Şimdi Ara

Robben mi desem Şevçenko mu desem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Robben mi desem Şevçenko mu desem?

• güzel
  • Şu oyunculardan biri olaki geldi, bu karikatürü çizen elemanın dumur olmuş haldeki resmini görmek isterdim, Aziz Başkan varken her şey beklenir. Geçmişte örnekleri bol bol mevcut.
  • fatih altaylı çizmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Johnny B. Goode

Şu oyunculardan biri olaki geldi, bu karikatürü çizen elemanın dumur olmuş haldeki resmini görmek isterdim, Aziz Başkan varken her şey beklenir. Geçmişte örnekleri bol bol mevcut.

ronaldiho, eto'o, poulsen v.s v.s örnekler bol daha büyük fincan lazım
  • quote:

Şu oyunculardan biri olaki geldi, bu karikatürü çizen elemanın dumur olmuş haldeki resmini görmek isterdim, Aziz Başkan varken her şey beklenir. Geçmişte örnekleri bol bol mevcut.

karikatürden çok buna güldüm

evet aziz varken herşey beklenir

- istifa ediyorum deyip daha sonra 2 adam tutup tamam ağlamayın dönüyorum diyebilir,
    - rakibinin kupasına tesadüf deyip 102 yılda bir tek avrupa başarısını göklere çıkarır vs vs

• Babayaro'yu görmediyse ben ona falcı demem
  • 32-33 yaşında bir topçuyu almak ne kadar mantıklı bu tür futbolcular en az 3-4-5 yıllık sözleşmeye imza atarlar

aziz başkan akıllıdır 5 yıllık imza attırır 37-38 yaşına kadar oynatır sonra futbolcuya Fener emeklilik kartı çıkartır

Roberto Carlosun yaşı 36 2 yıl daha oynar yaş 38 de ayrılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: misogamist

quote:

- istifa ediyorum deyip daha sonra 2 adam tutup tamam ağlamayın dönüyorum diyebilir,
    - rakibinin kupasına tesadüf deyip 102 yılda bir tek avrupa başarısını göklere çıkarır vs vs

• quote:

Orjinalden alıntı: misogamist

quote:

• 12 mesajın en az 6 sı Fenerbahçeli olmayan arkadaşlardan gelmiş.

Nedir bu çekemediğiniz yaw??
  • Gulun eglenin bakalim transferler bitincede boyle gulebilecekmisiniz... Robben ronaldinho utopyadan ote degil ama bunlarla anilmak bile farkliligimizi gosterir. Cok saglam 2-3 isimle anlasma yaptiktan sonra sizleri buralarda gormek isterim.
  • bence shev. olsun nede olsa 4 çeker baya avantajlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

12 mesajın en az 6 sı Fenerbahçeli olmayan arkadaşlardan gelmiş.

Nedir bu çekemediğiniz yaw??

Vallaha ben o yorumları hiç okumuyorum imzaya bakıyorum okumama gerek kalmıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.