Şimdi Ara

Robin van Persie İstatistik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aldığı toplam süre 40 maça falan denk geliyor. 26 gol 5 asist ile 31 gole direk katkı vermiş geldiğinden beri. van pörsük yaa.
  • Geçen sezon Fernandao'nun istatistiklerini koyduğumuzda ''istatistik mini etek gibidir bla bla'' diyen taraftarın şimdi istatistik paylaşması ironik

İstatistik çok önemli değil,önemli olan her zaman önemli maçlarda,önemli anlarda liderlik yapmak,takımı sırtlamaktır,Gomez'i harika yapan attığı 28 gol değildi(mesela total'e bakarsak fernandao 25 gol attı),en kritik maçlarda en kritik anlarda düğümü çözmesi,takıma liderlik etmesiydi

biz bu liderliği Robin'den göremedik,Karabük,Mersin vs gibi kulüplere Fernandao da atıyordu,dolayısıyla Robin'in bu kadar gol atması umrumda bile değil,bizim bu adamdan beklediğimiz liderlik ve kritik maçlarda ortaya çıkması,2 senedir de bunu yapmadı veya yapamadı,bunu kabullenmek çok zor olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Geçen sezon Fernandao'nun istatistiklerini koyduğumuzda ''istatistik mini etek gibidir bla bla'' diyen taraftarın şimdi istatistik paylaşması ironik

İstatistik çok önemli değil,önemli olan her zaman önemli maçlarda,önemli anlarda liderlik yapmak,takımı sırtlamaktır,Gomez'i harika yapan attığı 28 gol değildi(mesela total'e bakarsak fernandao 25 gol attı),en kritik maçlarda en kritik anlarda düğümü çözmesi,takıma liderlik etmesiydi

biz bu liderliği Robin'den göremedik,Karabük,Mersin vs gibi kulüplere Fernandao da atıyordu,dolayısıyla Robin'in bu kadar gol atması umrumda bile değil,bizim bu adamdan beklediğimiz liderlik ve kritik maçlarda ortaya çıkması,2 senedir de bunu yapmadı veya yapamadı,bunu kabullenmek çok zor olmamalı

Aynen zaten adami her kritik macta aldi vasifsiz vitor di mi? Adam kendine gelmeye basladi zoruna gitmesin

• Efhialtes. kullanıcısına yanıt
    eleman bjkli trol cevap vermeyiniz bloklayıp geçiniz.
  • quote:

Geçen sezon Fernandao'nun istatistiklerini koyduğumuzda ''istatistik mini etek gibidir bla bla'' diyen taraftarın şimdi istatistik paylaşması ironik

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Aynen zaten adami her kritik macta aldi vasifsiz vitor di mi? Adam kendine gelmeye basladi zoruna gitmesin

Geçen sezon oynadığımız büyük,önemli maçları ve Rvp'nin kaçında ilk 11 oynadığını yazarak tezini çürütebilirim

ezbere konuşmayı bırakın artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fernandao'nun yokluğunu aratmasa da kondisyonu büyük problem. Neyse ki dönüyor Katil.

• Attı yine golünü.Umarım GS maçına kadar iyileşir

• Efhialtes. kullanıcısına yanıt
    Vitor'u günahım kadar sevmem ama ezbere konuşmayın. Çıktığımız 10 Avrupa Ligi maçının 8'ine ilk 11 başladı:
    Molde 69 dk
    Celtic 90 dk
    Ajax 72 dk.
    Ajax 80 dk
    Molde 4 dk
    Celtic(Sakat)
    Lokomotiv 78 dk
    Lokomotiv 90 dk
    Braga 90 dk
    Braga 78 dk

3 Galatasaray, 2 Trabzonspor, 2 Besiktaş maçından sadece deplasmandaki Beşiktaş maçında sonradan oyuna girdi kalan maçlarda ilk 11 başladı.

• quote:

Senin vasıfsız hocan yüzünden yapamamış olmasın? 2 Senedir bu adamın arkasındayız, adam düzelmeye goller atmaya, attırmaya yeni başladı. Senin vasıfsız Teknik Direktörünün Robin'i bitirme planları yapmasaydı, Liderliğini de yapardı, gollerini de atardı. Ayrıca bu takımda hiçbir zaman Alex gibi bir lider olmayacak. O yüzden birisinin Liderlik yapmasına gerek yok, çıkıp takım oyunu oynasınlar yeterli. RVP'nin dilinden anlamaya başlayınca takım da düzelir, RVP de gol atar ki öyle de oluyor. Adam elleri havada perişan olmaktan kurtulacaktır 3-5 haftaya kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Vitor'u günahım kadar sevmem ama ezbere konuşmayın. Çıktığımız 10 Avrupa Ligi maçının 8'ine ilk 11 başladı:
    Molde 69 dk
    Celtic 90 dk
    Ajax 72 dk.
    Ajax 80 dk
    Molde 4 dk
    Celtic(Sakat)
    Lokomotiv 78 dk
    Lokomotiv 90 dk
    Braga 90 dk
    Braga 78 dk

3 Galatasaray, 2 Trabzonspor, 2 Besiktaş maçından sadece deplasmandaki Beşiktaş maçında sonradan oyuna girdi kalan maçlarda ilk 11 başladı.

Aynı şekilde oynadığımız 3 Galatasaray maçına ilk 11 başladı

Osmanlı maçında ilk 11 başladı,2.yarıdaki Beşiktaş maçında ilk 11 başladı

2.Shakhtar maçı,2 tane Monaco maçı ve Konya maçını da sakat diye kaçırdı

teşekkür ediyorum dostum istatistik için,insanlar algıya kapılmış gidiyor işte,Vitor RVP'yi hiçbir büyük maçta oynatmadı sansın onlar,Galatasaray ile oynayacağız,Van Persie yine varlık gösteremeyecek ama Türkiye kupası,akhisar gibi rakiplere istatistik yapıp göz boyar

gereksiz maçlarda 30 gol atsan ne olur? şu ikimizin saydığı hangi büyük maçta bir şey yapmış biri çıkıp açıklasın?

oynadığımız 4 şam.ligi ön eleme karşılaşmasının 3'ünde sakattı adam ve sen bu adama 5 milyon euro maaş veriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Senin vasıfsız hocan yüzünden yapamamış olmasın? 2 Senedir bu adamın arkasındayız, adam düzelmeye goller atmaya, attırmaya yeni başladı. Senin vasıfsız Teknik Direktörünün Robin'i bitirme planları yapmasaydı, Liderliğini de yapardı, gollerini de atardı. Ayrıca bu takımda hiçbir zaman Alex gibi bir lider olmayacak. O yüzden birisinin Liderlik yapmasına gerek yok, çıkıp takım oyunu oynasınlar yeterli. RVP'nin dilinden anlamaya başlayınca takım da düzelir, RVP de gol atar ki öyle de oluyor. Adam elleri havada perişan olmaktan kurtulacaktır 3-5 haftaya kadar.

Nasıl düzeldi arkadaş bir açıklasana yahu herkesin ağzında bir ''Van persie düzeldi'' lafı dolaşıyor,hangi maç gösterdi bize kardeşim?

hadi bakalım düzeldiyse Galatasaray maçında gol atsın,oyun içinde aktif olsun,pozisyon yaratsın,bir izleyelim arkadaş,o zaman forumda yine konuşuruz,ben sana söyleyeyim senin savunduğun forvet yine sinecek

Vitor'un Rvp'yi bitirme planları vardı öyle mi? arkadaşım aç bak,ben sizin gibi hayali şeyler söylemiyorum,vitor kaç dakika oynatmış,hangi maçlar oynatmış robin'i her şey kayıtlı,söylediklerinin içini dolduramıyorsun

bir ütopyan var,o ütopyanda Vitor hain,Van Persie iyilik meleği

İddia ediyorum geçen sezon Vitor yerine Advocaat olsa van persie daha az oynardı,savunduğunuz Advocaat RVP'yi United maçında oynatmadı mesela,oyuna bile almadı,Vitor RVP'yi oyuna almasa hain ilan ederdiniz,RVP'yi kıskanıyor derdiniz

• "Robin van Persie bu sezon her 69 dakikada bir gole katkıda bulunuyor."
    "Robin van Persie 15 gol, 4 asistle 2016 yılında Süper Lig'de gole en çok katkı yapan 2. futbolcu oldu."
    "Robin van Persie son 13 lig maçında 10 gol 4 asist yaptı."

Nösöl dözöldö örködöş bör öçöklösönö yöhö
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Nasıl düzeldi arkadaş bir açıklasana yahu herkesin ağzında bir ''Van persie düzeldi'' lafı dolaşıyor,hangi maç gösterdi bize kardeşim?

hadi bakalım düzeldiyse Galatasaray maçında gol atsın,oyun içinde aktif olsun,pozisyon yaratsın,bir izleyelim arkadaş,o zaman forumda yine konuşuruz,ben sana söyleyeyim senin savunduğun forvet yine sinecek

Vitor'un Rvp'yi bitirme planları vardı öyle mi? arkadaşım aç bak,ben sizin gibi hayali şeyler söylemiyorum,vitor kaç dakika oynatmış,hangi maçlar oynatmış robin'i her şey kayıtlı,söylediklerinin içini dolduramıyorsun

bir ütopyan var,o ütopyanda Vitor hain,Van Persie iyilik meleği

İddia ediyorum geçen sezon Vitor yerine Advocaat olsa van persie daha az oynardı,savunduğunuz Advocaat RVP'yi United maçında oynatmadı mesela,oyuna bile almadı,Vitor RVP'yi oyuna almasa hain ilan ederdiniz,RVP'yi kıskanıyor derdiniz

RVP kendisini gösterdiği maçlarda bile erkenden oyundan alındı, adamın hevesini kırdı Vitor. Hikaye anlatmıyoruz. Asıl hikaye anlatan sensin. İyi oynadığı maçlardan sonra ertesi maç yine yedek başlıyordu.. Vitor sadece RVP'ye değil bütün takıma ihanet etti altını çizelim. Sen aradaki uçurumu göremiyorsun sanırım. Kondisyon farkını, oyun farkını göremiyorsun sanırım. Dick'in kafasında RVP açısından bir plan vardı ve bu plan şuan harika işliyor. Adamı ayağa kaldırdı, güçlendirdi ve bu gücü verimli kullanıyor. Vitor'un RVP'yi bırak takım adına dahi tek bir planı yoktu. Sadece RVP değil herkes döküldü. Dick, Vitor gibi insanlardan şırıngayla futbol oynama hevesini, isteğini çekmiyor.

Vitor RVP'yi oyuna almıyordu ve Hain diyorduk evet, çünkü adamın niyeti açıkça belliydi. Dick RVP'yi oyuna almadı çünkü niyetini herkes biliyor. Vitor gibi aşağı çekmeye çalışmıyor, takıma kazandırmak için sürekli uğraşıyor. Başarılı da olacak ve ligin yarısına kadar RVP daha iyi olduğunda ilk ağlayan sen olacaksın.

Bu arada Robin'in iyi olması sadece kendisiyle alakalı değil, tüm takım ile alakalı bir durum. Sen Vitor'un takımının, Dick'in takımından iyi oynadığını iddia edeceksen zaten daha konuşmaya bile gerek yok.

• Rvp bitmiş yeaaağğ rvp çöp yeaağğ

• Fraulein kullanıcısına yanıt
    Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Vitor tüm takıma ihanet etti öyle mi

peki güzel kardeşim Van Persie niye geçen sezonun son haftası gol attıktan sonra koşa koşa gitti Vitor'a sarıldı ? o resmen '' sen haklıydın hocam'' sarılmasıydı Kardeşim siz hayal görüyorsunuz bu kadar basit,inanmak istediklerinize inanıyorsunuz,gerçeklere değil

En başından beri RVP vitor'u bitirmek için her şeyi yaptı,kulüp avrupa'da şiir gibi top oynadı,maç gibi kazandı,RVP hevesi kursağımızda bıraktı,tartışma çıkardı,tüm dünyanın önünde hocaya el kol yapan da bendim değil mi?

@ Ingoshi : Dostum seni severim bilirsin,ancak şunu belirtmek istiyorum : Rodallega,Eren,Fernandao,Burak Yılmaz gibi adamların kral olduğu bir lig burası,yani rakiplere bakarsanız ligin en kaliteli stoperleri Tosic,Yalçın falan,böyle bir lig'de Robin gibi bir oyuncunun çok gol atması benim umrumda değil,geçen sene hep beraber gördük ki Fernandao da leblebi gibi gol atıyordu

Benim RVP'den beklentim hep büyük maçlardaydı,Türkiye'ye bugüne kadar gelmiş yıldızlar zaten kendilerini hep derbi veya büyük maçlarda gösterir,kritik virajlarda takımlarını sırtlarlardı,RVP bu yüzden büyük umutlarla geldi,bu yüzden takımın en fazla para kazanan adamı,bize büyük maç kazandıracak,kritik virajlarda takım kilitlenmişken o sahneye çıkacak,yıldız forvet budur,çok şey mi istiyorum anlamadım ki ?

Geçen sezondan beri oynadığımız büyük maçlar yukarıda da yazılmış,açın bakın dostum ne yapmış büyük maçlarda bu adam? Monaco maçına sakatım diye gelmedikten sonra benim için tamamen bitti,akhisar'a 50 gol atsa,ligde son 10 maçında 100 gol atsa banane? Haftaya Galatasaray ile oynayacağız,benim yine umudum yok bu oyuncudan

en başından beri de büyük maçlarda hayalet gibi gezdiğinden yakınıyorum ben

• Fenerbahçe forumunda bir kaç tip var. Papağanlar aynı şeyi tekrarlayıp görüyor. O kadar çok tekrar ediyorlarki yaşadığımız seneyi eziyeti algı yaparak sözde değiştirecekler.

ULAN utanmadan birde oynadığı maçları vermişler. Anlama probleminiz mi var arkadaşım? Saydığınız maçlardan önceki maçlarda RvP yi Vasıfsız oynattı mı HAYIR. Madem önceki maçta oynatmadın yada 70 de sokup 20 dakka oynattın. Sen hayırdır sonraki büyük maça bu adamı 11 de çıkarıyorsun. Çerez maça kondisyonu yetmeyen adamı sen APTAL mısın da derbi maçta 11 de başlatıyorsun. Soğuk adamı sen direk ciddi maçlara çıkaracak kadar APTAL san bu forumdaki tipler hala neyi savunuyor. Yemin ediyorum şu Vitor aşıkları bezdirdi. HAYIR anlamadığım nerden gördünüz de aşığı oldunuz şu Vasıfsızın.

Geçen sene iliklerimize kadar Vitor nefretini kendi elleriyle işledi. Geçen seneyi biz acı içinde yaşadık. Siz istediğiniz kadar algınızı yapın. İstediğiniz yere Vitor resmini koyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vasıfsızlar hala van persieyi mi tartışıyor

• Sakatlanmazsa ligin gol kralı bu adam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.