Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
56.069
Cevap
1.322
Favori
2.233.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam. Peki odaların kapılarini kapatarak haritalama yaptıgimda haritaları nasıl birlestirebilirim
  • Esersin26 E kullanıcısına yanıt

    Siz oda oda tanıttıkça robot aynı harita üzerinde referans noktalarını baz alarak gerekli birleştirmeyi yapacaktır. Tüm odaları ve sınırları harita üzerinde birleştirdiğinde;

    Gelişmiş işlevler / Çok katlı yönetim / Çıkan listede sağlıklı bir haritayı kalp sembolüne tıklayarak o haliyle favoriye alıp Haritayı kullan demeniz yeterli.


    Özel değilse neden ilk haritalamayı oda oda yapmaya çalışıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde bebek var hocam cok korkuyor makinadan o görmeden oda oda tanıtmayı düsundum bende. Haritaları üst üste bindirmez insallah
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk mesajı danışmadan önce okudum, bilgiler için teşekkürler. İlk mesaja segment segment önerilen cihazlar şeklinde eklenti yapsanız çok iyi olur bence. Örnek olarak telefonlarda da çok model ve marka mevcut. Fakat batarya, performans, ekran tipi vb alt gruplarda fiyata göre de model önerileri yapılabiliyor. Ancak robot süpürgelerde böyle bir sınıflandırılma veya öneriyi bulamadım. Konuda aradığımda da benimki gibi ihtiyaçları olan kişilere farklı farklı marka-model önerilmiş. Özelliklerini detaylıca karşılaştırabileceğim bir yer de bulamadım. Mesela 4000₺lik ürün ile 7000₺lik ürün arasında bu farkı hakedecek bir özellik var mı anlayamıyorum. İyice kafam karıştı.  

    Tam olarak istediğim özellikler şunlar;

    -haritalandırma olan

    -1500 pa üzeri emiş gücü

    -eşik atlama önemli değil.

    -karanlıkta çalışabilen

    -mop'un olup olmaması önemli değil

    -programlamanın olduğu

    -no go çizgilerinin olduğu, uygulamadan seçtiğim istemediğim alana girmeyecek şekilde çalışabilen

    -dolanmama teknolojisi olan bir model.

    Bu şartları sağlayacak tercihim 3-4bin bandında bir model. Fakat gerçekten verdiğiniz fiyata değer diyeceğiniz modeller olursa 7bine kadar çıkabilirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    Madem bütçenize uygun, Robogil Luna 200UV bu istediğiniz tüm özellikleri karşılıyor, satış sonrası serviste de bir numaradır ülkemizde. Arayıp firma ile görüşmenizi öneririm.

    Zemin alanı ve yapısını bilmiyorum, dolayısı ile halı/sert zemin karışık, 150m2 bir mekan var varsayıyorum. Bu özelliklere ülkemizde satılan S5Max, S6Pure, 360S9, Dreame D9 modelleri uymaktadır.

    Fiyat farkları yapısal kalite, servis ve garanti desteği, uzun süreli bakım/onarım hizmetleri vs gibi parametrelerde de değişiklik göstermektedir.

    Teknik olarak temizlik yetenekleri andığınız fiyatlarıı katlayacak boyutta değildir.

    Saygılarımla
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Bu çok daha mantıklı gibi geldi bana
  • jazmin kullanıcısına yanıt
    O indirimlerin hepsi kandırmacadan ibaret sadece. Bir gün önce yükseltip birgün sonra da kampanya diye indirirler fiyatı.

    Bence Dreame F9 ekonomik bir robot düşünüldüğünde gayet güzel bir tercih.

    Fiyatı da direnç noktasına kadar düştü zaten.
    Karar verdiyseniz alıp geçin bence.
  • Esersin26 E kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir haritalama size doğru sonuç vermez bence.
    Bebeği bir iki saatliğine komşuya yada yakınsa babanne yada ananeye bırakın mümkünse eğer.

    O şekilde haritalandirma sağlıklı olmaz.
    Kapılar açık olmalı
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkür ederim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FA5T

    Arkadaşlar merhaba,


    2 haftadır Dreame D9 robot süpürgeyi kullanıyorum.Sözde Dreame Türkiye garantili deniyor.Attığım maillere 2 haftadır bir dönüş alamadığımı öncelikle bunu bildirmek istiyorum.Mail içeriği ise F9 ile D9 un yedek parçalarının birbiriyle uyumlu olup olmadığıydı.Konuya gelelim.


    2 haftayı geçkin süredir bu robotu 120m2 evimde kullanıyorum.Muhtemelen eşyalardan dolayı 80 m2 civarı süpürülebilir bir alan söz konusu.Banyo,tuvalet ve balkonları çıkınca bu kalıyor.Batarya olarak gayet memnunum %50 seviyesine x2 modunda bile indiremedim.

    İlk haritalama sürecine değinmek istersek hiç bir problem olmadan tam süpür moduna bastığımda yaklaşık 52 dakikada tam haritalamasını yaparak şarj istasyonuna döndü.Haritalama esnasında temizlik performansını beğenmedim ancak ertesi gün tam süpür standart modda yolladığımda gerçekten içime sinen bir temizlik yaptı.Ayrıca her yeni süpürmesinde eskisinden daha seri ve daha etkili bir temizlik yaptığını gözlemledim,ayrıca harita dahada netleşti.Çekiş gücüne değinmiyorum ancak yanlışım varsa düzeltin S5Max'ın veya başka kaliteli bir robot süpürgenin bu süpürgenin yaptığı temizlikten daha iyisini yapacağını veya yapsada sizin farkına varacağınızı kesinlikle düşünmüyorum.


    Son olarak mop performansına gelecek olursak mop kuruyken sistemi başlattım ancak high modda ilk moplamada istediğim ıslaklığı göremedim.2.kez mopa medium modda yolladığımda istediğim ıslaklıkta moplamasını yaptı.


    Eksi yanları,

    Tek harita , harita kaydetme fonksiyonu yok ve Türkçe uygulama ses desteği yok.(Reddit'te okuduğum mesajlara göre Şubat ayında yeni firmware yayınlanacaktı ancak henüz gelen bir güncelleme yok.)


    Deneyimlerim


    Şarj istasyonu mutfağa kuruluydu.Söktüm ve direk en dip odaya şarj istasyonumu kurdum.Robotu açtım ve şarj istasyonuna git komutunu verdim.İlk olarak mutfağa gitti şarj istasyonunu bulamadı.Sonrasında yaklaşık 3 dakika evi hızlıca tarayıp şarj istasyonunu buldu ve şarja yerleşti.


    Şimdilik aklıma gelen bilgiler bunlar.Merak ettiğiniz,aklınıza takılan sorular var ise iletirseniz zamanım olduğu sürece yanıtlamaya çalışırım.


    İyi akşamlar.

    Garantisi hikaye olan bir süpürgeyi almaya gerek yok, siz yazınca direk olarak eledim bu seçeneği. Forumlarda markaların temsilcileri oluyor, bizden gibi yazıyorlar, sürekli bir markayı ya da bir şekilde bağının olduğu bir markayı ön plana çıkarıyorlar.


    Forumu dikkatli takip ederseniz anlaşılır, kimse menfaati olmadan saatlerce forumun bir sayfasında aylarca yorum yazmaz. Araştırmalarıma bunları bilerek, burada verilen doğru bilgileri ekleyerek, reklam olan kısmını eleyerek en doğru kararı vermeye çalışıyorum.


    Biz de robot süpürge alacağız, araştırmalarım yeni başladı, kararımı verince buradan paylaşırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Mart 2021; 8:41:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkiP_

    Forumda viomi kalite ve garanti anlamında hiç begenilmiyor. Hatta geçen birisi v3 modelinde lidarda basınç sensörü falan yok demişti. Fakat ne kadar kullanan varsa hepsi memnun. Demek oluyor ki gerçekten bir robot süpürge olsun yeter. İyi kötü farketmeden memnun ediyor herkesi.

    Gerçek Viomi kullanıcısı kaç kişi var, ona bakmak lazım, yazan kişinin profili açık olmalı, bu çok önemli.


    Profili kapalı olanların yorumu anlamsız, dikkate almaya gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Mart 2021; 8:47:0 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam saydığınız diğer modellerde de kabloya dolanmama özelliği var mı?

  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Mesela buradan yola çıkarak nerdeyse birebir aynı fiyatta olan dreame F9 ile 360 S5'in birbirlerine göre avantaj veya dezavantajları neledir diye bir kıyas yapılabilir.

  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Valla ben bizzat alışveriş yapmadım ama hep ismi geçiyor güvenilir diye. Eğer bir tutarsızlıkları olsaydı Ali Bey değinirdi sanırım bu konuya şimdiye kadar.
  • FA5T kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu modelin ana fırçasının önünde püsküllü bir yapı var. Sağladığı bir avantaj var mı sizce?

  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma ilk gelen Dreame nihayetinde Xiaomi gibi bu konuda neredeyse pazarın yarısından çoğunu elinde bulunduran bir markanın arkasında olduğu ikinci bir marka.

    Bu bile az da olsa güven veriyor ve öne çıkarıyor sanki Dreame i
  • Xiaomi sizce kalitesinden dolayı mı yoksa bu cihazlardaki diğer markalara nazaran marka bilinirliği daha fazla olduğu için mi pazarın yarısını elinde bulunduruyor?

  • Arkadaşlar ben de mop pro cihazı satın aldım. Ancak haritayı bir türlü kaydettiremedim. Kenarları süpür ozelligini actim,haritayı animsa secenegi acık. Evin tum koselerini cok iyi gezdi, temizlik geçmişinde de evin tam haritası gorunuyor.Ama cihazın hafizada yok bir türlü. Yaptigim bir hata mi var, cozumu var mi bu işin yardimci olan olursa cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Volkan hocam Lydsto gelmeden koltukları yükseltmek istiyorum ben de ama hem parlak olmayan hem de uygun fiyatlı 12 ya da 15 cm baza ayağı bulamadım. Öneriniz var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt
    Ucuz ve özelliği bol olduğu, aynı zamanda da her önüne gelene mal verdiği için.
    Sattığı üründen sorumlu tek distribütör olsa bu kadar yayılamaz ama bu kadar da sorun çıkarmazdı.

    İthal ettiği 100 tane MopPro’yu pazaryerlerinde ucuza satıp ortadan kaybolan tavuk dönerci biliyorum yahu!
  • 
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.