< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (233. sayfa)

-
-
Öneriniz mop 2 pro+ diyebilir miyiz o halde. 140m2 ev, eşyalar 9-10 cm yükseklikte, halılar standart fabrika işi, mop şart değil, bütçe 3500 TL maksimum. Başka öneriniz olur mu bu cihaz yerine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklersen 360 s10 var ama fiyat biraz daha yukarı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roidmi Eve Mop hb'da da indirime girmiş gözukuyor 3490 tl.
Roborock S6 Pure şuanda amazonda 3600 3700 cşvarında.
Teknik özelliklerine baktığımda Roidmi daha önde.
Sizce hangisi tercih edilmeli.
roidmi'yi kullanan var mı?
-
Kağıt üzeri özellikler yanıltabilir. S5 max ın 3000pa emiş gücü olan robottan daha iyi çekimi olduğunu bizzat gördüm.
Youtube inceleme videolarına bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetnbrMerhabalar,
Herkese yorumları ve ilgisi için çok teşekkür ederim. Robogil'e çok sıcak bakıyoruz, genel olarak yorumlar ve müşteri memnuniyeti de çok iyi. Özellikle teknik destek ve servis sunması da büyük avantaj, ancak ben bir 360 S9 ve 360 S10 fiyatlarını da görmek istiyorum sanırım aklımda kalmasın :). Bu değerlendirmeler sonunda kararımızı vereceğiz gibi.
Tekrardan vaktiniz için teşekkürler.
Abir x8 e bakar mısınız. Tanıdık gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam siz dedikten sonra baktım sanıyorum luna 200 ile aynı ürün, hatta bir çok konuda aynı görseli kullanmışlar. Zaten robogil'in sitesindeki COC sertifikasında "manufacturer" olarak açıkca çinli bir firma gözüküyor https://www.robogil.com/CE-TSE_Belgeleriwww.robogil.com
Robogil'in üretim tesisine dair ise birşey bulamadım. Anladığım kadarıyla robogil bu ürünün üstüne kendine markasını basarak satıyor, ben yerli marka olunca bazı üretimlerin kendine ait olabileceğini düşünmüştüm nedense :) belki konuya daha hakim olan birileri açıklayabilir.
Buna rağmen bu durum hala benim için bir problem değil açıkcası, ortadaki ürün güzel, arkasındaki destek de kaliteli olduktan sonra bir problem görmüyorum. Sonuçta piyasadaki robotların hatrı sayılır çoğunluğu çin malı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sizin bileceğiniz iş.
Apple da çinde ürettiriyor ancak çin malı kavramı biraz daha farklı. Aynı üründen 1000 tane 500 tane alırsan "çin malı" ürünlere logo basıp gönderirler. Batarya kapasitesi ve yabancı site yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Hatrı sayılır fiyat farkını da unutmamak gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db-tech -- 26 Mayıs 2021; 21:42:28 >
Ben de çin malı kavramının farklılığına değindim zaten hocam "ürün kaliteliyse ve arkasında teknik destek varsa" diyerek önemli olanın menşei olmadığını kast ettim :)
Ayrıca kontratlı bir üreticiden ürün alarak markalaştıratak satmak düşündüğünüz kadar kolay bir iş değil aslında yoksa tüm firmalar yapardı. Ancak şunu da eklemek isterim ki günümüzde de birçok firma tarafından tercih edilen bir yöntem Ki eminim birçoğumuz evimize bu yollarla markalaşmış elektronik eşyalar sokmuşuzdur bile. Ancak ben de dediğinizi düşündüm zaten, ürünün yurt dışındaki yorumlarına da bakmakta fayda var ancak acaba vermiş olduğunuz model ile luna serisinde kullanılan malzemeler birebir aynı mı acaba?
Zaten fiyat farkı benim de aklımdaki bir nokta, forumda luna serisine ait çok güzel yorumlar var, teknik desteği de dahil. Ancak s10un özellikleri kıyaslandığında luna200 ün pahalı kalma ihtimali beni 2 kez düşündürüyor. Bakalım :) teşekkürler yorumlarınız için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam az önce 2 dk da dünyanın en büyük toptan sitesinde 500 adet alma durumunda logolu gönderecekleri bir satış buldum. Satın alma sırasında logo yüklüyorsunuz...
Biraz araştırın isterseniz. Aynı ürünmü bilmiyorum. Araştırıp kararı siz verin. Ben henüz çok yorumunu görmedim bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db-tech -- 27 Mayıs 2021; 7:33:37 >
Fiyat olarak 4-5 bin TL civarında 120 metre kare evde hem süpürme hem silme işlemi yapabilecek kullanılmış, memnun kalınmış ve tavsiye edilebilecek bir ürün var mıdır ?
ayrıca faydalanmak isteyenler için fırsat olarak
söyle bir ürün paylaşılıyor. fiyatının hakkını verir mi bilmiyorum ? Yorum yapan olursa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: blawer_sFiyat olarak 4-5 bin TL civarında 120 metre kare evde hem süpürme hem silme işlemi yapabilecek kullanılmış, memnun kalınmış ve tavsiye edilebilecek bir ürün var mıdır ?
ayrıca faydalanmak isteyenler için fırsat olarak
söyle bir ürün paylaşılıyor. fiyatının hakkını verir mi bilmiyorum ? Yorum yapan olursa sevinirim.
Ortalama 200 TL daha uygun fiyat piyasadan. Ürün yorumlarına ulaşmaya çalışıyorum ben de.
-
Arkadaşlar selam
Bu aletler kaç cm yüksekliği geçebiliyor evde 3,5cm yüksekliğinde 3 tane kapı eşiği var buralardan kendisi geçebiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Max 2 cm
mermer eşik ise, 2cm mermer kestirip silikonla yapıştırın. Ortalama ,30 tl maliyeti olur ( kenarlarını iyi traşlatın o zaman robot geçer)quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
Arkadaşlar selam
Bu aletler kaç cm yüksekliği geçebiliyor evde 3,5cm yüksekliğinde 3 tane kapı eşiği var buralardan kendisi geçebiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 29 Mayıs 2021; 15:48:16 >
Garanti olsun mermerleri söküp hepsini 1,5 cm yaptırıp silikonla yapıştırayım en güzeli. Kestirirken kenarlarını açılı traşlatırım kolay geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 29 Mayıs 2021; 16:1:45 >
2cm altı mermer bulamazsınız, bulsanızda çabuk kırılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
Garanti olsun mermerleri söküp hepsini 1,5 cm yaptırıp silikonla yapıştırayım en güzeli. Kestirirken kenarlarını açılı traşlatırım kolay geçer
O zamsn 2cm yaptırıp kenarlar traşlanır teşekkür ederim
Amazonda s5 max 4200 tl ye satılıyor. Satıcı amazon. Fiyat nasıl alınır mı sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X