< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (299. sayfa)

-
-
Arkadaşlar lütfen yardım. 950 modeli var elimde. Neredeyse her kullanımda harita oluşturmaktan artık bıktım. Güncelemeden dolayı mıdır nedir bilmiyorum ama haritam her defasında siliniyor. Bu üründe kalıcı bir sorun mu var yoksa çözümünü bilmedipim başka birşey mi var.
Sürekli aynı yerinde ve sürekli açık şarjda duruyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roidmi eve modelinde harita oluştuktan sonra kaydetmek gerekiyor yoksa her Defasında sıfırdan oluştuyor sizinkinde de benzer durum olabilir. Harita oluşturduktan sonra kaydetmeniz lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar xiaomi vacuum pro 2 nasıl sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deebot 950 sanırım. Aynı hatalar bende de sürekli oluyordu. Başka bir arıza daha verince iade ettim.
Eğer garantisi varsa ve devam ediyorsa iade yoluna gitmeye çalışın
-
Ben risk alarak Omid Air 2 yi sipariş ettim, açıkçası robot süpürgeye 3000 Tl den fazla vermek istemedim, Epttavm'den Omid Satıcısından 3100 Tl ye paraf ile aldım, parafın yılbaşı kampanyasından gelecek puanı düşünürsek 2900 Tl ye mal oldu, ayrıca paraf peşin almama karşın 3 taksit yaptı, gelince kullanıcı yorumlarını paylaşırım.
Şuan hepten 3000 e düşmüş, bilsem biraz daha beklerdim, şuan almak isteyen için daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 27 Aralık 2021; 16:31:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de merak ediyorum
-
Denk gelse alacağım kaçırdık tüh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mamibot 2600 ExVac 680S Smarteye Robot Süpürge
Amazon da 1800 TL ye indi, giriş seviyesi için düşünülebilir.
amazon
Mamibot 2600 ExVac 680S Smarteye Robot Süpürge, Siyah, Standarthttps://www.amazon.com.tr/dp/B07ZRXDT67/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_E21PTMQC4E9RS7G0V14H
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar viomi v2 pro 3500tl idi uçtu gitti varmi bunun benzeri
ben de omid air 2 sipariş ettim ancak ilk denememde net 75m2 evi tamamlayamadı (66m2 de pil %20 ye düştüğü için şarj istasyonuna döndü) standart modda çalışmasına ve zeminde takılabileceği birşey bırakmama rağmen. ilk şarjdan-haritalamadan dolayı mı böyle oldu emin olamadım, sizde de benzer durum var mı?
temizlik performansını standart modda olmasına rağmen beğendim, 3 gün önce temizlenen evden 1 tam hazne dolusu toz çıkardı.
-
Benim ki daha gelmedi, gelince sizinle deneyimlerimi paylaşırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu urun nasıldır?
amazon
Ariete 2713 Pro Evolution Robot Elektrikli Süpürge, Kırmızıhttps://www.amazon.com.tr/Ariete-2713-Pro-Evolution/dp/B010E0312E/ref=pd_sbs_3/258-7044250-0754448Bu nasıldır sizce?
-
Gerçekten bu döneme göre güzel fiyat... 4199 TL
https://www.hepsiburada.com/360-s7-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000Y94PT
Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için takip edin :
-
3-5 bin arası f/p ürün var mı?
-
Bende merak ediyorum
Lenovo e1 mi yoksa bu cihazmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X