Şimdi Ara

Riva Tuner 64 bit desteği geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://archive.sunet.se/pub/games/PC/guru3d/afterburner/RTSSSetup600Beta2-Guru3D.rar

MSI afterburner veya Evga Precision ile kullandığınıs OSD artık 64 bit uyumlu.

Edit :

Ayrıca artık CPU kullanımı, CPU sıcaklığı ve Ram kullanımını da görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 8 Aralık 2013; 17:29:42 >

• işte beklediğim bir haber buydu.. battlefield 4 64 bitte artık gpu cpu kullanım istatistiklerini görebileceğiz.. test eden arkadaşlarda izlenimlerini buraya yazsınlar
  • sırf bf4 için değil cpu monitor içinde sevindim güzel oldu

edit: dosyayı indirdim fakat kurmadım biraz araştırma yaptım ve bununla ilgili bir bilgi bulamadım. riva tuner yapımcısıda 64bit desteği getirmeyeceğini söylemiş. virüs taraması yaptırdım dosyaya temiz çıktı ama yine de kurmayı düşünmüyorum.

edit2: yanlış alarm verdim sanırım kendi kendime. yanlız kurmak için afterburner ya da precison ında güncel versiyonu olması gerekiyormuş diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 8 Aralık 2013; 17:52:56 >
  • Bende bunu bekliyordum.Teşekkürler.

EDİT:Battfield 4 de denedim sorunsuz çalışıyor.Acaba beta olması oyunlarla ilgili bir crash yada başka hatalara sebep olabilir mi zamanında rivaturner açıkken çakışma nedeniyle mavi ekran alanları duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Aralık 2013; 17:57:02 >
  • win 8.1 işletim sisteminde programı kuramıyorum hata veriyor.. setup çalışmıyor başka kurmayı deneyen oldumu 64 bitte?
  • Arkadaşlar şimdi BF4 de denedim

Sorun yok

Windows 8.1

64 bit uygulamalarda çalışıyor

CPU sıcaklığı, CPU kullanımı ve RAM kullanımı hepsi mevcut. Sonunda harika yapmışlar programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Arkadaşlar şimdi BF4 de denedim

Sorun yok

Windows 8.1

CPU sıcaklığı, CPU kullanımı ve RAM kullanımı hepsi mevcut. Sonunda harika yapmışlar programı

işletim sisteminiz nedir..bende windows 8.1 64 bit var kurulum yapamıyorum setup exesi çalışmıyor programın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonunda g15 klavyemi değiştirebilirim
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

Arkadaşlar şimdi BF4 de denedim

Sorun yok

Windows 8.1

işletim sisteminiz nedir..bende windows 8.1 64 bit var kurulum yapamıyorum setup exesi çalışmıyor programın?

Dostum Windows 8.1 var bende de...

MSI Afterburner veya Evga Precision ı tamamen kapatıp bi daha denermisiniz?
  • ya bunu acinca ben oyundan cok buna bakiyom multide iyi olmuyor o :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows güvenlik ayarları ile ilgili bir sıkıntı olmuş çözdüm şimdi, işlemci ram kullanımlarıda eklenmiş osdye harika olmuş, playclaw kullanmaktan kurtuldum artık onu kaldırabilirim... yaşasın msi afterburner

@iARDAs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 8 Aralık 2013; 18:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

windows güvenlik ayarları ile ilgili bir sıkıntı olmuş çözdüm şimdi, işlemci ram kullanımlarıda eklenmiş osdye harika olmuş, playclaw kullanmaktan kurtuldum artık onu kaldırabilirim... yaşasın msi afterburner

@iARDAs

İyi iyi sevindim çalıştığına

Gerçekten harika oldu bu program.
  • arkadaşlar bu programı yükledim ama battlefield açılmıyor anca msi afterburner ı kapatıp oyuna girdikten sonra açınca açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

arkadaşlar bu programı yükledim ama battlefield açılmıyor anca msi afterburner ı kapatıp oyuna girdikten sonra açınca açılıyor

Bilgisayarda başka çalışan programlar nedir?

Genelde 2. bir program var ise bu hatayı alabilirsin. Virüs programı olabilir, FRAPS olabilir.
  • Msi afterburneri güncellemek gerekiyormu 3.0.0 beta 16 sürümünü kullanıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

arkadaşlar bu programı yükledim ama battlefield açılmıyor anca msi afterburner ı kapatıp oyuna girdikten sonra açınca açılıyor

Bilgisayarda başka çalışan programlar nedir?

Genelde 2. bir program var ise bu hatayı alabilirsin. Virüs programı olabilir, FRAPS olabilir.

evet fraps sorun çıkarıyormuş
    onla beraber bu yeni rivaturner ı kullanamıyorum
  • cpu sıcaklığı msi afterburner da ne olarak geçiyor tam olarak adı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

cpu sıcaklığı msi afterburner da ne olarak geçiyor tam olarak adı ne?

CPU Temperature
    CPU1 Temperature gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

cpu sıcaklığı msi afterburner da ne olarak geçiyor tam olarak adı ne?

CPU Temperature
    CPU1 Temperature gibi

gpu usage var bende sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.