Fiyt performans olarak ideal hocam geçen hafta 8000 düşü ancak bikaç adet satıldı sonrasında tekrar fiyat güncellendi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (367. sayfa)

-
-
Aynı şekilde dubleks evim var ve Mop2 aldım. Mop2 pro bataryası daha fazla. Mop2 2700, Mop2 pro 5200. Fakat Mop2 110 dakika temizlik yapabiliyor ve evim dubleks olduğu ve tek katta kullanıcagım için bunu es geçtim. 30 dakika bile yeterdi benim için.
Ben de bu işin acemisiyim, dünden beri araştırıyorum. HB Şubat'ta öde ve 6 taksit kampanyası olduğu için kaçırmak istemedim açıkçası.
-
Özellikle takip etmedim işin özü. 70-90 dk çalışıyor. Evi temizlerken hiç yarıda kestiğine şahit olmadım. Ancak açıyorum ve sonra takip etmiyorum. Yarın akşamki temizlik detaylarını paylaşayım sizinle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mop2 pro da lidar sensör olduğundan daha iyi diye düşündüm ama yanlış mi, düşünüyorum acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler ama alamdim. Sepette fiyati artiyor hb mh aradim yogunluk var stok bitmistir siz sepetteki fiyati dikkate alin dediler
iyi günlerde kullanınız
-
tamamen ayrı makineler
-
teşekkürler hocam. 3D'siz halini aldım bu da işimize yarar inşAllah
-
Gayet güzel işe yarar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S10 yerdeki oyuncak vs algılayıp kaçınabiliyor mu?
-
Hocam Teknosa'daki mop 2 pro+, hepsiburada.com'daki mop 2 pro. Ama ikisi de iş görür. Hayırlı olsun.
Robot süpürge almaya karar verip araştırma yaparken aklıma geldi.Bizim evde internet yok.Bu aletleri telefonlardaki internetle kullanabiliyor muyuz yoksa ev interneti şart mı?
Mi mop 2 ultra aldım amazondan. 8791 tl. Tek dolaşımda harita çıkardı. 10 cm olan yerlere giriyor. Makine 9.8 cm. Sıkıntısız güzel süpürge. Tavsiye ederim.
Xiaomi Mop 2 pro + gece karanlıkta çalışır mı?
Lidar sensörü olmadığı için karanlıkta kamerası ışığa ihtiyaç duyuyor çalışırken saçmalar bildiğim kadarıyla ama yüksekliği yaklaşık 1.5 cm daha düşük olduğu için tercih ediliyor.
Anladım hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Robot süpürgeler konusunda hiçbir fbilgim yok burada yazılanları okuyup Xiomi Mop pro 2 3d aldım 7800 e fiyat ve ürün iyimi sizce ?
Merhaba iki gün önce gun boyu teknosa ve medya markette 6900 du.Ve teknosa 340 tl bonus veriyor ben öyle aldim.6540 a denk geldi aceleniz yoksa iptal edip bekleyin düşecektir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu26 -- 13 Kasım 2022; 18:6:16 >
arakdaşlar xiaomi mi robot vacuum mop pro 2+ 3d isimli ürünün orijinal ismi xiaomi mijia 1t oluyor sanırım. aşağıda yabancı bir siteye ait inceleme de mevcut. orada mijia 1t olduğu belirtilmiş. incelemede çekiş gücünün yanıltıcı olduğu belirtilmiş aslında 2200pa'ya denk geldiği söylenmiş.
aynı sitede 2021'e ait bir de ranking list var, piyasa fiyatları da eklenmiş listeye ama güncel mi o fiyatlar, yoksa piyasa çıkış fiyatları mı bilmiyorum. o listeyi de en alta koyuyorum.
o listede Mijia Robot Vacuum-Mop 2 de var, galiba o da xiaomi vacuum mop 2 pro'ya denk geliyor. yeniden isimlendirip global pazara bu isimle sürülmüş sanırım öyle bir şey de okuduğumu hatırlıyorum. mop-2 pro ve mop 2 pro+ aslında mijia modelleri. ama mijia takısı zaten hemen hepsinde var asıl versyonlarda. mijia yerine mi takısı olan modeller de mop essential g1 ve mop 1c olan giriş seviye modeller zaten.
ROBOTOBZOR (ENG): reviews of robot vacuumsyoutube
In November of 2020 we got info on a new Xiaomi robot vacuum cleaner – this is the Xiaomi Mijia 1T Sweeping Robot (STYTJ02ZHM) also known as - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+. I got interested in it for two reasons. First and foremost – that’s the addition of a ToF sensor on the front bumper, which helps the robot recognize obstacles and go around them. According to the manufacturer, Mijia 1T can recognize wires, small objects, and even the surprises your pet eaves you. All of this can set back cleaning. And secondly – the suction power reaches 3000 Pa, thanks to which the robot cleans better. In this video I will test the Xiaomi Mijia 1T, share with you my detailed review and my own opinion on whether this robot vacuum cleaner is worth buying. 💲💲💲Link to buy💲💲💲 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✅Aliexpress: https://aliclick.shop/r/c/1r2nozr4f3fx7dcg?sub=yten ➡️Website: https://robotobzor.com/reviews/xiaomi/xiaomi-mijia-1t.html Timestamps: 00:00 Intro 01:07 Package 01:36 Design 02:53 Technical features 03:06 Functionality 04:37 Navigation 06:33 Suction power 06:49 Hard floor dry vacuuming 07:04 Cleaning the carpet 07:11 Wet cleaning 07:39 Passage of obstacles 07:46 Passage of dark surfaces 07:53 Noise level 08:27 Personal opinion ✅Overall rating of robot vacuums that passed the Robotobzor test: https://robotobzor.com/ratings/general-rating-of-robot-vacuum-cleaners.html ✅System for evaluating robot vacuum cleaners, which we reviewed: https://robotobzor.com/about-robots/system-for-evaluating-robot-vacuums.html 🔔Subscribe to our channel 🔔 #xiaomi #mijia1t #robotvacuum #mijia #review #test #mi #mihome #robotobzor #smarthome #robotvacuumcleaner #cleaning #xiaomimijia1thttps://www.youtube.com/watch?v=MJfhDNm6cwo&t=578shttps://robotobzor.com/ratings/general-rating-of-robot-vacuum-cleaners.html
bu bilgilerden yola çıkarak ve üstteki listeye bakar isek xiaominin bu iki modeline kıyasla 360 s10 daha alınabilir duruyor yaklaşık fiyatlarda olduklarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 13 Kasım 2022; 18:33:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X