Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: itsthehallowman Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.797
Cevap
682
Favori
951.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu 3 model arasındayım şuan. Sıralama tavsiyenizi belirtebilir misiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrimi değiştiren olmazsa, zaten 360 s9 alacağım çok yüksek ihtimalle :))

• Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

3200 TL fiyat kaçırılmayacak bir fiyat mıdır 360 s9 modeli için?

• Hepsiburada'dan 4450ye 360 s10 aldım bakalım hayırlısıyla iyi fiyat gibi geldi bana akakaceye göre en iyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    10 gün önce 2999 liraydı ty da.

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Akakce'den gördüm o fiyatı da. Düşer mi acaba tekrar oralara?

Bilemiyorum hocam

• Bu işlere bir yerden başlamak için f/p bir ürün arıyorum. Tavsiyeniz nedir? Haritalandırmanın pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü mesela koridor'a çıkan kapıların yüksekliği epey bir var, oraya çıkıp odaları dolaşabilir mi hiç emin olamıyorum. Aslında detaylıca bilgilendirmeye ihtiyacım var sanırım, hiç bir fikrim yok çünkü.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Anahtar kelime işe yaramadı galiba :(

Tavsiye verilebilmesi için;

Evinizin m2, halı eşya yoğunluğu, moptan beklenti, garanti beklentisi, eşya yükseklikleri önemlidir.

Ev 160 m2, her odada halı var, ortalıkta çok eşya yok, bi koltuk hariç geri kalan yerlerin yüksekliği 10 cm'den yüksek, süpürme + mop istiyoruz. Süpürme performansı çok önemli, mopta da halıları kaldıracağız öncesinde, bazen de sadece halı kenarlarını moplatırız. Fiyat olarak max 4500 TL (aklım 360 S10'da kaldığı için). Radarımdaki cihazlar, 360 s9 - 360 S10 - S5 Max - Xiaomi mop Pro 2+, Roidmi Eve, Dreame D9. Fiyat performans olarak bir sıralama alsak çok iyi olacak. Ayrıca s9 ile s10 arasında bin TL'lik bir fiyat farkı var, bu farka değer mi? O farka değecek özellikler neler? Deneyimli bir üstad niye bu model olmalı, niye olmamalı diye açıklasa da son verse şu araştırma ızdırabıma :) Araştırdıkça aklım başka modellerde kalıyor :) Bitmiyor bir türlü, net bir karara varamıyorum. Help Please :)

m2 için 5000mAh Üzeri bataryalı robotlar mantıklı. 360 s9-s10/ s5 max / dream D9

Lidarlı klasik robotlar için 12cm gibi yüksekliğe ihtiyaç var. S10 ve mop pro 2+ hariç diğerleri

Ortalıkta çok eşya yok cümlesine çocuk oyuncağı vs yok derseniz nesne tanıma gerekli değil. 360 S10 ve mop pro 2+

Süpürme performansı olarak tecrübe ettiklerim 360 s9 ve s10 ( s9 u sattım S10 aldım) s5 max kullanan eş dost çok var sözlerine kefilim, diğer yazdığınız modellerde benzer performans sergiler bence. Yalnız dream d9, mop pro 2 ve roidmi eve de ana fırça yuvası Hareketli mi sabit mi bilgim yok. Sabitse uzak durun halıda performansı daha düşük oluyor.

Mop için halıları kaldırmak benim ultra detaylı gerçek temizlik anlayışıma göre aynı kafadayız  Halıyı tanıyarak mop görevinde halıya çıkmayan bu modeller arasında bir tek 360 S10.

Fiyat / Performans olarak; 1.eski ve resmi garantisi olmayan s5 max. 2.360 S9-s10. 3. Digerlerini kullanmadım ama kullanıcı tecrübe paylaşımları ve okuduklarımdan yola çıkarak roidmi eve. 4.dream d9. 5. Mop pro 2+

S10 tamamen özgün bir tasarım ve kendine has yeni teknolojik özellikleri barındırıyor; lidar kulesi yok ama 170derece lidar ve ona yardımcı nesne tanıma, tof sensörü mevcut. Halı tanıma mevcut. Yükseklik sorunu yok. Daha sessiz. Daha fazla toz ve su hazne kapasitelerine sahip. Toz haznesini boşaltmak ve temizlemek daha pratik. Daha güncel bir cihaz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda Halı tanıma Çokta mühim değil gibi, nesne tanımada gerekli değil, Yükseklik sorunu yok s5 max veya 360 s9 derim. S10 olursa da yeni her zaman yenidir mantığında olabilir ama en yeni olan en iyisi demek değildir bunlar farklı kavramlar. S5 max eski bir model ama Roborock halen o modelden daha az sorunlu veya daha tutulan bir cihaz ortaya koyamadı... s6 maxv ve yeni modeli s7 bir türlü tutmadı eksikleri sorunları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 20 Eylül 2021; 23:59:57 >

• Aslında yorumunuzda DREAME yazıyor olsaydı cevap alma ihtimaliniz artardı. İçlerinden bir tanesi genelde belli markaları hedef alarak yorumlarını hep dreame markasına getiriyor 

Dreame markasıyla bir bağı var ama açık açık dile getiremiyor aslında haksızda sayılmaz bakıldığında ortada konuşabileceği aman aman bir mal veya hizmet yok o da ne yapsın başka markalara, bazı sektörün üstadlarına (servis hizmeti verdiği için ) sataşıp kaos ortamından besleniyor... yaban otu misali biranda çıkıp sonra solup gidiyorlar 

artık marka temsilcisi mi dersiniz, fan boy mu dersiniz takdir siz 1.000 mesaj dan az mesajı olan kıymetli forum üyelerinin  

Efsane cevap, alkışlıyorum :) harikasınız! Çok teşekkür ederim.

• Yardım edebildiysem ne mutlu, bilgi paylaştıkça çoğalır  

Ayrıca bahsi geçen bir kaç robotun uzun dönem kullanım tecrübe videolarımız ve üstad Ali abinin @Hepsirobot teknik inceleme videoları Robot Kafalar YouTube Kanalımızda ve hepsirobot kanalında mevcut ( aha şimdi üşüşür BOŞ HESAPLAR reklamcı bunlar diye  )

Mesaj sayısı neden 1000 üzeri gerekiyor? Benim 900 ama foruma 2004 kayıtlıyım.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Alıntılamış olduğunuz yorumumda link mevcut hocam, çok bilen az paylaşan yapıcı yorum ve destekten kaçınan BOŞ HESAPLAR 'ın başı var onun beyanı...

Artık ego mu dersiniz, profesör olmanın verdiği bir ağırlık mı dersiniz bilemem takdir siz 1.000 mesaj altı üyelerin  

Hiç bir yorumumda ne mesaj sayısına baktım ne de nick name! Forumun amacı bilgi paylaşımı bildiğimi, tecrübe ettiğimi ve Forumdaki diğer tecrübeleri okuyarak paylaşılanları elimden geldiğince paylaştım paylaşacağım.

Saygılarımla

Anladım şimdi. Boş tartışma olmuş evet :) ROBX markasına bakar mısınız nasıl sizce? Türkler kopyala yapıştır mı yapmış Süpürgeye anlamadım gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Markayı ilk kez sizden duydum desem 

Şuan yoldayım iş yerime geçtiğimde bir göz atar dönüş yaparım hocam. 

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.