararsızım hala. 1000 TL fazla ya değer mi? Soruma @hepsirobot/Ali hocamdan da cevap rica ediyorum.





  • dadas-25 D kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde S10, MopPro 2+’dan çok daha üstün özelliklere sahip, hem haritalama, hem de teknoloji olarak.
    Ancak etik olarak elime almadığım, söküp kurcalamadığım bir cihaz hakkında yorum yapmam, hele başka ürünle hiç karşılaştıramam.
    Firma bir adet test robotu gönderecekmiş, söküp parçalama izni karşılığında kabul ettim, gelsin, inceleyeceğim.
    Tabii ki detaylı yorumlarımı burada paylaşacağım, hatta video da çekeceğim.
    Yardımcı olamadım, kusura bakmayın.
    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dadas-25 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, henüz siparişi geçmedim, hepsiburada üstünde an itibariyle 1 gün 19 saat daha indirim devam ediyor. İşin açıkçası yeni çıkan bir ürünü bodoslama almak çok yaptığım bir şey değil ama şu an aklımdaki cihaz net olarak "360 S10"


    Bekleme hususunda tek sebebim bir kaç haftaya doğacak bebişimiz nedeniyle maddiyatı biraz daha hesaplayıp kitaplıyor olmam. Zaten en erken teslim 25 Haziran görünüyor.


    @Hepsirobot Ali hocamın eline de cihazın geçecek olması sevindirici haber.

  • @oqi bu s10 un bendeki ecovacs gibi halıya çıkmama olayı kesin mi mop takılıyken yoksa tahmin ettiğimiz gibi halıda vakum gücünü arttırma olayına kelime oyunu mu yapıyor o noktayı çok incelemedim sen incelemişsindir bi bilgilendirsene bizi.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Halıda güç arttırma zaten var onu saymıyorum halı sensörü var ek olarak ve bu sensör ile uygulamada halınızın yerini nokta atışı işaretliyor sonrasında siz ister paspas yaparken çıkma ayarlayın ister yasaklı alan ayarlayın nasıl isterseniz ayrıca bu çizimler sadece dikdörtgen ve kare değil yuvarlak vs de ayarlanıyor, diye algıladım gelince daha net göreceğiz ama robotun altında halı için ek bir sensör var ondan eminim sırf güç arttırma için yapılan birşey değil ki normalde halıda güç arttırma tekerleklerin/ana fırçanın zorlanmasıyla 3 4 sn sonra devreye giren bir durumdu onuda iyileştirdiler mi bu sensöremi bağladılar bakacağız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Heh öğrenmek istediğim bu zaten ben her robotta haritada o halı gösterme olayı var sanıyordum yokmuş meğersem 😅 hiç yoktan iyidir bunu yapmaları hoş bence çoktan olması gereken teknolojiler ama yılların teknolojisi yeni diye ürünlere koyup model çıkarıyorlar ticari olarak haklı adamlar. Ben olsam ne var yok koyar 5 yıl aynı modeli satarım piyasada adım unutulur 🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayız, ondan fabrikamız yok ve fakiriz sanırım 😋

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Kağıt üzerinde S10, MopPro 2+’dan çok daha üstün özelliklere sahip, hem haritalama, hem de teknoloji olarak.
    Ancak etik olarak elime almadığım, söküp kurcalamadığım bir cihaz hakkında yorum yapmam, hele başka ürünle hiç karşılaştıramam.
    Firma bir adet test robotu gönderecekmiş, söküp parçalama izni karşılığında kabul ettim, gelsin, inceleyeceğim.
    Tabii ki detaylı yorumlarımı burada paylaşacağım, hatta video da çekeceğim.
    Yardımcı olamadım, kusura bakmayın.
    Saygılarımla

    Eyvallah, bizden de saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadas-25 -- 14 Haziran 2021; 14:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.