HB'deki Escalado Bilişim firması nasıldır? Başka bir ürün olsa problem değil ancak robot süpürgede özellikle garanti konusunda endişe ediyorum. Amazon'dan hediye çeklerini dahi satın aldım 1 ay önce, indirim olursa hemen alırım diye ama sağolsun Amazon'da son zamanlarda güzel fiyat yakalayamadım. |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (237. sayfa)

-
-
Tahmin ettiğim gibi ürün iptal oldu. Bu süreçte sürekli kontrol ettiğim için arada denk geldim tekrar stok bilgisi girildi, ürün varmış gibi. Müşteri hizmetlerini arayıp uyarınca yarım saat sonra kaldırdılar ya da gene birilerine satış yaptılar bilemiyorum. Amazondan almanızı tavsiye etmiyorum. Zaten hepsi ithalatçı garantili, diğer satıcılarda en azından ürün elinize geçer.
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhabalar
İşin uzmanlarını ve araştırma adına yoğun emek verenlerini görüp bir de işin içinden de çıkamayınca robot süpürge seçimi ikinci el araba almaktan zormuş diyorum. Araştırdığım kadarıyla bu modeller ve yanındaki açıklamalara göre hangisini seçmemi önerirsiniz acaba ?
1- S5 Max- 4200 tl civarı fiyat var garantiden endişeliyim. Net bir bilgi bulamadım.
2- 360 S9 - 3500tl civarı Türkiye Garantili
3- Dreame D9 - 3500tl civarı Genpa Garantili
4- Lysdro R1 - 3800 civarı Türkiye Garantili
Kafam çok karıştı ???
Hocam benimde iptal oldu bu 2. İptal amazondan s5 max
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar bu urun hakkinda bilgisi olan var mi?
https://www.e-bebek.com/xiaomi-trouver-finder-lds-sensorlu-vacuum-mop-robot-supurge-beyaz-p-xoi-rls3/
arkadaşlar merhaba;
babama robot süpürge almayı düşünüyorum. evde internet yok (wifi)
kolaylıkla kullanabileceği haritalaması olan süpürge tavsiyesi alabilirmiyim? (bütçe 3000 tl )
teşekkürler
-
Arkadaşlar şu ürün için ne diyorsunuz? HB kişiye özel indirim, kart puanı vs. derken 3500 altına gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 20 Haziran 2021; 22:11:49 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mest.bestHerkese merhabalar
İşin uzmanlarını ve araştırma adına yoğun emek verenlerini görüp bir de işin içinden de çıkamayınca robot süpürge seçimi ikinci el araba almaktan zormuş diyorum. Araştırdığım kadarıyla bu modeller ve yanındaki açıklamalara göre hangisini seçmemi önerirsiniz acaba ?
1- S5 Max- 4200 tl civarı fiyat var garantiden endişeliyim. Net bir bilgi bulamadım.
2- 360 S9 - 3500tl civarı Türkiye Garantili
3- Dreame D9 - 3500tl civarı Genpa Garantili
4- Lysdro R1 - 3800 civarı Türkiye Garantili
Kafam çok karıştı ???
Ben dream d9 aldım haritalamasi algoritmaları çok hoşuma gitti. Bayaa akıllı.
Arkadaşım Xiaomi mop pro almisti. Harita karıştırdığını anlattı bana
Ben neden bunu seçtim. Evim büyük (236 m2 burut)
Bataryası büyük ve halı tanıma özelliği olması. Kağıt üzerinde çekimi yüksek yazması (inandırıcı degil ama)
Umarım uzun ömürlü olur cihazım.
Birde kafaya cok takma derim. 2 yıl öncesinde bu tür konular açıldığında herkes en az 1800-2000 pa gucu olan cihaz alın diyordu. Simdi bakıyorum hepsi bu değerlerin üzerinde. Yani alacağın cihaz hangi marka olursa olsun işini görecektir. Sadece verdiğin fazla paranın karşılığında servis yedek parca ömür olarak geri dönecektir.
Cihazları ben kafamda 3 gruba ayırdım giris orta premium seri olarak.
Kendimce dreame d9 orta sinifa koydum. Ve orta siniftaki serilerde kiyaslayip tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Migros'tan robot süpürge alan var mı arkadaşlar? Garanti konusunda Amazon gibi güzel hizmet verir mi?
-
HB’da S5 max 3160 liraya satılıyor. Gerçek olma ihtimali varmı?
Edit: satıcı fiyatı arttırdı 4200 oldu
Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 21 Haziran 2021; 13:33:21 >
Teşekkür ederim. Garantisi Gempa olduğu için Dreame D9 almadım. Roborock S5max Mi Storeden evofone garantili aldım sonunda. İnşallah memnun kalırız
Merhabalar,
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08P1S5ZMF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ9RVYQWLQASD&psc=1
Yukarıdaki linkte göreceğiniz üzere Çin'deki bir satıcıdan ROIDMI EVE Plus odeli kargo dahil 3850 TL'ye geliyor. TR'deki fiyatların en ucuzu 5300 TL civarında.
Öncelikle bu ürünü almak güvenli midir? Ürün gelmemesinde ya da yanlış/eksik ürün gelmesinde mağdur olur muyuz?
İkinci olarak bu süpürgeyi önerir misiniz ve yurt dışından gelen üründe arıza vs. yaşarsam, sorun olur mu?
Son olarak 3850 TL verip, risk alacağına Türkiye'den şu modeli al diyeceğiniz bir model var mıdır?
Hepinize iyi günler dilerim.
-
www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/iRobot-Roomba-976-Robot-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B08KXXR91R
Model hakkında fikri olan var mı amazon çok satanlarda? Bu fiyatın biraz üstünde daha iyi alternatifler var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros garantiye karışmaz ki hangi garanti ile satılıyorsa orası ile görüşmelisiniz bir sorunda.
-
Ödeme aşamasına gelince vergi dahil fiyat gözüküyor oda 5324
hiç riske girip yurtdışından almayın bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'da FırsatKurdu satıcısında V2 Pro modeli var. Onu alırsam, Amazon yine satıcı kendiymiş gibi garanti ile ilgileniyor mu yoksa bu konuda geçen o çok tatmin edici garanti için satıcının kendisi mi olması lazım??
-
Trendyol hesabimda Dreame F9 robot süpürge için 150 lira indirim var.isine yarayan varsa hesabı kullanabilir. 2368 liraya geliyor cihaz.
1c bakıyodum 2-3 haftaya fiyatlar 300-400 tl zamlanmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X