Amma da pahalıymış,nasıl denkleştiririz bu parayı () Yahu size ne? Siz mi ödeyeceksiniz parasını? Kulüp yönetiminin bütçesi bu kadar büyük olmasa zaten bu transferin adı bile anılmazdı
kardes bilmiyorum ama kanala da yüzde 95 ronaldinho ile galatasaray anlastı diyordu 2-3 güne netlik kazanacak diyordu üzerine 2 hafta oldu birsey yok yani resmi agızdan acıklanmadıkca inanmamak lazım
Robinho bize lazım mı bizim kadro yapısına uyumlıu olacak mı ? Bunu sorgulamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
Kıskanmayın falan demiş önceki sayfa da bir eleman.
Sen donla gezerken bizim takımda Jardel vardı koçum.
Jardel adam olsa dediğine bişey demiycem. 1 kere brezilya forması giymedi. Robinhoyu Turkiyeye gelen kimle kıyaslarsın diye düşünüyorum anca Quaresma geliyor aklıma
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
neymiş brezilya milli takımında iyiymiş realde iyi oynamış falan.o takımlarda beni oynatın ben bile sırıtmam ya... bizim gibi avrupada ortalama sayılabilecek bir takıma ne verecek o önemli olan... sadece isim için futbolcu alınmaz anlayın artık bunu...
senin kafan iyi mi yoksa gizli bir yetenek mi var aramızda. bir akaretlere alalım denemeye demirörende para bol sana da bikaç milyon verir
27ye üç adam almak mı iyi? robinho mu? üç adam şimdiki kadrodaki kimin yerine girecek? delgado değil ernst değil q7 değil nihat değil bobo değil ekrem değil. robinho gelse kimin yerine oynar diye bir soru komik oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Robinho bize lazım mı bizim kadro yapısına uyumlıu olacak mı ? Bunu sorgulamak lazım.
arkadaşlar saçmalamayın burada robinho'dan bahsediyoruz icabında bobo bile gönderilir kendisine yer açılır.
quote:
Orijinalden alıntı: besiktas
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
vay yavrum benim Bjk gidip robinhoyu alacakmış ha? yav arkadaş sallanırda bu kadar sallanır ya bi kere 27 milyon euroyu siz verebilecek misiniz ki? ne bjk nede sponsor o parayı hayatta veremezler.daha şurda q7 için kaç ay süründü bjk en sonunda zar zor ikna ettide getirdi.siz kim robinhoyu almak kim? şimdi kalkıp diyeceksiniz kıskanmayın diye ya yapmayın gözünüzü seviyim bjk li lerde hemen atlamışlar işte alırsak büyük iş falan.yalanın en büyüğü.böyle bir haber ortaya atıyorlarki bjk gündeme gelsin diye.bide sponsor ödiyecekmiş
ss alma zahmetinde bulunmuyorum...Aynı lafları q7 için de dediniz..Bir musibet 1000 nasihatten iyidir demişler..
Her neyse,ben femevlilevle konuşurken 2 kere düşünüyorum artık..Onların hepsi 4 yılda 2 travma geçiren kardeşlerimiz..Hoş görmek lazım..
Q7=Robinho Robinhonun evinin temizlikçisi bile gelmez
Robinho aynı zamanda çok iyi bir golcüdür..Son vuruşları Türkiye standartlarının üstündedir..Boyunu dert etmeyin.
Robinho beşiktaşa gelsin gstrign giyip gay bara giderim
quote:
vay yavrum benim Bjk gidip robinhoyu alacakmış ha? yav arkadaş sallanırda bu kadar sallanır ya bi kere 27 milyon euroyu siz verebilecek misiniz ki? ne bjk nede sponsor o parayı hayatta veremezler.daha şurda q7 için kaç ay süründü bjk en sonunda zar zor ikna ettide getirdi.siz kim robinhoyu almak kim? şimdi kalkıp diyeceksiniz kıskanmayın diye ya yapmayın gözünüzü seviyim bjk li lerde hemen atlamışlar işte alırsak büyük iş falan.yalanın en büyüğü.böyle bir haber ortaya atıyorlarki bjk gündeme gelsin diye.bide sponsor ödiyecekmiş
Bir soluklan genç
Bu transfer Mustafa Denizlinin kalbine iner. 10.5 numara diye tutturdu adam olmadı. Robinhoyu 12 numara diye tanımlamak gerekir ya neyse
quote:
He he tamam,
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Robinho aynı zamanda çok iyi bir golcüdür..Son vuruşları Türkiye standartlarının üstündedir..Boyunu dert etmeyin.
yok yaw son vuruşları çok etkili değil. Patoyu alsaydık keşke
Biri birşey söyler 50 kişi arkasından deli kuyu hesabı o para nasıl bulunur Moil verecekmiş diyorsunuzda Moilin yıllık karı zaten o kadar adam yıllık karınımı verecek
umarım gelir. birkaç tane de ss aldım.sadece onları kapak etmek için alsınlar
27m € nedir yav.Beşiktaşın bu parayı karşılaması imkansız.Balon gibi duruyor
yanında santa cruzuda hediye verseler bari
quote:
içindeki acıyı tahmin edebiliyorum kolay değil hocanız dandik aldığınız adamlar dandik bizde iyi adamları alınca içinden küçümsemek geldi dimi acıdım halinize.
quote:
Orijinalden alıntı: 3S3R
quote:
Orijinalden alıntı: OImeca
Üstüne biraz daha koyup Messiyi alırdık be
Üstüne 10 daha koy Tevezi al,bi 20 daha koy Drogba'yı al.Dimi
Robinho bunları 10 a katlarda. Türkiye'de o kadar çok güzel futbol oynayan çocuklar varken.
Kıskançlıktan mısır gibi patlayan, kestane gibi çatlayan arkadaşları gördükçe hallerine üzülüyorum. Tamam gelmesin Robinho, tamam üzülmeyin, almıyoruz, şşş, geçti yavrucuklarım.
Not: Q7 için de daha gelmeden 1 ay önce böyle bir mesaj atmak zorunda kalmıştım da gençler biraz rahatlamışlar, Q7 gelene kadar "gelmez o adam" deyip sonra çamur atma safhasına geçecek kadar uzun yaşayabilmişlerdi
Not 2: Şu adamı Jardel isimli mobilya ile kıyaslayan da gördüm ya, ne diyeyim. Bunlara yarın öbürgün Drogba'yı getirirsin, onu da Pino ile kıyaslarlar