Şimdi Ara

Robinho'yu neden kimse almıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum transfer sezonundayız..Dünya kupası da bitti..Robinho kiralık oynadığı Santos'a geri döndü..

Robinho için M.City 30 milyon euro bonservis bedeli istiyor..1 sene kontratı kaldı..İşte bu yüzden hiçbir kulüp Robinho ile ilgilenmiyor..Malum ekonomik kriz var.Milan ve Valencia bile 1 senelik kontratı kalan bir oyuncuya o kadar çok para vermek istemez..M.City tok satıcı tabii..Paraya ihtiyacı yok...Ama Robinho'yu son senesinde kiralayacak ve para kazanmayacak kadar aptal da değiller tabii..4 Ağustos'ta Santos ile kontratı bitiyor..Şu anda Robinho Santos'ta kalmak istiyor ama City nin buna kesilikle izin vermeyeceğini biliyorum..

Kısaca özetlersek biz 20 milyon önerdik ama vermediler..Biliyorsunuz...4 Ağustos'a kadar da Avrupa'dan başka bir takımın 1 yılı kalan bir oyuncuya bu kadar çok para vermek isteyeceğini sanmıyorum..Bizim bekleyişimiz 4 Ağustos'a kadar olacak..City 20 milyona müşteri bulmazsa ya Robinho'dan son senesinde faydalanmaya çalışacak ya da 20 milyon euroya bize verecektir..

Şu ana kadar 20-30 milyon arası peşin teklif yapan başka bir takım yok,olamaz da..Bu da 4 Ağustos'ta Robinho 20 milyon euro ya Beşiktaş'ta ya da son senesinde City'de ya da çok cazip bir teklifle takasta kullanılacak gibi 3 seçenek sunuyor..

Robinho'nun Beşiktaş'a gelme şansı %70 ve üzeridir...Sadece biraz daha sabır...

• 20 milyon euro mu verdik . Aklım almadı vallahi . Daha düne kadar 5 milyon $'a süperstar getiriyoduk ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar...Şu an yazdıklarım bizzat Cezmi Mutlu'nun ağzından duyduklarımdır...Schuster'in kararına göre

1-Tello ve Holosko kesin yolcu...Kanatları Q7 ve Hilbert ile güçlendi,Tello'nun yerine zaten Q7 oynayacak..Geride ise Deli İbo zaman zaman da İsmail Köybaşı görev yapacak...Sol kanat bu şekild şekillecek..

2-Orta sahaya gelice Delgado'nun takımdan ayrılması konuşuluyor..Bana neden falan sormayın bilmiyorum...Sadece konuşulanlar bunlar.. Orta alanda Ernst,Fink ve Tabata kesin takımda kalacak..Tabii ki taktik tercihlere göre bu oyuncular kullanılacak..

3-Zapo kesin takımda kalıyor,Ferrari de öyle..Sivok pek istenilen düzeyde olmadığı için tartışılıyor..

Robinho ise David Villa'nın yerini dolduracak insan olarak Valencia'ya transfer olacak onun için hiç heveslenmeyelim..

Buna göre seneye kesin takımda olacak yabancılarımız

1-Ferrari
    2-Zapo
    3-Ernst
    4-Fink
    5-Hilbert
    6-Tabata
    7-Quaresma
    8-Bobo

Bunlar kesin...

Büyük ihtimalle Sivok veya Delgao'dan birisi gidecek...Kesin gidecek olanlar ise Tello ve Holosko...

Geriye de alınacak forvet kalıyor...Onu henüz kesin bilemiyorum..Mbele nin adı dün geçiyordu ama yabancı kontejanı boşaldığı anda önemli bir Forvet'in alınacağı konuşuluyor..

Haber aldığım anda yazacağım buraya..

Sen baya heveslenmişsin sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Arkadaşlar...Şu an yazdıklarım bizzat Cezmi Mutlu'nun ağzından duyduklarımdır...Schuster'in kararına göre

1-Tello ve Holosko kesin yolcu...Kanatları Q7 ve Hilbert ile güçlendi,Tello'nun yerine zaten Q7 oynayacak..Geride ise Deli İbo zaman zaman da İsmail Köybaşı görev yapacak...Sol kanat bu şekild şekillecek..

2-Orta sahaya gelice Delgado'nun takımdan ayrılması konuşuluyor..Bana neden falan sormayın bilmiyorum...Sadece konuşulanlar bunlar.. Orta alanda Ernst,Fink ve Tabata kesin takımda kalacak..Tabii ki taktik tercihlere göre bu oyuncular kullanılacak..

3-Zapo kesin takımda kalıyor,Ferrari de öyle..Sivok pek istenilen düzeyde olmadığı için tartışılıyor..

Robinho ise David Villa'nın yerini dolduracak insan olarak Valencia'ya transfer olacak onun için hiç heveslenmeyelim..

Buna göre seneye kesin takımda olacak yabancılarımız

1-Ferrari
    2-Zapo
    3-Ernst
    4-Fink
    5-Hilbert
    6-Tabata
    7-Quaresma
    8-Bobo

Bunlar kesin...

Büyük ihtimalle Sivok veya Delgao'dan birisi gidecek...Kesin gidecek olanlar ise Tello ve Holosko...

Geriye de alınacak forvet kalıyor...Onu henüz kesin bilemiyorum..Mbele nin adı dün geçiyordu ama yabancı kontejanı boşaldığı anda önemli bir Forvet'in alınacağı konuşuluyor..

Haber aldığım anda yazacağım buraya..

Sen baya heveslenmişsin sanırım.

Güzel sallamış
    Sivok yeterli düzeyde değil ha
    Fink kalacak ha

• Schuster'in 11'e yazdığı ilk isim Sivok neredeyse, iyi sallamış bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Schuster'in 11'e yazdığı ilk isim Sivok neredeyse, iyi sallamış bence de

Bunları yazdığım zamanlar başkan kendi ağzından Guti ile kesinlikle ilgilenmiyoruz demişti siz de hatırlıyorsanız..
    Başkan ile birebir görüşen biriyim..055553XXXXX eğer yakınları varsa benim gibi telefonunu bilirler zaten..

Sonuçta buraya yazdıklarım Schuster'in ilk izlenimleriydi..Hepsi de doğru bilgiydi..

Kesin gidecekler TELLO VE HOLOSKO DEMİŞTİM hem d tam 3 hafta evvel..Gel zaman git zaman ilk resmi gitmesi kesinleşen adam Tello oldu,Holosko da gidecek..Ama zaman bu tabii..Fink de gözden düştü..

Robinho'ya gelince evet Valencia istiyordu,hala da istiyor ama KİRALAMAK istiyor City de vermiyor..City ye bizden başka o teklifi yapan takım yok..

Burda tabii dalga geçmek isteyen tonla boş adam var onun için bu forumda paylaşmak enayilik ve alay konusu olmakla eşdeğer..Bundan böyle yazmaya gerek yok..Size söylüyorum da ne oluor,başım göğe mi eriyor...

Son sözüm şu..

Başkanın bile kendi ağzından Guti gelmeyecek lafı çıkıyor ama biz Guti ile 2+1 sözleşme imzalıyoruz..İsteyen olursa sözleşmenin yani ön protokolün imzalanışın anının resmi var bende yollayabilirim ama tabii anında basına sızdıracaksınız..Sözleşme resmi siteden açıklansın,buraya koyacağım..

Bu arada bu hafta sonu Guti resmen açıklanacak..Başka şey yazmıyorum...Kalın sağlıcakla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Schuster'in 11'e yazdığı ilk isim Sivok neredeyse, iyi sallamış bence de

Bunları yazdığım zamanlar başkan kendi ağzından Guti ile kesinlikle ilgilenmiyoruz demişti siz de hatırlıyorsanız..
    Başkan ile birebir görüşen biriyim..055553XXXXX eğer yakınları varsa benim gibi telefonunu bilirler zaten..

Sonuçta buraya yazdıklarım Schuster'in ilk izlenimleriydi..Hepsi de doğru bilgiydi..

Kesin gidecekler TELLO VE HOLOSKO DEMİŞTİM hem d tam 3 hafta evvel..Gel zaman git zaman ilk resmi gitmesi kesinleşen adam Tello oldu,Holosko da gidecek..Ama zaman bu tabii..Fink de gözden düştü..

Robinho'ya gelince evet Valencia istiyordu,hala da istiyor ama KİRALAMAK istiyor City de vermiyor..City ye bizden başka o teklifi yapan takım yok..

Burda tabii dalga geçmek isteyen tonla boş adam var onun için bu forumda paylaşmak enayilik ve alay konusu olmakla eşdeğer..Bundan böyle yazmaya gerek yok..Size söylüyorum da ne oluor,başım göğe mi eriyor...

Son sözüm şu..

Başkanın bile kendi ağzından Guti gelmeyecek lafı çıkıyor ama biz Guti ile 2+1 sözleşme imzalıyoruz..İsteyen olursa sözleşmenin yani ön protokolün imzalanışın anının resmi var bende yollayabilirim ama tabii anında basına sızdıracaksınız..Sözleşme resmi siteden açıklansın,buraya koyacağım..

Bu arada bu hafta sonu Guti resmen açıklanacak..Başka şey yazmıyorum...Kalın sağlıcakla...

Forza'dan bazı arkadaşların da Robinho'nun bize gelmek üzere olduğu hakkında duyumları var hocam, sana bir bilgi geldi mi bu konuda?

• Söylebileceğim tek şey var...4 Ağustos'ta Santos ile kontratı bitiyor..O zamana kadar bizim verdiğimiz 20 milyon eurodan fazla teklif veren başka kulüp olmayacağını varsayalım...Eğer çok cazip bir takas teklifinde kullanılmaz ise City muhtemelen 20 milyon euroyu biraz daha arttırmamızı isteyecektir..20-25 milyon arasında anlaşırız ve bize gelir..Sorun Robinho'da değil sorun M.City de...Yoksa çoktan başka bir kulübe giderdi Robinho..Herkes 1 yılı kalan Robinho'yu kiralamanın peşinde...

Başkan en son bu transferi en ekonomik şekilde gerçekleştirmek için sabırlı olmamız lazım demişti..Yoksa 20 yi veren 25 i de verir ama tabii ki aradaki 5 milyon euro Quaresma ve Bobo nun 1 yıllık alacağına bedel..Bunlar milyon euro sonuçta..

Bana fikrimi sorarsanız bu transferin olma şansı oldukça yüksek..
  • Barcelona alsa felaket olur.
    ------------ D. Villa--------------
    Robinho ------------------ Messi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Barcelona alsa felaket olur.
    ------------ D. Villa--------------
    Robinho ------------------ Messi

İbrahimoviç ne olucak peki? Bence barça almaz zaten orada bojan'la pedro'da var.Robinho gelmesin takımın dengesini bozar Q7 gibi istekli olur mu koşar mı bu adam kanını akıtır mı? Bence akıtmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.