Şimdi Ara

Rize Tıp ? Trabzon(KTÜ) Tıp ? Trakya Tıp ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eger 3-2 haftada bir (yeri gelcek 2 sınavının arası 1 hafta olcak) sınav stresini kaldırabilirim diyorsan trakya tıpı seç derim.ben bu sene 4 e geçtim şu güne kadar 10 final 33 arasınav gördüm.arasınavlara ortalama 250-300 sayfadan girersin.bunları bil ona göre tercih yap
  • Ben de Kocaeli düşünüyorum ama risk altındayım gelmeyebilir, ardından Trakya yazmayı düşünüyordum ama çok sınav yaptığını söylemişsiniz soğudum açıkçası.Sizce Abant İzzet Baysal Tıp nasıldır?Edirne mi daha iyidir İzzet Baysal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Ben de Kocaeli düşünüyorum ama risk altındayım gelmeyebilir, ardından Trakya yazmayı düşünüyordum ama çok sınav yaptığını söylemişsiniz soğudum açıkçası.Sizce Abant İzzet Baysal Tıp nasıldır?Edirne mi daha iyidir İzzet Baysal mı?

Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 26 Temmuz 2010; 11:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

illa Karadenizde okuyacam diyorsan Türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden birini yani Samsun'u tercih etmelisin. Trabzon mu Rize mi dersen tabiki hem sosyal olanaklar hemde eğitim kalitesi olarak Trabzon'u tercih etmelisin.

srcnern @ Trabzon Karadenizin metropolü falan değildir. Karadeniz Bölgesinin tek büyükşehir belediyesi Samsun'dur. ayrıca İstanbul-Trabzon otobüs ile 16 saat civarı sürer.
    u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larrydavid13 -- 21 Kasım 2016; 1:19:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Arkadaşlar Artvinliyim. Bir karadenizli olarak memleketimin hemen bitişiğinde olan rize ve onun yanındaki trabzon bana baya yakın. Hedefimde Ege tıp vardı fakat şimdilerde karadeniz civarlarında okumayı düşünüyorum. Bu üniversitlerden hangileri iyidir sizce. Rize mi yoksa Trabzon mu ?

Bunun yanı sıra yaşadığım şehre (istanbul) yakın olan trakya tıp da tercihlerim arasında. Bu 3 üniversiteden hangisi iyidir sizce.

Ya da okuyan var mı acaba ?

HORTTTTTTT
  • Bende trakya balıkesir düzce üzerinde gidip geliyorum hangisini önerirsiniz
  • kardeşim sana çok net bir şekilde söylüyorum ama çok net KTÜ yü tercih et tıp konusunda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.