bence t1 s5 max dan daha iyi.hem sensör sayısı fazla hemde daha yeni model |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (297. sayfa)

-
-
Bence fiyati eski fiyat. 8999 tl. Benim ayırdığım bütçenin cok uzerinde. Ancak almak lsteyen varsa diye birakiyorum. Normalde her yerde 12-13bin tl. iRobot Roomba i7+ Robot Süpürge amazon
iRobot Roomba i7+ Robot Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B07P23LKY8/ref=cm_sw_r_wa_apan_glt_i_31FZSMJY5FGE0DJDP9V6
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kur yükselirken fiyat anlık yükselebiliyorken düştüğü zaman neden anlık fiyatlar düşmüyor. şu an çoğu süpürgenin fiyatı dolar tepe noktası yaptığı zamanın fiyatları. 2 gündür düşmesini bekliyorum milim milim düşüyor. gözümü karartıp t1 alıp geçicem gibi artık.
-
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam.Malesef düşmüyor.Ben gözümü kararttım lenova e1 aldım.bakalım pişman olmayız inşallah.T1 alacaktım ama yüksek olduğu için tercih etmedim.
-
Total clean diyorsunuz kendisi tüm evi temizliyor. Temizlerken canlı bir şekilde görüyorsunuz zaten harita oluşumunu… Daha sonra odalara isim verip belli bir bölgeyi veya istediğiniz odayı temizletebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 22 Aralık 2021; 13:14:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Omid Omıd Air 2 mı Lenovo Robot Vacuum Cleaner E1 mı arkadaslar. alırsam omid 2900 e gelıcek. lenovo 2200. omidde harıtalamayı kaydedıyor galıba.
-
Ben de ikisi arasında kaldım. E1 1400 pa, omid 2200 pa emiş gücünde. Bu emiş gücü farkı çok hissedilir mi acaba?
Ayrıca nasıl 2900 e getirebiliyorsunuz omid i? 3180 tl civarında şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraf kart kampanyasıyla hocam.
Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi lenovo t1 modelini almış benim aklımda da Xiaomi Mi Robot 1C Vacuum Mop vardı kararsız kaldım bilgisi olan var mı, hangisi daha mantıklı ?
-
Bende Omid i düşünüyorum, sanırım Lidar lı en ucuz o kaldı, zaten Homend Alex 1281H' in aynısı, kötü yorum olarak halının püsküllerine takılması belirtilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lenovo t1 4-5 gündür kullanıyorum. İlk robot süpürge deneyimim. fiyatına göre beklentimi karşıladı. Çok ufak bazı tüyler bırakıyor ama bu benim detaycı olmamlada alakalı olabilir. Silme özelliğini hiç kullanmadım(açıkcası ondan çok büyük beklentim yok)
Arkadaşlar şu ürünün fiyatı iyi ancak yurtdışından gönderiliyor. Sorun değil ama app ile çalışıyor görünüyor. app ise bizim ülkemizde kullanılır durumda görünmüyor. (TR de satışta olan bir ürün aslında) O yüzden kararsız kaldım app olmadan kullanamam mı sizce?
amazon
Bissell 2908N CleanView Connect elektrikli süpürge robotu, Wi-Fi fonksiyonu , 1500 Pa emiş gücü ,100 dakika çalışma süresihttps://www.amazon.com.tr/dp/B08K35YJ7S
-
homend ile aynı ise o zaman homend inceleme videoları bakmak lazım. benim baktıklarım arasında hoşuma gitmeyen 2 olay var; birincisi lidar sensörlü olmasına rağmen ara sıra öte beri çarpa çarpa gidiyor. sensörün mantığı bu zaten engeli önceden algılayıp teğet geçmek. çarpma olayı daha çok jiroskoplu düz modellerde var. zaten bu tür aletler çarpa çarpa yolunu buluyor. ikincisi halının ipliklerinin dikiş yönüne ters yöne doğru gidince alet zıplamaya başlıyor. 2.7 kg'lık hafifliğinden ya da tasarımından mı bilmiyorum.
bu tür ince detaylara takıldığımdan sanırım hala alamıyorum.
-
Arkadaşlar lenovo vacum e1 2199a düşmüş alınır mi?
Dolarin yukarı çıkması ile zam yiyip düşmeyen ürünlerden değil dimi buda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, bende o yüzden beklemedeyim, dolardaki azalış devam ederse, yeni fırsatlar çıkabilir.
Seneye bu zamanlar düğünüm var. Şimdiden almak mantıklı mı? Bilen birisi cevaplarsa çok mutlu olurum.
-
Teknoloji ürünleri her an yenilik olabilir. Almak yerine robot süpürge için bir kenara 500-600 dolar ayırmayı tavsiye ederim. Neticede dolarla satılan ürünler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
roborock s7 fiyat düşer mi? dolar çok düştü
Numaralandırma isim verme işini nasıl yapıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X