Şimdi Ara

Ritalin ve Dikkat eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ciddi dikkat bozukluğu var, en son ne zaman 2 saatten fazla ders çalıştığımı hatırlayamıyorum. Bunun irade ile alakası olduğunu düşünmeyin cidden çok uğraştım fakat odak sıkıntımı halledemedim. Şuan üniversiteye kadar gelebildim bu sıkıntıyla fakat üniversite dersleri ciddi odak istiyor ve ben ders çalışmaya hiç olmadığı kadar muhtacım. Aranızda dikkat eksikliği sorunuyla doktora gidip bunu çözümlemiş birisi var mı ? Bana cidden büyük bir iyilik yapmış olursunuz bu konu hakkında bilgi verirseniz iyi forumlar

• Ritalin ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılın ben tokturum

Ritalin ne?

Tekstilciden doktor olursa sonuç böyle olur

• 2 saat ne ben 15 dakika duramıyorum Bu zamana kadar 2 saat çalışabilseydim ne iyi olurdu

• Bendede çok fena var hep akilma başka şeyler geliyo dikkatim ona kayiyo biseye odaklanamiyorum

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle bu hapın etkisini suistimal etmek istemiyorum fakat adhd belirtilerine bakınca çoğu belirtinin bende bulunduğunu gördüm. Bunu öncede kontrol etmiştim fakat hep çekindim aileme açıklamaya.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Dikkat_eksikli%C4%9Fi_ve_hiperaktivite_bozuklu%C4%9Fu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos. -- 14 Kasım 2016; 0:56:16 >
  • 4 saat once aldim vizem var diye. Kutuyu atmamak icin zor duruyorum. Kalp hastasi olmama neden oldu ama hala aliyorum bagimliliktan.kalbim suan cok kotu Yakinda kalp krizinden gidecegim bunua hissediyorum. Bu ilaci almaya direten herkesin basina gelmesini temenni eder oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almayı diretmek gibi görmeyin, dikkat eksikliği hayatımı ciddi anlamda etkiliyor. Düzensiz kalp atışları ilacın yaygın yan etkileri arasında, şahsen ilaç bende ciddi yan etkiler yaratsa bırakırdım. Tedavi olma süreci nasıl işliyor ? Sadece ilaca bel bağladığımı düşünme gidip tedavi olmak istiyorum ve daha önce hiç bu sebeple doktora gitmediğimden bana ciddi anlamda yardımcı olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronos.

Almayı diretmek gibi görmeyin, dikkat eksikliği hayatımı ciddi anlamda etkiliyor. Düzensiz kalp atışları ilacın yaygın yan etkileri arasında, şahsen ilaç bende ciddi yan etkiler yaratsa bırakırdım. Tedavi olma süreci nasıl işliyor ? Sadece ilaca bel bağladığımı düşünme gidip tedavi olmak istiyorum ve daha önce hiç bu sebeple doktora gitmediğimden bana ciddi anlamda yardımcı olabilirsin.

Duzelme diye birsey yok. Aldigin surece etki eder. Strattera nabzini 120 lere çıkarıyor. Ritalin duzensiz atimlara yol aciyor. Gogus kafesim inceldi bir yilda . Gozunle gorebiliyorsun nabzi. Suan diyorum ki olum alma ilaci kalirsan kal. Cunku hayatindan daha kıymetli degil. Yarin mat sinavi var biliyorum durumu bende calisamiyorum ama cekilmiyor ilac çok agir. Aglatiyo insani . Tek carede bunlar. Yada kendini egiteceksin. Kime sorsam aaa bendede var aliyim der cunku herkes tembel bende dahil . Hastaligin varligini ancak norolojik testle anlarsin ki dopamin az ciksin. Ankaraya teste yolluyor bazi doktorlar. Ben yinede kullanma derim. Cok uzuldum hayatimi bitirdi. Her konuya yazarim bunu . Almayin cidden uzulme ihtimaliniz cok yuksek

• Dikkat eksikliği sorununu çözmüş birisi olarak şöyle ifade edeyim. Öncelikle kendi odanda bilgisayarın yanında derse zor odaklanırsın. Ders çalışman gerektiği için google ana sayfası bile o an dersten daha ilgi çekici gelir. Bu yüzden bilgisayarınla aynı odada ders çalışma. Ders çalışırken oturduğun koltuk çok rahat olmasın. Ben odamdaki koltuğu bir kenara bırakıp sandalyede ders çalışıyordum. Çoğu zaman kütüphanelere gidiyordum. Taksimdeki Atatürk kitaplığı bazen 24 saat açık oluyor. Kaç gece orada sabahladığımı hatırlarım. Ritalin seni o an ders e odaklıyor ama anlama kabiliyetini arttırmıyor. Ritalin seni bu konuda kırtarmayacak tecrübeyle sabit bir şekilde belirteyim. Ders çalışmak için kendine bir yer belirle. Dersi sürekli orada çalış. Dikkat dağıtıcı çevresel faktörleri devre dışı bırak.

• Bende kullanmak isterim ama kirmizi reçete vermiyor eczaneler

• ritalin degilde once omega 3 kullan 2 hafta boyunca eger olmassa ritalin kullan

• Açılın ben tokturum kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumsuzluğu

• quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

azdırıcı hap

Terbiyesiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

quote:

Orijinalden alıntı: Açılın ben tokturum

Ritalin ne?

Tekstilciden doktor olursa sonuç böyle olur

Ne alaka bilmiyoruz da sorduk dogru cevap versenize

• psikiyatri den sıra alacağım bu hafta hocam, şartlamadım kendimi kesinlikle sadece tedavi olmak istiyorum. Tespiti nasıl yapılıyor dikkat eksikliğinin acaba ?
  • Kronos. kullanıcısına yanıt
    Bendeki dikkat eksikligini yasadigim sorunlardan, anlattigim seylerden cikarimlar yaparak tespit etti. Dikkat eksikligini tespit etmek icin belirli bi test gibi bir seyi var mi bilmiyorum.

• Concerta 18 mg ile başladım bugün etkilerini yazacağım gün sonu, açıkçası biraz tırstım atarken hapı :( Sizinde böyle sıkıntılarınız varsa yazın konuşalım, belki kendinize göre çözümleriniz vardır dikkat eksikliği için havuç suyu içenleri duymuştum mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.