Şimdi Ara

Ritalin Kullanan Kimler Var ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spurdo

normali o zaten millet abartıyor. bende 1-2 saat çalışıyorum gayet yetiyor.
    niyetin ders çalışmak olmalı sadece. bilmiyorum,ben niyeti bozdum hemen,iraden iyiyse belki iyi gelir.
    dene gör

Hacı yetiyorda dikkatimi veremiyorum ki yazanı anlamıyorum gibi düşünüyorum.
    İlacı ders çalışmadan önce alacacağım ne kadar önce almam gerekiyorsa artık. Sen niyeti neden bozdun ?
  • South Park in Ritalin ile ilgili bi bolumu vardi cocuklar ot gibi davraniyodu felan aklima geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

South Park in Ritalin ile ilgili bi bolumu vardi cocuklar ot gibi davraniyodu felan aklima geldi

İzlemedim hacı bilmiyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_64165884/tm.htm

Konuya bekleriz.: Dehbliler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Bey

http://forum.donanimhaber.com/m_64165884/tm.htm

Konuya bekleriz.: Dehbliler Kulübü

Kulüp açtığınıza göre deneyimli sayılırsınız siz. Bende de bu teşhis var mı doktor abi ?

Ayrıca arkadaşlar derslerden dolayı stres yaptık üstüne kız heyecanı yaşadık. Şimdi de dudağımızda uçuk çıktı. Al başına belayı.
  • dehb alanında uzman pskiyatra görün bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Ben kullanıyorum.

İşe yarıyor allah bozmasın,fakat vücudumda bir ters etki yaratacak diye korkuyorum.

O zaman kesin doktora gidip kullanayım. Dikkatim dağıldığı için konudan da bir şey anlamıyorum. Aklıma girmiyor gibi hissediyorum.

Ders dinlerken oluyor genellikle.Hocaya mal mal bakıyordum bir şey anlamıyordum.

Çok şükür düzeldi.Allah bozmasın.

Doktora gitmenizi tavsiye ederim.Birde o baksın.

İzmir'de iseniz Eyüp Sabri Ercan'ı tavsiye ederim.

eyüp sabri tuncer gibi hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Audiology

quote:

quote:

quote:

Ben kullanıyorum.

İşe yarıyor allah bozmasın,fakat vücudumda bir ters etki yaratacak diye korkuyorum.

O zaman kesin doktora gidip kullanayım. Dikkatim dağıldığı için konudan da bir şey anlamıyorum. Aklıma girmiyor gibi hissediyorum.

Ders dinlerken oluyor genellikle.Hocaya mal mal bakıyordum bir şey anlamıyordum.

Çok şükür düzeldi.Allah bozmasın.

Doktora gitmenizi tavsiye ederim.Birde o baksın.

İzmir'de iseniz Eyüp Sabri Ercan'ı tavsiye ederim.

eyüp sabri tuncer gibi hahaha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spurdo

önemli olan niyet birde. ben dehb +oyun bağımlısıydım,günde 5 saat oynardım,ilk gün ritalin aldığımda 23 saat aralıksız oturdum,ondansonra da 9-10 a çıktı günde. bi işe yaramadı.
    ama belki yarar gerçekten motivasyonunuz varsa dersse,ancak çok uyarıyor sizi,ya koşasıınz yada pc oynamak gibi çok uyarıcı şeyler yapasınız geliyor. oturup ders çalışamadım ritalinde sonra bıraktım daha rahatım

Hacı niyetimiz nasıl olmalı ? Ben nasıl olurum bilmiyorum ama denemek istiyorum. İlaç almadan da ders çalışabiliyorum ama 1 saat veya 1.5 saat. Bunda da ne kadar aklıma giriyor çalıştıklarım bilmiyorum.

Yukarıdaki arkadaş haklı hocam bende concerta kullanıyorum. ADHD lisin dedi doktor. Eğer ilacı aldıktan sonra neye odaklanırsan bayağı bir süre o işi yaptırıyor. ama eğer hani şu yaz gününde bile poponu kaldırıp 1.5 saat ders e bakabiliyorsan hiç korkmadan al derim. ders e bir oturursun min 3 saat çalışmadan kalkmazsın. ha ama şşöyle bir şeyide var mesela derse başlamadan önce kafana bir şey mi takıldı? o takılan şeyi yapmadan derse başlayamıyorsun bir türlü. Bende bazen sabahladığımda yani gece hiç uyumadığımda sabah concertayı alıyorum akşama kadar 1gr uyku gelirse namerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Yukarıdaki arkadaş haklı hocam bende concerta kullanıyorum. ADHD lisin dedi doktor. Eğer ilacı aldıktan sonra neye odaklanırsan bayağı bir süre o işi yaptırıyor. ama eğer hani şu yaz gününde bile poponu kaldırıp 1.5 saat ders e bakabiliyorsan hiç korkmadan al derim. ders e bir oturursun min 3 saat çalışmadan kalkmazsın. ha ama şşöyle bir şeyide var mesela derse başlamadan önce kafana bir şey mi takıldı? o takılan şeyi yapmadan derse başlayamıyorsun bir türlü. Bende bazen sabahladığımda yani gece hiç uyumadığımda sabah concertayı alıyorum akşama kadar 1gr uyku gelirse namerdim.

Ders çalışabiliyorum hocam ama ne kadar sağlam çalıştığımdan şüpheliyim işte. Dersin başından kalktığım için. Doktora mutlaka görüneceğim. Anlamadığım yeri tekrar okuyup anlamak istiyorum ya da anlayana kadar okumak. Canım sıkılmadan yani. Kafamın en rahat olduğu saatte ilacı alır dersin başına otururum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Ders çalışabiliyorum hocam ama ne kadar sağlam çalıştığımdan şüpheliyim işte. Dersin başından kalktığım için. Doktora mutlaka görüneceğim. Anlamadığım yeri tekrar okuyup anlamak istiyorum ya da anlayana kadar okumak. Canım sıkılmadan yani. Kafamın en rahat olduğu saatte ilacı alır dersin başına otururum.

Sonuc ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktordan istedim yazmadı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.