Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.797
Cevap
682
Favori
951.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgili markaya ve robotuna baktığımda üstad Ali abinin daha dün ana konuda attığı bir yorum aklıma geldi;

''Piyasadaki bütün otonom boşaltmalı cihazlar aynı üründür. Sadece markaları ve kozmetik bazı yerleri farklı. ''

Aynı üretim bandından farklı marka etiketleriyle ufak farklarla piyasaya sunulan robotlar; Roidmi eve plus / Lydsto R1 / Viomi S9 / Proscenic M8 Pro derken birde ROBX R7 aynı panele UV ışık modülü koyarak diğerlerinden ayrışamaya çalışmış @Hepsirobot ?

''Süpürmeleri farklı değil diğer robotlardan, çöpünü otonom boşaltmasını ve hemen her ay çöp torbası parası vermeyi göze alırsanız güzel cihazlardır, işinizi görür.''

• Arayışım sona erdi, 3198 TL'ye 360 S9 aldım. Pişmanlık yüzü görmeyiz umarım :) yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam 

olurda pişmanlık sorun vs yaşarsanız forumda 360'a karşı tüm yasal haklarınızı sunacak, teknik veriler eşliğinde sizinle saf tutabilecek çok özel üye gibi birileri var :)

Tek yapmanız gereken 360 ibaresinin yanına olumsuz/negatif pirşeyler karalamanız hemen dibinizde bitiyorlar...

Hee mesaj sayınız 1.000 den fazla değilse şansınıza küsün 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 21 Eylül 2021; 21:15:56 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, inşallah sorunsuz bir deneyim olur :) 360 konusuna yoğunlaşayım ben artık :)

Bu fiyata nerden aldınız acaba?

• aquapolis kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'dan aldım. 200 tl Efsaneler Kulübü indirimi + 50 visa kart indirimi vardı. 2x1000 harcamaya da 100 TL'de maxipuan verilecek.

• aquapolis kullanıcısına yanıt

Şuan gittigidiyorda 360 s9 modeli 3272 TL. 75 TL chip para kampanyası var, ekstra 60 TL elektronik giyim kampanyası var

• gittigidiyor
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-ve-paspas_pdp_727625787

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt

Kapanmış ürün, alabilen oldu mu bu fiyattan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funk Wizard -- 23 Eylül 2021; 17:26:7 >
  • 3.000 3.500 arasında en iyisi hangisi beyler çok karışık işin içinden çıkmadım tavsiyeleri alırım teşekkürler

• MysticDesign kullanıcısına yanıt

360 s9 veya s5 max bence

teşekkürler hocam dolar uçuşa geçmeden alayım diyorum

• MysticDesign kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, bu günlerde güzel indirimler de oluyor. Birini seçip yapıştırın

Ben görünce attım foruma 2 beyaz 8 siyah vardı stokta.
    32xx fiyatı vardı ama açıklamada sadece bireysel diyordu. Kurumsal satış yok yazmışlardı o kısım biraz kafa karistiriciydi.

• amazon
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0841S2G1C/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

3659 s5 max (gönderici Amazon)
    Gönderirlermi bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir kerede tüm stoktaki cihazları toplu olarak bir tüzel kişi almasın diye... normal ev kullanıcısı olarak stok adeti kadar farklı kişi alsın yararlansın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

Bir kerede tüm stoktaki cihazları toplu olarak bir tüzel kişi almasın diye... normal ev kullanıcısı olarak stok adeti kadar farklı kişi alsın yararlansın diye.

Ben 3100 tl den s5 max ı aldım. İnş salatalık çıkmaz.Gerçi satıcı yorumları iyiydi.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bu iyi yanı. Benim aklima fatura kesmeden gönderme olayı vs geldi bu da kötü yanı.

Gittigidiyor buna müsade edermi yaa? GG dan pek alışverişim olmadı bilgim yok cidden.

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.