Şimdi Ara

Roadstar Rd-9200u Direksiyon Kumandası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ford focus mk1 aracıma bu teybi aldım fakat direksiyon kumandasını çalıştıramadım kitapçığındaki şemayı uyguladım neden olmadı anlamadım. şema aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.
    [simage][/simage]http://img497.yukle.tc/image.php?id=5298DSC_0023.jpg[simage][/simage]

http://img497.yukle.tc/image.php?id=5298DSC_0023.jpg

• kartalado kullanıcısına yanıt
    direksiyon kumandası 9200ularda universal 3 ucu iki tanesi veri 1 ucuda şase ucudur bağlantıyı yapın tüm roadstar modellerinde bağlantıdan sonra ayarlardan direksiyon kumandası veya SWC yazan yerde direksiyon kumandası ile cihazda ona karşılık gelecek işlev elle atanır yapamazsanız en yakın servise gidin
  • çok aradım ama yaptım sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalado

çok aradım ama yaptım sağolun

Çok mu zor? Ben de peugeot Partner Tepee aracım için alacağım. Püf noktasını anlatırmısınız? Cihazdan memnun musunuz?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 3 Eylül 2014; 6:01:29 >
  • bağlantı şemadakı gibi değilmiş. teypten memnunum dokunmatik hassas değil sadece yani basmatik.
  • Ben de Megane2 Sedan icin aldım. taktırdım ve taktırırken bütün ısrarıma ragmen Direksiyon Kumandasının uymadıgını iddia etti yapan yer(100 lira aldılar bir de teyp ve arka kamerayı takmaya). Neyse Megane2 nin direksiyon kumandasını baglama yöntemini bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim.. Ayrıntılı olarak yazabilirseniz kendim yapmaya calısıcam.
  • ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN 100 tl lik montaj çok iyi fiyat işçiliği zor. swc denilen sokete jack alıp birini teypten diğerini direksiyon kumandasına bağlayıp tamamlayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar ford focus mk1 aracıma bu teybi aldım fakat direksiyon kumandasını çalıştıramadım kitapçığındaki şemayı uyguladım neden olmadı anlamadım. şema aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.
    [simage][/simage]http://img497.yukle.tc/image.php?id=5298DSC_0023.jpg[simage][/simage]

Focus aracınızın direksiyon kumandasını Roadstar'a tanıtamama sebebiniz şu: Kumanda kolunuzda hiç bir tuşa basılı değilken 4 K ohmluk bir direnç sürekli olarak devrededir. Bu direnç sürekli olarak devrede bulunduğundan Roadstar cihaz bu dirençten dolayı kendini tanıma moduna alamaz. Bu durumda kumanda kolunuzu tanıtabilmeniz için size uygun aparat yapmam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega35 -- 21 Eylül 2014; 11:36:31 >

• quote:

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN 100 tl lik montaj çok iyi fiyat işçiliği zor. swc denilen sokete jack alıp birini teypten diğerini direksiyon kumandasına bağlayıp tamamlayacaksın.

Ben de teypi aldım. Peugeot Partner Tepee Premium 2009 için. Direksiyon kumandası doğal olarak çalışmıyor. Onunla sonra ilgileneceğim. Şimdilik GPS le (iGO) sorunum var. Bazen açılmıyor, genelde de radyoyu devreye aldığım zaman sesi çıkmıyor. Halbuki benim eski kıytırık teypte GPS teki kız konuşurken radyo sesini kısıyordu.
    Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolega35

quote:

arkadaşlar ford focus mk1 aracıma bu teybi aldım fakat direksiyon kumandasını çalıştıramadım kitapçığındaki şemayı uyguladım neden olmadı anlamadım. şema aşağıda yardımcı olursanız sevinirim.

Focus aracınızın direksiyon kumandasını Roadstar'a tanıtamama sebebiniz şu: Kumanda kolunuzda hiç bir tuşa basılı değilken 4 K ohmluk bir direnç sürekli olarak devrededir. Bu direnç sürekli olarak devrede bulunduğundan Roadstar cihaz bu dirençten dolayı kendini tanıma moduna alamaz. Bu durumda kumanda kolunuzu tanıtabilmeniz için size uygun aparat yapmam gerekir.

hocam sağolsun onun sayesinde yapmıştım konuyu açalı çok olmuştu

• quote:

bağlantı şemadakı gibi değilmiş. teypten memnunum dokunmatik hassas değil sadece yani basmatik.

Tekrar merhaba,
    Ben daha direksiyon uyumuna gelemedim, şu problemlerimi halletmem lazım önce:
    1-iGO bazen başlıyor, bazen başlamıyor.
    2-Radyoyu açarsam Navigasyonun sesi yok oluyor. SD karttan müzik çalarkan sorun yok gibi. Hem müzik çalıyor hem Navigasyon yol tarifini yapıyor. Benim daha önceki WİN CE alette, Navigasyondaki kız konuşurken radyo veya SD deki müzik sesi biraz kısılıyordu.
    Sizde bu sorunlar var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

quote:

bağlantı şemadakı gibi değilmiş. teypten memnunum dokunmatik hassas değil sadece yani basmatik.

Tekrar merhaba,
    Ben daha direksiyon uyumuna gelemedim, şu problemlerimi halletmem lazım önce:
    1-iGO bazen başlıyor, bazen başlamıyor.
    2-Radyoyu açarsam Navigasyonun sesi yok oluyor. SD karttan müzik çalarkan sorun yok gibi. Hem müzik çalıyor hem Navigasyon yol tarifini yapıyor. Benim daha önceki WİN CE alette, Navigasyondaki kız konuşurken radyo veya SD deki müzik sesi biraz kısılıyordu.
    Sizde bu sorunlar var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

teyle gelen igo çalışmadı aldığım yere söyleyince ayar yapmanız lazım falan dedi yaptım ama olmadı bende sildim.Yeni igo yazılımı bulup yükledim fakat başlangıç sayfasındaki kısayolu çalışmıyor menüden çalışıyor.Ses olayına gelince ses kısılmıyor galiba benim için pek önemi olmadığı için farketmedim bile. 600 tl lik alet sonuçta çok şey beklememek lazım.

• Merhaba 9200u serisinden ben de almayı düşünüyorum
    Multimedia Cihazlardan çok bir beklentim yok
    ama bu cihazda
    1 ram ve/veya işletim sistemi yetersiz gelir de en temel fonksiyonlarını yapamaz mı
    2 bluetooth dan telefon kullanımında sıkıntı olur mu
    3 ileride motor veya diğer aksamında ağır bir arıza verir mi
    Diye korkuyorum.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.kaya -- 3 Ocak 2015; 12:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.kaya O kullanıcısına yanıt
    1- Birkaç program yükledim, hiç sorun yaşamadım. Oyun programları dışında sorun olacağını zannetmiyorum.
    2-Bluetooth çok güzel çalışıyor. Benimki devamlı açık, arabadayken telefon gelirse direk bu cihazdan cevap veriyorum, ses falan çok yeterli.
    3-Hiçbir aksama zarar vermez.
  • Merhaba.
    Cihazın araca zarar vermesini değil de cihazın kendi motoru veya diğer aksamında çıkabilecek bir problemi kastetmiştim.
    Yardımınız için çok teşekkürler sorularıma çok faydası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.kaya -- 3 Ocak 2015; 19:52:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın o.kaya buzavallı cihazda motor ne arasın :)) herşeye motor takma devri geride kaldı eski kasetli teyiplerde motor vardı kasetteki bandı döndürmek için ilahi sende güldürdün bizleri... artık çoğu şey kondansatörler ve dijital sinyallerle yapılıyor çamaşır bulaşık makinesi hariç, bozulur diye korkuyorsan basacaksın parayı sony veya pioneer alacaksın o zaman da 1 yıl sonra teknolojisi eskiyecek keşke diyeceksin ucuz bir marka alsaydım da teknolojisi eskimişti zaten iyi ki bozuldu yeni teknolojilisini alayım diyeceksin artık evladiyelik teknolojik cihaz almak fazla mantıklı değil çünkü her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor ... naçiz görüşüm..
  • Çok değerli arkadaşlar bu roadstar rd9200u cihazının ekranı dokunmatik eyvallah ama rezistif mi yani bastırmalı mı yohusa kapasitif yani hassas dokunmalı mı multipoint falan var mı?? ayrıca işlemcisi ram i falan ne kadar yohsa gidip 512 ram takmış olmasınlar veya 800 mhz işlemci tek çekirdek falan?

benim istediğim adam gibi cihaz nasıl olmalı biliyor musunuz?

Android 4.4 veya üzeri olacak
    dokunmatik ekranı kapasitif olacak
    2 gb ram olacak
    en az iki çekirdek 1 ghz veya üzeri işlemci olacak
    video in yani dışarıyı kaydetmek için araç kamerası girişi
    video in 2 yani arka görüş pardon geri görüş kamerası girişi
    navigasyon sırasında hatun tarifi yaparken otomatik olarak radyo veya muzik sesi kesilecek
    bluetooth eller serbest konuşmayı destekleyecek ve telefon rehberine erişecek...
    gps anteni harici olacak kablosu yeterli uzunlukta olacak
    ODB2 sistemini destekleyecek...
    dahili wifi alıcı olacak
    dahili oynar başlıklı kamerası olacak görüntülü konuşma için
    aux in olacak dışarıdan bir cihazın sesini gerektiğinde istendiğinde içeri alıp hoparlörlere verebilecek
    bunlardan hangileri bu cihazda var??

Bu özellikleri ben aliexpress.com dan buldum ama 75 euro üzeri fiyatları var yani gümrüğe takılacak hadi takılsın vergisi vermeye razıyım ama bu sefer DHL falan gibi kargo firmalarıyla gönderim yapılmakta yani ordino ücreti denen haraç parası 150 TL evrak parası 150 TL ambar bekletme parası 100 TL vergisi yüzde 20 kendisi 350 Dolar derken fiyatı 1500 TL civarı hemde teeee çinden aldın bozuk çıkarsa muhatabın yok o yüzden böyle cihazlar var ama onları getirip burada pazarlayacak ...öt yok ulan al işte getir ticaretini yap kazan paranı diyorsun yok olmaz adam gidiyo yok neymiş windows ce imiş yok ayrı işletim sistemliymiş yok rezistif ekranmış hangi mağazaya sorsan böyle saçma sapan cihazlar var hani versen 600 TL para ekranına dokunmaya çalışacaksın hissetmeyecek bastırmalı olduğu için en sonun da birkaç defa daha deneyip tekmeyi yerleştirip kıracaksın cihazı yok abi bizim teknoloji marketleri para kazanmak istemiyor hakikaten bu teknolojide cihazlar var ama getirecek adam yok ADAM .... ulan zaten ithal ediyon bu zıkkımı bari adam gibi bir cihaz getir de duamızı al ... zıbıdı...gir hepsiburada.gom a alayı windows ce veya alayı rezistif veya alayı noname işletim sistemli, navigasyonunu beğenmedin mi zzzıçtın yenisini yükleyemezsin android değilya :)) hadi bakalım ben roadstar dan ümitliyim ama özelliklerini fazla bilmiyorum tek bildiğim android oluşu...

• bu teypten bende aldım fakat igo çalışmıyor lisant falan diyor anlamadım anlayan birileri yardım edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat kaplan

bu teypten bende aldım fakat igo çalışmıyor lisant falan diyor anlamadım anlayan birileri yardım edebilirmi
    bende rd-8200n var fakat gps için program bulamadım soyle ucretsız sınırsız kullanabılecegımız navıgasyon bılen varmı yada bunların işetim sistemi nedir ne diye arama yapacagız bılgısı olan varmıbende rd-8200n var fakat gps için program bulamadım soyle ucretsız sınırsız kullanabılecegımız navıgasyon bılen varmı yada bunların işetim sistemi nedir ne diye arama yapacagız bılgısı olan varmı
  • Herkes navigasyondan şikayet etmiş.bu cihaz Android Değilimin.play Store dan yandex indirilip kurulamıyomu mesela.bu cihazı önerir misiniz.işlemcisi falan nasıl İnternet'e nasıl bağlanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.