Şimdi Ara

Road Kings | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Focus Entertainment yayıncılık genel müdürü John Bert, basın açıklamasında “Uzun süredir birlikte çalıştığımız ortağımız Saber Interactive ile yeni bir heyecan verici yolculuğa çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. “Road Kings, Saber'ın teknik uzmanlığını Focus Entertainment'ın sürükleyici simülasyon deneyimlerine olan tutkusu ile gerçekten birleştiren bir proje. Birlikte, oyunculara daha derin bir oyun deneyimi ve daha dinamik bir macera sunmayı hedefliyoruz. Hayranların direksiyona geçip bu yeni oyunun sunduğu her şeyi keşfetmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Saber Interactive CEO'su Matthew Karch ise şunları ekledi: “Floridalı biri olarak, Road Kings'te memleketimin bazı bölgelerinin yeniden yaratıldığını görmek harika. Çocukken o yollarda yüzlerce saat geçirdim ve şimdi onları simülasyon alanında yeni bir kategori yaratan bir oyunda hayata geçiriyoruz. Bu yolculuğun bir parçası olmaktan çok mutluyum ve oyunu oynamayı kişisel olarak çok sevdim.”

40 tonluk bir tırın direksiyonuna geçin ve Amerikan Güneyi'nin kıyı ovalarında yük taşıyın. Kalabalık Jacksonville'den tarihi Savannah'ın karanlık sokaklarına kadar birçok işi, römorku ve rotayı yönetin.

Çaylak bir sürücü olarak başlayın ve Road Kings'in sürükleyici dünyasında deneyimli bir araç sahibi ve operatörü olarak ün kazanmak için uzun mesafeli teslimatlar yaparken kurnaz rakiplerle, yardımsever müttefiklerle, tehlikeli hava koşullarıyla ve tehlikeli yollarla karşılaşın.

Kamyonunuzun her yönünün; ağırlık, aşınma, frenler, tork, lastikler ve şanzımanlardan dinamik hava ve yol yüzeylerine kadar önemli olduğu yeni nesil bir simülasyonda kamyonunuzun kontrolünü elinize alın. Markaların orijinal kamyonlarıyla uzun mesafeler kat edin ve zengin detaylar, ikonik yerler ve tahmin edilemez zorluklarla dolu biyomları keşfedin.

Değişen teknoloji, endüstri ve hava koşullarının ortasında, acımasız bir şirket Güney'de yayılıyor ve kâr uğruna felaketle tehdit ediyor. Felaket geldiğinde, sadece sen hayatta kalabilirsin. Toplulukları kurtar, kritik malzemeleri teslim et ve yolda yardım elinin her şeyi değiştirebileceğini kanıtla.

Kendi Road Kings hikayenizi yaratırken bir çalışandan bir işletme sahibi ve yöneticiye dönüşün. Müşteri listenizi çeşitlendirerek başarıya giden bir yol seçin veya birkaç seçkin şirket ve sadık sevk görevlileri için yıldız tedarikçi olun. Rakiplerinizi geride bırakın ve eyaletler arası yollarda kâr getirebilecek sürücüler ve acenteler nezdinde itibar kazanın.

Asenkron çok oyunculu ile daha da ileri gidin: Bir şirkete katılın veya bir şirket kurun ve küresel liderlik tablolarında yükselin.

Gerçek Florida-Georgia sınırından esinlenen nefes kesici manzaralar arasında yolculuk ederek açık yola çıkın. Huzurlu arka yollardan ikonik yapılara kadar, özgünlük ve keşif için tasarlanmış, canlı ve güzel bir şekilde resmedilmiş bir dünyayı deneyimleyin. Eyaletler arası yollarda yol işaretlerini takip edin, dizelinize dikkat edin, polis memurlarına dikkat edin ve hizmet yönetmeliklerine uyun; çünkü kestirme yollar cüzdanınıza, saatlerinize ve itibarınıza zarar verebilir.

Geliştirici : Saber Interactive

Yayıncı : Focus Entertainment

Çıkış Tarihi : 2026

Resmi Site : https://www.focus-entmt.com/en/games/road-kings

Duyuru Fragmanı

Road Kings | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10011951 In Road Kings, take the wheel of a 40-ton semi and haul cargo across the rugged American South. You’ll need to master every detail of your truck’s performance, from brakes to tires, while facing fierce rivals and unpredictable weather. As you deliver critical supplies and rescue communities, uncover a dangerous corporate threat that puts everything at risk. Build your reputation by customizing your trucks, growing your business, and competing in asynchronous multiplayer with other drivers. Travel through richly detailed landscapes inspired by the Florida-Georgia border, where knowing the rules of the road is just as important as the miles you cover. Will you become a true Road King? Wishlist now on PlayStation 5! #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=wawdiG58BhM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Ağustos 2025; 16:9:48 >

• Yeni nesil pek bilmez zamanında King of the Road vardı. O zamanlar ETS falan yoktu tabi. Onu hatırlattı. Merakla bekliyorum Road Kings | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Krone K kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ilk duyurulduğunda Reboot mu geliyor dedim bende. 2002 - 2003 zamanına götürdü birden o zamanlarda oynamıştım. ama tam çıkışı ne zaman bilmiyorum. :)

• Sadece old ların bildiği king of the road geldi benim de aklıma. Ne oynardık be yeşil binek araba vardı bmw miydi neydi 😄 En çok onu severdim tır dışında. Nefis görünüyor bir an önce çıksın da oynayalım. Konsola gelmesi de iyi oldu euro truck ların.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O bmw kırmızıydı sanki Road Kings | PS5 | ANA KONU  ben de en çok transit aracıma atlayıp dere tepe şehir gezip şirketime yeni tırcı almayı seviyordum kaçak mazot silah satılan değişik ve güzel bir oyundu ets 2 falan gereksiz sim ve sıkıcı kalır king of the road yanında

Daha Fazla Göster
  • ultralisan U kullanıcısına yanıt
    Valla yeşil diye kalmış aklımda hocam

Bir de hard truck diye oyun vardı ayrıca. Onu da old lar bilir 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 23 Ağustos 2025; 23:3:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım kırmızı harbiden :)

18 wheel haulin tarzı bir oyun oynamıştım sonra ama o sarmamıştı sanırım. Çok hatırlamıyorum

Yine arazi fiziklerinin ön plana çıkacağı bir oyun bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.