Şimdi Ara

Riva tuner hatası!!! sebep nedir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • riva tuner belirli bi deeeri geçtimi resimdeki hatayı verio

riva tuner ı update ettim official driver ve omega driver kurdum hata sabit

msi 6600dia ve leadtek extreme de aynı hata oldu
    sebeini bilen var mı??
    saygılar...

• ben de aynı sorunla karşı kaşrşıyayım,
    arkadaşlar bişeyler söyledi ama bende faydalı olmadı, belki sana yarar bi bakıver istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_3109878/tm.htm
  • resimde yazana göre driver da hata var ve hızları biraz azalt dior
  • Bu benim tahminim ve tecrubelerime dayanarakl soyliyim butur programlar belli bir saat frekansından sonra hızların cok yuksek oldugunu ve bunları dusurmeden bu hızda calısmayacıgı soyluyor eger coolbit kullandıysan oda aynısını der ve ters ettemeden bu ayarları kaydettmene izin vermez ben sole bi taktik uyguluyorum coolbits kuruyorum sonra nvidiadan clock frequancy giriyorum istedim saat hızınıo ayarlıyorum sonra en iyi degerleri bul diye bu secek var oraya basıyorum bi kac kare dolduktan sonra esc basıyorum sonra tamam deyip kapatıyorum boylece istedigim frekanslarda calsısıyor sonra riva tunerden diger gerekli işlemleri yapıyorum zaten rivadan bakarsan saat hızlarının senin ayarladıgın gibi oldugunu gorursun sonra bench alabilirisn hadi kooay gele biraz uzun oldu ama idare at artık

SAYGILARLA
  • eyw...
  • çok sağol rock_rage dediklerin confusion arkadaşımıza yaradımı bilmiyorum ama benim çok işime yaradı
  • Nedemek hocam bende bi arkadastan ogrenmistim bilgi paylastıkca cogalır hadi hepinize iyi benchler artık guzel scoreları bekliyoz yakın kartlarııııı

SAYGILARLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rock arkadaşım ben tam anlayamadım ya
    daha açık yazabilirmisin
  • Tabii hocam simdi sole guzel bir driver cek sonra coolbitsi kur yoksa oc için gerekli porgramlarda olması lazım sonra nvidanın ayar menusune gir sag tus nvidia display yazıyorya oraya sonra orada clock freaquncy diye biyer var ona tıkla cıkan pencerede manual frequancy sec sana bi pencere gelcek onun en asagısına in sonra accept de sonra pencerede ortalarda sagda 2d performance 3d performance yarları 3 d performansa gel sonra istedigin saat hızına belirle sag allta deteck freaquancy mi ne yzıyordu yani cihaz için en iyi ayarlı bul diye bi buton sonra ona bas yukleme ekranı gibi bisiy cıkıyor dolamaya baslıyor 2-3 kare dolduktan sonra ESc tusuna bas klavyeden sonrada tamam de artık istedeigin frekanslarda calısıyo olcak riva tunerden de istedin ayarları yapabilrsin load bias falan varya onlarla oyna baska bisiler bende tam rivayı daha cozmeye calısıyoz riva tunerden saat hızlarına bakarsan ayarladıgın saat hızlarında oldugunu gorursun ancak bukadarını hayal edebiliyorum kusura bakma yapamazsan msnden falan anlatırım istersen hadi kolay gele

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 11 Haziran 2005, 17:43:58 >

• ya frekansı ayarlayıp tıklar tıklamaz bu ayarlarda çalışamadı düşürüp tekrar deneyiniz diyo
    deli etti beni yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yas

ya frekansı ayarlayıp tıklar tıklamaz bu ayarlarda çalışamadı düşürüp tekrar deneyiniz diyo
    deli etti beni yaaa

Hocam orada 2 tane buton var birinde Test yazıyor olamsı lazım onun sagındakine tıklıcan detect settings benzeri bisi olacak suan kullandıgım makina tarihi eser olmasa nerde oldugunu soylicem ama ancak bukadar gozumde canlandırabiliyorum yani sagdaki bu tona bas soldakine degil olmazsa aksam msnden goruselim sana pm atarım yapamazsan ok

SAYGILARLA
  • ben de şimdilik yaramadı nvidia menüsü de aynı hatayı verio ama bilgilerden yola çıkarak denemeye dvm!!!
  • Bu hata ekran kartı senin istediğin saat hızlarında çalışmak istemeyince çıkıyor ve malesef tek çözümü ya hataya neden olan birime vmod yapmak yada daha fazla soğutma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

Bu hata ekran kartı senin istediğin saat hızlarında çalışmak istemeyince çıkıyor ve malesef tek çözümü ya hataya neden olan birime vmod yapmak yada daha fazla soğutma..

ilginç bi yaklaşım durum bölese ya en üst saatlerde çalışanı aldııım için sevinicem ya da vmodsuz performans vermeyen bi ekran kartı die sinir yapcam!!!!
  • Valla benim kart normalde 520/1100 bende bu hatayı alıyorum 580/1190 da hemde ama dedigim yontemle suanda 571/1320 kadar bench alabiliyorum bence driveri bi yenile soran tekrar dene mumkunse aynı karttan sharlootda da vardı oda baya yukleniyordu seninkide mutlaka cıkacaktır.

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 11 Haziran 2005, 18:45:47 >
  • Valla bende kazma bir 6600 var ve bu hatayı şu anda çalıştığını saat hızlarında görmekten ancak modlu bios'u görünce vaz geçti..yani programın bi hatası falan yok kart o hızlarda çalışmadığı programın testini geçemediği için hata oluşuyor.ama tabii bu bende ki durum belsi sizde olay farklıdır
  • sharloot dayıyla bi baalantıya geçiiim

bu alet def mhz 550-1120mhz ilginç tarafı xtra poer kulanmaması üzerinde macunu deişmiş stok fan+cm ramsink var ısı için 49civarı dio bunlara dayanarak ısı problemi olmadıını düşünüorum
    driver official 71. ve omega denedim 2 kart üzerinde ama yine de driver sorunu olduunu düşünüyorum başka bi modlu driver çekmekte yarar var...
  • ben en iyi skorları XTreme-G drivers 'ın 76.41 sürümü ile almıştım sende bi dene istersen.
  • @A Dying Wish

dediin driver 23kb/sn le inio yarına denemekte fayda var
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu arada sistemi default sayarsam 280*9cpu dev hiç bir ayar yok 2k1 21900 gibi bi deer
    (utt yandııı için ne timing ne mhz ayrıca cpu ya voltaj vermeme isteiii!!!)
  • normalde benim rivatuner falan 570/1115 den sonra hata veriyordur
    eğer soğutma ii olursa birazda riva tuner e karşı çıkarsanız biraz daha artar
    570/1150 de hata veriyordu ancak ben 605/1200 de bench alıyordum 1200 küsür de olabilr tam hatırlamıyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.