Şimdi Ara

Roaccutane ilk izlenim(Edit geldi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen bununla ilgili bir konu daha açmıştım.Kullanmaya başladım ve yan etkilerinin izlenimlerini editlemeye çalışacağım kullanacak arkadaşlar varsa.
    - İlk yan etkimiz şaşırtıcı ama daha fazla sivilce çıkması üstüne idrar yanmasıyla 5. günde başladı.Gerçekten idrar kısmı fena zorluyor.Penisinizin ucu kuruyor,kapanıyor sanki.Yatamıyorum...
    Bakalım 2 hafta içinde neler yaşayacağım.(Her yan etkide editlemeye çalışacağım)
    Edit : 2 hafta geçti.İdrar yanması kalmadı artık.Ama dudaklar paramparça.Dudakları fena yapıyor ve de saçlarımda yağlanma azaldı.Üstüne sivilcelerim bayağı kurudu.İyi değişimler oluyor fakat bunun cezasını dudaklar çekiyor gibi.(Neyseki doktorun verdiği krem var.Günde 3 kere falan sürüyorum baya ağrıtıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 9 Kasım 2015; 19:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    -Bel ve diz ağrısı çok fena. Şu sıralar sadece yatarken ve agir is yaptığında onun agrisini cekiyorum ama yaklaşık 1 hafta agir is yapmamama rağmen çomeldigim zaman kalkamiyordum.
    -Gözde kuruma yanma var onun için de goz damlası verdi doktor.
    -Ben çok sakin bir insanimdir gerçekten ama şu ilacı kullanmaya başladığımdan beri yemin ediyorum her gün birine çatiyorum. Çok kolay sinirleniyorum valla ilaçtan midir su sınav stresinden midir bilmem.
    Karaciğerde ve kan değerlerinde henüz bisey çıkmadı çok şükür. Umarım hepimiz sağlıklı bir cilde kavuşuruz

Orijinalden alıntı: ya12

Sivilce izleri var kullansam mi gecirir mi izleri

Doktor kontrolü olmadan kullanma sakın

Orijinalden alıntı: Circassian-

3. Aya başlıcam pazartesi bende ki yan etkiler:
    -Burunda yaralar ve kanamalar
    -Dudaklarım kurumakla kalmadi her yeri yara bere oldu durmadan kanıyor.
    -Bel ve diz ağrısı çok fena. Şu sıralar sadece yatarken ve agir is yaptığında onun agrisini cekiyorum ama yaklaşık 1 hafta agir is yapmamama rağmen çomeldigim zaman kalkamiyordum.
    -Gözde kuruma yanma var onun için de goz damlası verdi doktor.
    -Ben çok sakin bir insanimdir gerçekten ama şu ilacı kullanmaya başladığımdan beri yemin ediyorum her gün birine çatiyorum. Çok kolay sinirleniyorum valla ilaçtan midir su sınav stresinden midir bilmem.
    Karaciğerde ve kan değerlerinde henüz bisey çıkmadı çok şükür. Umarım hepimiz sağlıklı bir cilde kavuşuruz

Gerckten agresiflik yapıyor.Onu bende farkettim.Biriyle kavga etmek istiyorum,kolay sinirleniyorum.Nasıl bir ilaçsa artık 5 günde böyle oldum sonrasında neler olacak bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.