Şimdi Ara

Robert Downey Jr Iron Man 4 İçin Geri Dönecek mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen kişide kendini ispat eder yetenekliyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDJ olmasaydı bu film bu kadar başarılı olamazdı bence.Filme kattığı inanılmaz ayrı bir hava var.İron Man 4 le birlikte büyük ihtimalle bu rolden emekli olacaktır.Bundan sonra uzun bir süre yeni İron Man serisi gelmezse iyi olur.RDJ'nin rolü azda olsa aklımızdan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

@luganoguz

Ben para diyorum, sen paragöz olmalarına gerek yok diyorsun. Iron Man, Avengers dışında çıkarabilecekleri her filmin en az 2 katı para kazandırıyor. Ne diye beklesinler Avengers serisinin bitmesini? Zaten kafadan üç tane Avengers filmi olacak. Beklemeleri demek, en erken 2019-2020 civarında Iron Man 4 çıkacak demek oluyor. O da eğer Avengers'ı üç filmde bırakırlarsa. Sence rahatlıkla 1 milyarı geçen bir film serisi için araya en az 6-7 yıl koymak mantıklı bir hareket mi? Zaten RDJ da yıllar geçtikçe gençleşmiyor. Onun yaşı da 54-55 civarı olacak o dönemde. O yüzden eğer Iron Man çıkacaksa Avengers 2'den sonra çıkmalı. Bu kadar para kazandırırken de bir anda Iron Man 4'ü çıkarmaktan vazgeçmeleri biraz mantıksız olur.

@Opricnik

Birkaç ay önce Age of Ultron'dan sonra Hulk filmi çıkabilir diye dedikodular çıkmıştı. Yanına başka bir karakter koyabilirler Wolverine ve Ghost Rider zor gibi ama ama yanına başka bir karakter koyabilirler dediğiniz gibi.
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 1 Nisan 2014; 15:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

RDJ olmasaydı bu film bu kadar başarılı olamazdı bence.Filme kattığı inanılmaz ayrı bir hava var.İron Man 4 le birlikte büyük ihtimalle bu rolden emekli olacaktır.Bundan sonra uzun bir süre yeni İron Man serisi gelmezse iyi olur.RDJ'nin rolü azda olsa aklımızdan çıkar.

Ben şahsen tek rolle hatırlanmak istemezdim , o yüzden RDJ nin oynamak istememesi gayet normal , ki fazla uzattılar bu seriyi de , iş ticari kaygıya düştü.
  • Mimikleriyle, ses tonuyla bu role iyice oturmuş bir aktör. Iron Man'le özdeşleşti. Yeni bir oyuncunun onun yerini tutması çok zor, büyük risk.
  • O vazgeçilmez
  • Daha çok yakışan bir adam olamaz.
  • Zaten 2. ve 3. filmler vasattı. Bide Downey giderse hiç izlenmez
  • Bu adam için katlanıyoruz o filmlere hayırdır derler adama
  • Bu adama ovverated diyenler kivanc ve cagatay izlemesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam iyi fakat filmler cidden berbattı

• Please,don't go RDJ
  • RDJ olmadan iron man olmaz
    Ukalalik bu adama yakisiyo

• Marvel Iron Man 4 Projesini Hayata Geçirmeyi Düşünüyor Ama Başrolde RDJ'nin Olup Olmayacağı Ya Da Yeni Devam Filminin Ne Zaman Geleceği Bilinmiyor.
  • RDJsiz Iron Man'mi olurmuş

• RDJ olmayacak bu filmde adım gibi eminim.Zaten Phase 3'te IRONMAN filmi yok.Ayrıca bir programda kendi bile dalga geçti IRON4 ile RDJ.

RDJ 1-2 sene daha oynar AV3'ten sonra kariyeri noktalar.(İyi filmler anlamında yoksa morgan freeman gibi yan rollerde oynar/yaşlı rolü falan yani dediğimi anladınız)
  • Bence iron man 4 te de oynar ama senaryosuna bağlı filmi begenirse mutlaka oynayacaktir. Son filmin zayıf kalmasından
    dolayı pek yanasmiyor belli ki. En son da avengers 3 ile bitirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

RDJ olmayacak bu filmde adım gibi eminim.Zaten Phase 3'te IRONMAN filmi yok.Ayrıca bir programda kendi bile dalga geçti IRON4 ile RDJ.

RDJ 1-2 sene daha oynar AV3'ten sonra kariyeri noktalar.(İyi filmler anlamında yoksa morgan freeman gibi yan rollerde oynar/yaşlı rolü falan yani dediğimi anladınız)

Niye noktalasın yahu adam daha 49 yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Nisan 2014; 0:37:05 >
  • paraya bakar.
  • Filmin tadını tuzunu veren bu adam umarım Tony Stark'ı başka birisi oynamaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.