Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61.992
Cevap
1.505
Favori
2.640.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hocam robogil videonuzu da merak ediyorum, hem robogil hem N3 Max videoları Türkiye'deki ilk youtuber videoları olacak sanırım
  • salahaddin1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Şubat 28 son gün mevcut kampanya için. Eğer düşünüyorsaniz bu tarihi kaçırmayın
  • Merhabalar bir arkadaşım benden yardım istedi de sizlere sorayım dedim. Roborock s5 max , Roborock s6 maxv AI dual cam, Deebot N3 max ürünleri arasında kalmış. Hepsi de şeker 😂 ben de karar veremedim. @hepsirobot. Garanti olayında da sıkıntı çıkartmayacak bir ürün olması da önemli tabi. Ekay online hala sağlam duruyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral2429 -- 22 Şubat 2021; 13:15:58 >
  • hoodan kullanıcısına yanıt

    Şubata katılmıştım ama hepsiburadayı görmemişim, napsam acaba, iptal edip tekrar alsam bonus verilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende merak ediyorum 


    Bildiğim kadarıyla iki firmada Youtuber larla çalışmıyorlar, arkalarında durdukları cihazları içinde her gelene destek olmuyorlar. Bu anlamda her iki firmanında bize güvenmesi ve destek olması bizim için gurur ve onur kaynağı. Kendimizi Youtuber olarak görmüyoruz ama potansiyel kullanıcıya ve cihazı olan tüketicilere ulaşmanın en doğru yoluda YouTube.


    Bugünlere gelmemizde bizlere hertürlü bilgi, kaynak ve fikri destek veren Ali abiyede Robot Kafalar ( @oqi ) olarak çok teşekkür ederiz   @Hepsirobot


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamlar, 3500 ile 4500 lira aralığında robot süpürge önerisi verebilir misiniz?


    Benim için en önemli kriter, yedek parça, filtre, batarya gibi sarf malzemelerinin temin edilebiliyor ve edilebilecek olması ve uzun ömürlü ve dayanıklı bir cihaz olması.


    Bunlar dışında temizlik performansı, haritalama sistemi gibi özellikler konusunda ne kadar ekmek o kadar köfte durumu olacağını düşünüyorum. Bu bütçe aralığında en verimli olanını seçmeme yardımcı olabilir misiniz? Aşağıdaki seçenekleri belirledim gibi, başka önerilere ve bunlar ile kıyaslamalara açığım.


    Roborock S5 Max

    iRobot Roomba 976

    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D Global Versiyon

    360 S9 Vacuum Mop Cleaner

    Ilife V5s Pro Elektrikli





  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Hocam evinizin metrekaresi,halı-zemin oranı, mobilyalarınızın yerden yüksekliği, robottan beklentileriniz gibi kriterlere göre bir seçim yapmalısınız.
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Sarf malzeme çok önemli ise robogil gibi yerli bir markayı listenize alın bence. S5 max ve ekosistemi herkes tarafından ithal edildiği için yurtiçi ve yurt dışı sarf malzeme kolay bulunur. Gene 360 markası Sherman ithalatçı olarak yedek parça getiriyor. Diğer markalarda yedek parça yurt içinde sıkıntılı bildiğim kadarıyla.
  • Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. Halı üzerinde fazla çalışmayacak, evimdeki diğer elektrikli süpürge ile halı temizliği yaparım. Daha çok parke ve sert zemin temizliği önemli benim için. Ev 135 m2, lakin salon kullanılmıyor gibi bir şey, genelde haftada 2-3 defa çalışacak ve 90 m2 gibi bir alanı temizleyecek.



    Mobilyalarımız yüksek evimizdeki tüm mobilyalar istikbal lena serisi.

    Oturma grubu: https://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/lena-koltuk-takimi

    Yatak odası: https://www.istikbal.com.tr/yatak-odalari/lena-yatak-odasi

    Yemek odası: https://www.istikbal.com.tr/yemek-odalari/yemek-odalari/lena-yemek-odasi


    Yanlış anlamayın yükselik belirtmek için ekledim.


    Siz olsanız hangi iki süpürge arasında kalırdınız, 2 süpürge önerisi olsa arasından seçim yaparım  

    Dediğim gibi benim için önemli olan uzun ömürlü ve sarf malzemesi açısından kolay temin edilebilir bir şey olması, garanti ve servis özetle.





  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Robogil, roborock ve 360 markaları, süper  


    Peki xiaomi? Çok yaygın bir marka, onda da yedek parça sıkıntısı mevcut mu?

  • kskaries kullanıcısına yanıt

    90 metrekarenin süpürülebilir alanı azamî 50 metrekare ya olur ya olmaz.


    Kapasitesi çok yüksek cihazlar neden?


    360 S9'a vereceğiniz parayı dünya lideri bir kaç markadan biri olan ve arıza yüzdesi düşük olan Ecovacs N3 max'a vermek daha mantıklı sanki, naçizane fikrim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 22 Şubat 2021; 12:42:5 >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Irobot listenize giriyorsa mop ihtiyacınız yok demektir. Eğer durum böyleyse Irobot'un süpürmesinin üzerine yok diyor deneyimli kişiler. Diğer yazdıklarınız modeller arasında ise benim fikrim garantisi daha sağlam olsun derseniz 360 S9, garanti önemli değil sorun olduğunda bir şekilde hallederim derseniz S5 Max. (S5 Max'ı Ekay garantili alıp garantiyi sağlamlaştırabilirsiniz ama biraz fiyat farkı var)

  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt
    Sizde iRobot mu vardı? 960 serisi?
  • needacar kullanıcısına yanıt

    Hayır ben daha araştırma aşamasındayım.

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Affınıza sığınarak; bence farkları anlatmak yerine evin fizikî şartlarına uygun cihazlara yönlendirmeniz daha doğru olur sanki.

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    S5max ekosistemi kastım aslında xiaomi viomi vb. Yurtdışı zaten sıkıntı yok yurt içi çok bakmadım ama bolca vardır bence ithalat olarak piyasaya bolca sürüldü bu ürünler.
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    ''sarf malzemelerinin temin edilebiliyor ve edilebilecek olması ve uzun ömürlü ve dayanıklı bir cihaz olması.''


    4.5k ile uygulama daha saf basit işini yapsın derseniz N3 max' e bir bakın.


    Uygulama bolluğu isterseniz 360 S5 (mop yok) S7 (mop var) S9 demişsiniz markanın premium modeli ama sizin evin ölçülerine fazla iyi, gerekli gereksiz tercih etme hakkı size ait.


    S5 max Ekay güvencesiyle düşünebilirsiniz ama ufak ufak eski bir model diye yazılmaya başlanacak gibi. Orijinal yedek parça Ali abide mevcut sanırım.


    Robogil satış sonrasında işin sonu ama bütçenizle Lidarlı değil kameralı Stella 300/400 incelenebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 22 Şubat 2021; 14:2:30 >
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam uyardığınız için, bilgim yoktu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, yaklaşık iki ay once foruma ilk kez yazmis ve robot süpürge arayisima baslamistim. Iki ay sonunda henüz bir süpürge alamadigim gibi okudukça, arastirdikca zihnim daha da karisti. Zira elektronik aletler konusunda bilgim, fikri, tecrübem son derece yetersiz. Zihnimdeki soruları toparlayarak son bir kez bilgili ve tecrübeli arkadaslardan fikir almak istiyorum.

    • evim 160 m2, dubleks bir ev. Halim oldukça az olanlar da ince tüylü el dokuması halılar. Geri kalan her yer sert zemin (parke-tas)
    • robot süpürgeden beklentim elbette bir kablolu süpürge ile süpürüp elle silmek derecesinde degil. Ancak hem süpürme hem de mop performansi olarak( mop performansının iyi olmasını özellikle önemsiyorum) azami verim alabileceğim, yedek parca konusunda sikinti yasamayacağım, beni üzmeden gorece uzun sure verimli bir sekilde kullanabileceğim bir seçenek olması
    • Mobilyalarimin tamaminin ayakları yüksek, evimdeki eşya yoğunluğu ise normal hatta pek çok eve gore az sayılabilir.
    • Süpürge icin ayırabileceğim miktar ise max 4500 civarı.


    Bu kriterler ve ayiracagim bütçe ile alabileceğim en kaliteli seçenek/ seçenekler ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.





  • kral2429 K kullanıcısına yanıt

    Kamerali ürünlerin hiç birini tavsiye etmem. Para saçmak için çok daha güzel yontemler var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.