Şimdi Ara

Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sponsor firma 2-3 futbolcu alarak ufak çaplı reklam yapacağına, Robinho'yu alarak reklamın kralını tüm dünyada yapacak. Olay budur. Kulüp parası olsa söyledikleriniz tamamen doğru da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

Beşiktaşın yabancı dışında kaliteli Türk futbolcusu yok.

Adam haklı beyler ibrahim toraman,rüştü bunların alayı amatör ( eğer renkli forma giyselerdi kaliteli ilan edilecekti )

Rüştüyü görürsün gelecek sezona. Yaşlılıktan refleksleri zayıfladı. Bu arada şimdi dersin ki milli takımın kalecisiydi falan. Geçti artık Rüştü devri. Bu arada pardon Yusuf Şimşek vardı onu unuttum kendisi acayip kalitelidir.

• bu iddia komedidir, gülüp geçilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Kıskanmayın falan demiş önceki sayfa da bir eleman.

Sen donla gezerken bizim takımda Jardel vardı koçum.

Jardel Allah bilir milli bile olmamıştır olsa bile 3-5 hazırlık maçı. Dünya kupası bile oynamadı

Robinho 80 kez milli 26 yaşında henüz

Evet, o sene Avrupadaki en iyi forvetti kendisi.

Milli takımda oynamakla iyi oyuncu olunmuyor.

İşinize geldiği zaman "Q7 niye milli takımda yok", başka zaman "milli takıma seçilmekle iyi adam olunmuyor"

+bilmem kaç milyon

Robinho gelirse gelmiş geçmiş en iyi transfer olur. Kimse hagi demesin adam geldiğinde 32 yaşındaydı. Belki hagi kadar iyi oynamıcak ama isim olarak daha fazla yankı uyandırır. Ayrıca guti yaşlı diyenlerede selamlar aralarında 1 yaş var hagiyle

• Ya 2-3 futbolcu alacağız, sanki yabancı kontenjanı varmış da Robinho gelirse, alem Q7 ve Guti'den sonra transfer görmüş olur
  • 10 daha verin, Robben gelsin. Yardırır valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie
    10 daha verin, Robben gelsin. Yardırır valla

50de verilse Robbenİn TR yi sececegini sanmiyorum. Ama dedigin gibi gelse k.karabukspor transfer etsin lig iptal edilir. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

10 daha verin, Robben gelsin. Yardırır valla

Robben Türkiye'den bir takıma gelsin lig başlamadan biter o kadar net söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu sezon şampiyonlugun getirisi 40 milyon dolar 2 yıl şampiyonluk 80 milyon dolar şampiyonlar liginde yarı final nerden baksan 45 milyon euro 2 yıl bu kadroyla bjk 2 kez şampiyonlar ligine girer en kötü birinde çeyrek final birinde yarıfinal oynar ilk sene uefayı alır . Yani robinho bu parayı çıkarır. 3 sezon oynasın bu takım türkiyede başka büyük kalmaz. zaten başkanın niyetide bu.

Sakin ol şampiyon
  • vay yavrum benim Bjk gidip robinhoyu alacakmış ha? yav arkadaş sallanırda bu kadar sallanır ya bi kere 27 milyon euroyu siz verebilecek misiniz ki? ne bjk nede sponsor o parayı hayatta veremezler.daha şurda q7 için kaç ay süründü bjk en sonunda zar zor ikna ettide getirdi.siz kim robinhoyu almak kim? şimdi kalkıp diyeceksiniz kıskanmayın diye ya yapmayın gözünüzü seviyim bjk li lerde hemen atlamışlar işte alırsak büyük iş falan.yalanın en büyüğü.böyle bir haber ortaya atıyorlarki bjk gündeme gelsin diye.bide sponsor ödiyecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

vay yavrum benim Bjk gidip robinhoyu alacakmış ha? yav arkadaş sallanırda bu kadar sallanır ya bi kere 27 milyon euroyu siz verebilecek misiniz ki? ne bjk nede sponsor o parayı hayatta veremezler.daha şurda q7 için kaç ay süründü bjk en sonunda zar zor ikna ettide getirdi.siz kim robinhoyu almak kim? şimdi kalkıp diyeceksiniz kıskanmayın diye ya yapmayın gözünüzü seviyim bjk li lerde hemen atlamışlar işte alırsak büyük iş falan.yalanın en büyüğü.böyle bir haber ortaya atıyorlarki bjk gündeme gelsin diye.bide sponsor ödiyecekmiş

Şşşşşştt

• quote:

vay yavrum benim Bjk gidip robinhoyu alacakmış ha? yav arkadaş sallanırda bu kadar sallanır ya bi kere 27 milyon euroyu siz verebilecek misiniz ki? ne bjk nede sponsor o parayı hayatta veremezler.daha şurda q7 için kaç ay süründü bjk en sonunda zar zor ikna ettide getirdi.siz kim robinhoyu almak kim? şimdi kalkıp diyeceksiniz kıskanmayın diye ya yapmayın gözünüzü seviyim bjk li lerde hemen atlamışlar işte alırsak büyük iş falan.yalanın en büyüğü.böyle bir haber ortaya atıyorlarki bjk gündeme gelsin diye.bide sponsor ödiyecekmiş

bu adam gelir gelmez dünyada alınmayacak oyuncu yoktur neyse siz dia ile oyalanın bir hüseyin göçek daha bulursanız bir maç daha alabilirsiniz belki

• arkadaslar herkesi kendileri gibi goruyorlar heralde forlan ronaldinho henry vs. hepsini aliyolardi masallah gittiler dia yi aldilar seneyede 5m migros alirlar cl kupasini kazanirlar. bide bize bakin quaresma dediler geldi guti dediler geldi sira robinhoda onuda alicagimiza inaniyorum biraz zaman lazim sadece. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk. -- 23 Temmuz 2010; 16:32:02 >
  • quote:

Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!!

• sponsor da olsa 27 milyonu cart diye vermicekki.3-5 seneye bölecekler senelik anlaşmaya bölsen 3-5 milyona gelecek...
    amma olay yaptınız finans kısmını.ben bu kadar para 1 futbolcuya verilmesin gerek yok 2-3 kaliteli adam bulursun brezişlyadan afrikadan vs... diyorum...
  • Şu heyecanlı GENÇ in SS ini alında, tokatlananlar kervanına ekleriz.
  • quote:

sakin ol şampiyon

• 3 sayfayıda okudum ama kimse robinho nun bjk nin istediği yani beşiktaşa gerekli olan transfer olup olmadığından bahsetmemiş.bende isterim tabi robinhonun alınmasını ama elimizde 6 yabancı olsaydı.bu adam benim izlediğim kadarıyla forvette beşiktaşın istediği gibi ayağında topu tutabilecek orta sahadan gelen takviyelere servis yapabilecek bi oyuncu gibi gelmiyor.niye derseniz çok güçlü ve uzun boylu bi fiziği yok.ayrıca 27 ye alcaz da 1 sene sonra bekleneni vermezse rahat 20 ye falan satarız diyoruz ama bence kimse bu kadar parayı vermez tabi brezilya milli takımında olağanüstü şeyler yapmazsa.beşiktaş şimdiye kadar bi carew den adam akıllı para kazandı.ancak katar gibi biyerden teklif gelirse ve orda da morinho gibi robinin istediği bi adam olursa ancak verdiğimiz parayı çıkarır.bu arada şunu da öğrenmek istiyorum sponsor alıp getircek bu oyuncuyu ama daha sonra biz sponsora delgado da olduğu gibi parayı ödeyecekmiyiz?bana göre her nekadar gelmesi imkansız gibi olsada diego forlan gibi ayağına topu aldımı ceza sahasında 2 dk kimseye topu kaptırmayacak güçlü biri lazım.

• neymiş brezilya milli takımında iyiymiş realde iyi oynamış falan.o takımlarda beni oynatın ben bile sırıtmam ya...
    bizim gibi avrupada ortalama sayılabilecek bir takıma ne verecek o önemli olan... sadece isim için futbolcu alınmaz anlayın artık bunu...
  • ilkerinanç özellikle gündüz ki mesajım için özür dilerim biraz abartı olmuş bende sonradan farkettim.. silinmiyor ama ne yazık ki.

Arkadaşlar, Robinhoda istediğinz ne özellik yok lütfen söyleyin, Brezilya milli takımında bu seneki maçlarda izledim adamı, adam resmen akıllara zarar... Hızı arakara kaçışı vuruşları... adam muhteşem tek kelime ile... yani böyle bi adam lazım değilde ne lazım bze??

Geçen seneki problemimizi hatırlayalım hep birlikte. GOL ATAMAMAK, bu adam topukla lafayla sağla solla nereye atarsan vuruyor, Tamam kornerlerde 4 kişinin üstünden kafa vurmuyor ama, DİKKATİNİZİ ÇEKERİM, DEL BOSQUE DEN SONRA hiç duran top organizasyonumuz zaten olmadı, Türkiyenin en çok korner atan takımı iken, kornerden gol oranımız çok komik seviyelerdeydi. Bu nedenle takılmayın Pivot santtrafor muhabbetine.

Quaresma Robinhoyu kaçırır, robinho çakar.. Ya yazdıklarıma bakıyorum da çok komik gerçekten ROBİNHO yu tartışıyoruz.. :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.