|
Siz oda oda tanıttıkça robot aynı harita üzerinde referans noktalarını baz alarak gerekli birleştirmeyi yapacaktır. Tüm odaları ve sınırları harita üzerinde birleştirdiğinde; Gelişmiş işlevler / Çok katlı yönetim / Çıkan listede sağlıklı bir haritayı kalp sembolüne tıklayarak o haliyle favoriye alıp Haritayı kullan demeniz yeterli. Özel değilse neden ilk haritalamayı oda oda yapmaya çalışıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ilk mesajı danışmadan önce okudum, bilgiler için teşekkürler. İlk mesaja segment segment önerilen cihazlar şeklinde eklenti yapsanız çok iyi olur bence. Örnek olarak telefonlarda da çok model ve marka mevcut. Fakat batarya, performans, ekran tipi vb alt gruplarda fiyata göre de model önerileri yapılabiliyor. Ancak robot süpürgelerde böyle bir sınıflandırılma veya öneriyi bulamadım. Konuda aradığımda da benimki gibi ihtiyaçları olan kişilere farklı farklı marka-model önerilmiş. Özelliklerini detaylıca karşılaştırabileceğim bir yer de bulamadım. Mesela 4000₺lik ürün ile 7000₺lik ürün arasında bu farkı hakedecek bir özellik var mı anlayamıyorum. İyice kafam karıştı. Tam olarak istediğim özellikler şunlar; -haritalandırma olan -1500 pa üzeri emiş gücü -eşik atlama önemli değil. -karanlıkta çalışabilen -mop'un olup olmaması önemli değil -programlamanın olduğu -no go çizgilerinin olduğu, uygulamadan seçtiğim istemediğim alana girmeyecek şekilde çalışabilen -dolanmama teknolojisi olan bir model. Bu şartları sağlayacak tercihim 3-4bin bandında bir model. Fakat gerçekten verdiğiniz fiyata değer diyeceğiniz modeller olursa 7bine kadar çıkabilirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
İlginiz için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garantisi hikaye olan bir süpürgeyi almaya gerek yok, siz yazınca direk olarak eledim bu seçeneği. Forumlarda markaların temsilcileri oluyor, bizden gibi yazıyorlar, sürekli bir markayı ya da bir şekilde bağının olduğu bir markayı ön plana çıkarıyorlar. Forumu dikkatli takip ederseniz anlaşılır, kimse menfaati olmadan saatlerce forumun bir sayfasında aylarca yorum yazmaz. Araştırmalarıma bunları bilerek, burada verilen doğru bilgileri ekleyerek, reklam olan kısmını eleyerek en doğru kararı vermeye çalışıyorum. Biz de robot süpürge alacağız, araştırmalarım yeni başladı, kararımı verince buradan paylaşırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Mart 2021; 8:41:8 > |
Gerçek Viomi kullanıcısı kaç kişi var, ona bakmak lazım, yazan kişinin profili açık olmalı, bu çok önemli. Profili kapalı olanların yorumu anlamsız, dikkate almaya gerek yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Mart 2021; 8:47:0 > |
Hocam saydığınız diğer modellerde de kabloya dolanmama özelliği var mı? |
Mesela buradan yola çıkarak nerdeyse birebir aynı fiyatta olan dreame F9 ile 360 S5'in birbirlerine göre avantaj veya dezavantajları neledir diye bir kıyas yapılabilir. |
|
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Bu modelin ana fırçasının önünde püsküllü bir yapı var. Sağladığı bir avantaj var mı sizce? |
|
Xiaomi sizce kalitesinden dolayı mı yoksa bu cihazlardaki diğer markalara nazaran marka bilinirliği daha fazla olduğu için mi pazarın yarısını elinde bulunduruyor? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Volkan hocam Lydsto gelmeden koltukları yükseltmek istiyorum ben de ama hem parlak olmayan hem de uygun fiyatlı 12 ya da 15 cm baza ayağı bulamadım. Öneriniz var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|