Şimdi Ara

RJ45 kablusunu RJ11 kablosuna dönüstürmek yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende Almanyada gelirken ordan modem getirdim ama maalesef Türkiye'ye gelince farkettim ki burada modem girisi RJ1 , ama Almanyada RJ45.

Simdi ben bu modemi buurda kullanmak istiyorum ama RJ45 kablosunu RJ11 kablosuna dönüstürmem gerekiyor.Isin kötü yani RJ45'i RJ11 'e dönüstüren biir alet'de yok.

Nasil yapabilirim yardimci olacak biri varmi?

• Modem standartları bellidir. Dünyanın her yerinde de aynıdır. Bahsettiğiniz RJ 45 bildiğiniz üzere ethernet girişidir.

O modem ADSL modem değil de farklı bir modem olmasın ?

Resmi var mı?

RJ45 girişine telefon hattını bağlamak basit bir işlem de önce orası gerçekten telefon girişi mi ona bir bakalım. Hatalı bağlantı yapıp modemi yakmayın sonra.
  • ISDN modemlerde bildiğim kadarıyla RJ45 kullanılıyor. Eğer ürün birden çok modu(ISDN/Analog) desteklemiyorsa; hattınız ISDN hat olmadığı sürece veya ISDN hattınız olsa da telekom o hatta DSL hizmeti veremezse o ürünü kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 11 Aralık 2011; 15:57:07 >
  • ürün Fritz Box 7050 Router.

linki de asagida

http://www.darkhardware.com/inceleme/avm-wlan7050-1
  • Hat girişinin yanında yer alan mavi renkli RJ-45 tipindeki giriş, analog telefon ve ISDN hattı için düşünülmüş. Bu girişi, kutudan çıkan kablo ve dönüştürücüyü kullanarak ayracınızın telefon çıkışına bağlayabiliyorsunuz. Böylece, telefonunuzu da modeme bağlayarak gelen çağrıları cevaplayabiliyorsunuz. Aslında çok da işe yarar bir özellik olduğu söylenemez, çünkü telefonunuzu zaten ayracın ilgili çıkışına bağlayarak da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Tabii bu sağlanan esnekliğin şöyle de bir getirisi olabilir; kutudan çıkan DSL ve telefon kablolarının ikisi de 4 metre uzunluğunda. Bu durumda hem telefon hattınızı, hem de DSL hattınızı aynı noktaya taşımış oluyorsunuz

Verdiğiniz linkte, herşeyi yazmış zaten.

USB bağlantı kablosu (beyaz), analog ve DSL hatlar için RJ-11 - RJ-45 dönüştürücüler ve AC adaptör kutuda bulunuyor. DSL ve analog hatlar için verilen kablo ve dönüştürücüleri karıştırmamak önemli, çünkü içlerindeki teller ve dizilimleri farklılık gösteriyor. Bu nedenle, analog bağlantı kablosunu yine kendi rengindeki dönüştürücü ile, aynı şekilde DSL kablosunu da kendi dönüştürücüsü ile kullanabiliyorsunuz.

Sizde bahsedilen dönüştürücüler yoksa bir şekilde bağlantı şemasını bulmak lazım, yoksa direkt oraya dönüştürücü olmadan telefon hattını bağlayamazsınız.

• http://www.avm.de/en/service/manuals/FRITZBox/Manual_FRITZBox_Fon_WLAN_7050.pdf

Bu da modemin kullanım klavuzu. Belki elinizde olmayabilir diye ekledim.
  • tesekkürler yanit icin ama sorun su ki elimde dönüstürücü yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ethernet kablosuna lehim
    11 yıl önce açıldı
    Hdmi - rca çevirici yardım
    10 yıl önce açıldı
    GPON ETHERNET KABLOSU?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.unimedya.net.tr/urun_detay.aspx?prodId=6

Burası ile bir irtibata geçin isterseniz belki size yardımcı olabilirler.
  • acaba rj45 'i rj 11 e çevirdiğimizde aynı işlevi görür mü?
  • rj11 kabloyu direk modemin rj45 jak`ina takin sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.