Şimdi Ara

Robot Süpürgeler'de fiyat çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
4.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar kendime mop pro ya da s5 max almak için araştırma yapıyorum bir süredir. Mop pro şuanda pttavmde indirime girmiş 3279. Ben aldım, ihtiyacı olan varsa diye buraya da bırakıyorum

www.pttavm.com
    Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro Beyaz Robot Süpürge ve Paspas - PttAVM.com - Güvenli Alışverişin Merkezi
    https://www.pttavm.com/xiaomi-mijia-robot-vacuum-mop-pro-cleaner-2-in-1-p-89581956

4377 ye de S5 Max siyah satıyorlar akakçede gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acanera -- 21 Kasım 2020; 10:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• robot süpürge termos fanlarına şaşırıyorum artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-siyah-akilli-robot-supurge-p-HBV00000SDB4D?magaza=Ceptech

Burada da 3285 çok iyi sayılmaz ama güzel fiyat. Blackfriday beklenebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S5 max link bulanamadim yazabilir misiniz

• udontknownothingjonsnow U kullanıcısına yanıt

Görüyorum ve arttırıyorum. Amazon güvencesiyle;

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Siyah Akıllı Robot Süpürge https://www.amazon.com.tr/dp/B085BP7ZC5/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_6amUFbMWQJK0W

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    www.pttavm.com
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Siyah Akıllı Robot Süpürge ve Paspas - PttAVM.com - Güvenli Alışverişin Merkezi
    https://www.pttavm.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-siyah-akilli-robot-supurge-ve-paspas-p-96890652

www.pttavm.com
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas - PttAVM.com - Güvenli Alışverişin Merkezi
    https://www.pttavm.com/roborock-s5-max-robot-supurge-beyaz-p-92006287

• quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

Görüyorum ve arttırıyorum. Amazon güvencesiyle;

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Siyah Akıllı Robot Süpürge https://www.amazon.com.tr/dp/B085BP7ZC5/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_6amUFbMWQJK0W

s5 max ile mop pro farkini tam olarak bilen varmi

aralarinda 600-700 tl fark var. s5 max. cok iyise mop pro gore her turlu s5 max tercih edilmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 21 Kasım 2020; 10:26:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almadan önce çok araştırdım, mop pro tam bir fiyat performans ürünü 👍

Ama s5 max de alsam alırdım, 1000 TL daha veremedim sadece 😂

• catik kullanıcısına yanıt
    Youtube da bi video var adam tek tek üşenmemiş incelemiş. Bulursam atarım buraya da

Edit: Buldum
    https://www.youtube.com/watch?v=NWVcxLhbiyY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acanera -- 21 Kasım 2020; 10:29:30 >
    Hocam en büyük fark bataryaları. Eviniz büyükse s5max daha mantıklı. Tek şarjla tüm evi süpürür. Xiaomi ise yarida bırakıp şarj olup devam eder.
    Genel olarak 3+1 eve Xiaomi, 4+1 e s5max gider 😁

S5 max bu cihazların zirvesi xiaomi bünyesinde kurulup sonra ayrılan bir firma roborock, vacum Mop pro aslında güzel cihaz ama yazılımsal sorunları var haritayı siliyor, süpürürken şarjı biterse istasyona dönüp kaldığı yeri bulamıyor gibi şikayetler var. Haritalı olsun akılı olsun diyorsanız lidar sensörlü almak en mantıklısı yoksa haritasız modeller yarı fiyata satılıyor, kafasına göre takılıyor ama süpürüyor.

• Zaten haftanın 5,5 günü çalışıyoruz. Bide tatil günlerinde eve süpürge tutup silelim mi diyip biz de aldık :) 2 günde bir sil süpür yaptırıyoruz biz işteyken, miiisssss :) Sık temizlettiğimiz için evin sürekli bir temiz hali var :)

s5max bizimkisi. Geçen efsane indirim furyasından uyguna aldık.

Halıya tırmanıyor, 1 parmak civarındaki kapı eşiğinden rahat geçiyor. Test amaçlı değişik ağırlıkta büyüklükte bakliyat, çöp, pamuk vs şeyler koydum es geçmedi yuttu hepsini. Mop olayı günü kurtarır bence ama memnun eder. Sadece su ile kullanmak alışkanlığımıza ters o ayrı :) Yorumlarda sprey şişesine sulandırılmış yer temizleme ürünü sıkan sonra mop yaptıranlar varmış ama o kadar yaptıktan sonra kendim silerim yani :D Uygulamadan herşeyine müdahale edebilirsiniz. Çok başarılı buldum uygulamayı. Haritalaması süper. Engel teşkil edecek durumları ortadan kaldırırsanız daha başarılı temizliyor. Bataryasını beğendim, 85-90m2 alanı temizleyince %30 civarı şarjı kalıyor. Sadece süpürürse yarım şarjdan fazlası kalıyor.

genel olarak tavsiye ederim. Dolar aşağıya döndüğü için fiyatlara yansır mı bilmiyorum ama rahatlığına bence değer. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acanera

Youtube da bi video var adam tek tek üşenmemiş incelemiş. Bulursam atarım buraya da

Edit: Buldum
    https://www.youtube.com/watch?v=NWVcxLhbiyY&feature=youtu.be

cok guzel video

robot supurge almadan once izlenmesi gereken bir video olmus

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 21 Kasım 2020; 11:40:54 >

• Kimse yazmamis mop pronun sorunlu cihaz olduğunu...s5 maxla cok fark var aralarinda...fark sadece batarya degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Halilibo20

S5 max bu cihazların zirvesi xiaomi bünyesinde kurulup sonra ayrılan bir firma roborock, vacum Mop pro aslında güzel cihaz ama yazılımsal sorunları var haritayı siliyor, süpürürken şarjı biterse istasyona dönüp kaldığı yeri bulamıyor gibi şikayetler var. Haritalı olsun akılı olsun diyorsanız lidar sensörlü almak en mantıklısı yoksa haritasız modeller yarı fiyata satılıyor, kafasına göre takılıyor ama süpürüyor.

hocam gg dan 4.080 tl s5 max satildi gecen hafta 150 adet bende aldim... 250 tl bonu puan gelcek

3.800 lere gelmis oldu cihaz 11 taksit 370 tl taksitler bu bilgiden sonra konuya gelim

delta servis ile anlasmali yolladi satici

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-ve-paspas-beyaz_pdp_620509574

amazonan aldam 1dk dusunmem teslim alirdim da gg dan ithaltci garantisi ile alinca halen teslim almadim pazartesi kadar karar vercem yoksa geri donecek cihaz....

simdi bakiyorum videolara s5 max neredeyse mukkemle yakin doye anlatiliyor...

birazda bazamiz 9.5 cm altina girmicek diye vazgecer oldum...

bilemiyorum seneye dolar artarsa bu cihazlar hep 5.000 e cikar...

karar vermemde yardımcı olursaniz memnun kalirim...

ozellikle piyasada. delta sercis garantili s5 max im olasi avantaj mi... servise düşersem yandim mi 😀

• fatihtekin88 F kullanıcısına yanıt

hocam nerden ne kadar almistiniz s5 max... ve garantisi hangi firma

• mop pro çok sorun çıkarıyor arıza açısından. s5max taş gibidir

• Mop Pro kalite olarak S5Max'ten daha kötü bir cihaz. Ancak "yazılımsal" hiç bir sorunu yok. Bazı kullanıcılar "Mop Pro'da yazılım sorunları var" diyor ama ne sorunu olduğunu yazan yok, çok ilginç. 2 aydır kullanıyorum, hiç bir yazılım sorunu görmedim. Geldiği gün haritayı tek seferde çıkardı, sonrasında oda bölme/birleştirme, yasaklı alan vb tüm özellikleri sorunsuz kullanıyorum. Tek oda temizleme, alan temizleme özellikleri de dört dörtlük çalışıyor, Y desenli paspaslama sayesinde paspaslaması da (hipokloröz asitle paspas yaptırıyoruz) mükemmel. Engel aşma, halılara tırmanma konusunda da oldukça iyi. Ama süpürme performansı olarak ortalama, özellikle halı süpürme performansı olarak testlerde hep ortalama sonuçlar alıyor; bunu bilerek alın. S5Max hem daha kaliteli/dayanıklı, hem de daha iyi süpürme performansına sahip bir cihaz. Testlerde de Ecovacs ve Irobot gibi firmaların muadil ürünlerine kafa tutuyor.

Ancak; şimdi alacak olsam S5Max alırım, ben alırken aralarında fiyat farkına giriş seviyesi bir Irobot süpürge alınıyordu. Bugünkü fiyatlarla almışken Roborock alın.

Garanti konusunda da uyarmak istedim Ecovacs, Irobot, Ilife gibi kaliteli bilinen cihazlardan bile o kadar çok şikayet var ki...

NOT : Mop Pro Viomi üretimi bir cihaz, ağ bağlantılarında Viomi V8 olarak geçiyor. Altında da üretici firma olarak Viomi'yi görebilirsiniz. Dolayısıyla Viomi'nin modellerinden özellik olarak hangisine denkse, onunla aynı ürün kabul edebilirsiniz ve fiyat avantajı olanı tercih edebilirsiniz. (Sanırım V2'ye denk ama araştırmadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 21 Kasım 2020; 15:49:41 >

• Fiyatı ben mi yanlış görüyorum yoksa s5 max 3600 lira mı çok uygun değil mi n11de satılan bile daha pahalı değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.