Şimdi Ara

Rival 300 - Zowie EC1A - G502

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 250 TL bandında bu 3 mouse'a bakıyorum. Genellikle H1Z1, CS:GO gibi fps oyunları oynuyorum. Elim epey büyük ve claw-palm arası bir tutuşum var.

Sizce hangisi?

Not: Aslında çoktan Rival 300 almıştım fakat Steelseries ürünlerinin çabuk arızalandığını düşünüyorum. Şu an kullandığım kulaklık Steelseries ve bu söylentileri umursamadan satın aldım. 2 ay sonra kablo arızasından bozuldu.

• up
  • Asus Rog Gladius.
  • Teşekkür ederim ama listemde değil:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende g502 bozuldu, g502 ayarında daha az tuşlu büyük mouse arıyorum. g303 güzel ama baya küçük bir mouse.

G502 de çok fazla gereksiz tuş olduğu için g403'ü listeme aldım. Ek olarak rival700 ve m65 pro listemde. Bu mouse lardan birini yakında alacağım.
  • Forumda eski canlılık yok bu aralar sanırım normal tabi birazda, Bende ikinci el almak istiyorum bu aralar konuda geçen modellerden birini fazla kararsız kalıyorum bakalım ne olacak.
  • Şuan m65 pro ile rival 700 arasında kaldım. Kararımı versem hemen siparişini vereceğim. Rival 700 farklı bir mouse özelleştirme seçeneği çok fazla ama benim ilgimi çekmiyor oled bildirim ekranı gibi. Ama çıkarılabilir kablo çok güzel olmuş. Kabloya bir şey olunca mouse çöpe gitmek zorunda kalmıyor. Öte yandan m65 pro da ayrı bir güzel gözüktü gözüme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer deathadder v3
    11 ay önce açıldı
    [SATILDI] Zowie GSR Mousepad
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M65 Pro güzel gibi ama denemeden almak risk biraz sanki eline oturucağından emin olabilirsen ayrı tabi.
  • Merhaba,

1 hafta sonra yeni faremiz satışta olacak, üst tarafı değiştiği için ister palm ister claw kullanabilirsiniz :)

Rival 300 - Zowie EC1A - G502

http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/mastermouse-pro-l/

• Aynı şekilde bende kararsızım, rival 700 şuanda çok bilinmiyor ancak ilerde patlama yaşatcak gibime geliyor.
  • Rival iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBrandy kullanıcısına yanıt
    Razer'in yeni deathadder Elite si mükemmel gözüküyor ama tr de satılan yer yok. Rival 700 gayet güzel bir mouse, reklam anlaşmalarıyla iyi bir satışa rahat ulaşabilir. Bir üst mesajındaki cooler master marka mouse da güzel.
  • Zowie EC1-A'ya karar verdim. G502'yi ağır olduğu için direkt eledim. Eğer Zowie EC1-A indirime girmezse Rival 300'ü alabilirim.

Rival 300: 40 dolar
    Zowie EC1A: 60 dolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.