Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Type R Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.509
Cevap
656
Favori
921.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Vacuum Mop 2 ve Pro versiyonu nasıldır ? Önerilmiyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız üründen memnunmusunuz bende araştırıyorumda kararsız kaldım

• mralikagan kullanıcısına yanıt

mi vacuum mop pro kullanıyoruz biz, ilk başlarda memnunduk ama toplasan 3 4 ay kullandık kullanmadık cihaz bozuldu. süpürge evde geziyor ama vacum yapmıyor çekmiyor yani sadece geziyor. trendyoldan almıştım xiaomi türkiye garantili yazıyordu ama ithalat garantili çıktı. ilgili servis yorumlarına baktım ürününü veren geri alamamış bir süre ne yaparım diye düşündükten sonra trendyola yazdım ürünü bize gönderin biz tamir değişim veya iade yapalım dediler ben iade istemediğimi belirttim ama bakalım sonuç ne olacak. ben aldığımda 5k idi şimdi iade yaparsalar 15k cihaz pek etik olmaz.

ürün tavsiyesi konusuna gelirsek ben evime bir daha xiaomi marka bir şey sokacağımı sanmıyorum. telefon ile bağlantısı o kadar uğraştırıyor ki bazen sıfırlamak gerekiyor harita kafayı yiyor kendi kendine 2 saat sıfırla tekrar bağlan uğraşıyorsun. Fritözü de var onu da bir hevesle almıştık ama son zamanlarda pek kullanmıyoruz artık

• Merhaba. ROBOROCK Q7 MAX bakıyorum. Önerir misiniz? Veya dengi başka bir model

• Aldınız mı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bojan43 B kullanıcısına yanıt

Yok almadık . Xiaomi aldık mop 2 haritalama sorunu yaşadık. Bakıyorum öyle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam, roborock s5 max modelini şu an almak mantıklı mı? çok mu eski kaldı. annem için alacağım

• TCL sweewa 6500 yada 6500m çok memnunum tüm sorularınızı alabilirim

• mralikagan kullanıcısına yanıt

1 sene oldu mop 2 kullanıyoruz. Arada harita kafayı yiyor sonra kendi kendine düzeliyor. Makinanın tek olayı var asla elinizi sürmemek. Eğer ellerseniz kafayı yiyor

• Forumdaki robot süpürgelerden anlayan bazı arkadaşların tavsiyelerinden etkilenerek kirada durduğum ev için Xiaomi Mop 2c aldım. Farklı şehirdeki kendi evimde 1 yıldan fazla süredir TCL Sweeva 6500 kullanıyorum. Mop 2C'nin en büyük dezavantajı lidarı olmayışı. Visual SLAM (vSLAM) kamerası hassas çalışma için yeterli değil gibi. Çek-yatın ve berjerin ayaklarını kamerasıyla iyi göremiyor mu nedir sertçe çarpıyor her defasında. Zamanla azalır diye ümit ettim ama yaklaşık 10 kullanımdan sonra bile böyle. Belki biraz daha zaman geçmesi gerekiyor, belki ortam daha aydınlık olmalı, bilemiyorum. Evet, ortamın aydınlık olmasına ihtiyaç duyuyor temizlik için. Tatmin eden tarafı stabil ve güçlü bir çalışmasının olması. Sanki kolay kolay arızalanmayacak gibi görünüyor. Mop var ama hafif nemli bir bezi altında gezdirmesinden ibaret. TCL 6500'e göre avantajı daha ince olması, daha güçlü ve stabil görünmesi; dezavantajı VSLAM kameraya bağlı alan hakimiyeti eksikliği, çöp istasyonunun olmaması.

TCL 6500 ise eğer bakımını ihmal etmezseniz oldukça sorunsuz çalışıyor. Lidar kusursuz çalışıyor. Ortam karanlık bile olsa mobilya ayaklarına falan çarpması ya hiç yok ya çok hafif temas şeklinde. Alan temizlik hassasiyeti de Mop 2c'den daha iyi. Temizlik alanında cm2'lik bir boşluk bırakmıyor. Üstelik zamanla öğreniyor mu nedir, bir süre önce sıkıştığı yerlerde bir süre sonra sıkışmamaya başlıyor. Bir de ne derece etkili bilemiyorum ama UV ışınının olması da cazibesini arttırıyor. Ancak Forumdaki paylaşımlardan edindiğim izlenime göre TCL'de sorunlu çıkan ürün oranı biraz yüksek gibi. Saç, kıl, toz vb. çok biriken, sıkça temizlik ihtiyacı olan evlerde makinenin donanımında, yazılımında bir süre sonra yoğun kullanıma bağlı arıza baş gösterebiliyor. Lidar, lidara bağlı alan hakimiyeti ve çöp istasyonunun olması avantajı; yoğun kullanımda ve bakımı ihmal edildiğinde arızalanabilmesi, Mop 2c'ye göre 2 cm'lik kalınlık farkı dezavantajı.

• Roborock S7 Max V Plus Çöp Istasyonlu Akıllı Robot Süpürge sürekli çevrim dışı oluyor sebebi nedir sizce.

• Roborock q8 max modeli çıkmış nasıl acaba

• Tüm yorumlarda herkes bir modelden yakınmış. 7-10k arası alınabilecek bir robot süpürge önerisi olan var mı?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Tp link tapo rv30 cihazı nasıldır bir bilginiz var mı acaba?

• Kağıt üzerinde özellikleri makul duruyor ancak bizzat veya ofisimizde inceleme fırsatımız olmadı.

Saygılarımla

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ali abi iRobot Roomba 605 var bende. Senin sitene baktım ama yedek parçası yok. Set olarak cihaza uyumlu yedek parça tavsiye edebileceğin bir site var mı ?

• fotografya kullanıcısına yanıt

Hangi parçalar lazım? Yedek parça işine çok dalmak istemediğimiz için sitede listelemiyoruz ama depo dolusu ürün var fabrikada.

• Dreame D10 PLUS

Neabot Nomo Q11

Midea S8+

Sizce bunlardan hangisi arkadaşlar ya da bu segmente hangi cihaz tercih etmeliyim.

• Arkadaşlar merhabalar, 1 yıldır kullandığımız xiaomi mop 2 pro için filtre siparişi vermem gerekiyor. tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok memnun olurum..

• Dreame L10S pro şuan trendyolda fiyatı 11.999 kuponla 11.500 a denk geliyor peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor.

trendyol.com
    Dreame Bot L10s Pro Robot Süpürge Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/dreame/bot-l10s-pro-robot-supurge-p-639417973?boutiqueId=61&merchantId=593584
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.