Şimdi Ara

Rita 2 Adet USB ve Topraklı Priz 29.9TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün 2 adet USB çıkışı(5v - 2.4A) + 1 adet topraklı priz çıkışı var. Muadillerinden ve diğer sitelere göre %50 daha ucuz ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Kargo ödememek isteyenler online rezervasyon yapıp mağazadan satın alabilir.

Not: Ürünün derinliği 50mm imiş bunu göze alarak ürünü sipariş verin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrenmanKoçu -- 18 Kasım 2020; 13:6:15 >

• Bende karre usb outlet var, o haliyle usb portlarının toplamı 2.4, 2 usb takınca yarıya düşüyor. Ayrıca coil whine ve ısınma riskini de göze alın keza sadece 2 usb bile benim duvar çıkış kasasını doldurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık evdeki cihazlarımız 20-25w hızlı şarj alıyor. Keşke o şekilde hızlı şarj olsa epey ise yarardı bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akım korumalı düğmeli ve açma kapama düğmeli böyle bir priz üretilmesini bekliyorum. Zannımca çok beklerim ama olsun

• Amperi günümüz teknolojisinden çok düşük kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Akım korumalı düğmeli ve açma kapama düğmeli böyle bir priz üretilmesini bekliyorum. Zannımca çok beklerim ama olsun

İngiltere'de bütün prizler zorunlu olarak o şekilde.. Korumalı ve her prizde açma kapama düğmesi var..

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş. Yakında bizde de o tip modeller çıkmaya başlar inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Çok iyiymiş. Yakında bizde de o tip modeller çıkmaya başlar inşallah

Bizde de var zaten. Ama gelir dağılımı nedeniyle, diğer pek çok ürün gibi yaygınlaşma ihtimali yok.

• qzwxec kullanıcısına yanıt
    Hiç görmedim satılan bir yer. Link vs varsa güzel okıry

• Şöyle bir yorum okudum alacak arkadaşların dikkatine,

Öncelikle evinizdeki buatlara sığmayacak bir tasarımı var. Burada detay verilmemiş keşke kasanın 50 mm (5cm) derinlik ihtiyacı olduğu belirtilseydi.

Matkap ile kanırtarak sokabilirseniz sokarsınız ama bu seferde kablo girişlerini üst tarafa yapmışlar arkadan giriş yapsalar sokabilecektim ama üstten giriş yaptıkları için kesinlikle buata girmiyor.

Be güzel tasarımcı kardeşim bunu hiç mi düşünmedin. Baglantıyı zorla yaptım ama bu seferde kontrol kalemi ile kontrol ederken priz yandı. Çöpe attım. Satıcılık bir şey yok hızlı kargoladılar, ama başka marka ürün tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARD -- 18 Kasım 2020; 9:15:7 >
  • HARD kullanıcısına yanıt

5 cm derinlik demek istiyor sanırım.

• the_mentor kullanıcısına yanıt
    50mm 😁

• Hypericum kullanıcısına yanıt

İngiltere ve KKTC'de o prizlerden var. 10-15 yıl önce kullanmıştım oradayken, neden Türkiye'de olmaz anlamam.

• yıl önce bu prizin aynısından Aliexpress'ten almıştım ama bizim priz yuvalarına büyük geliyor arka kısmı, o yüzden takamadım öylece bekliyor priz.

• the_mentor kullanıcısına yanıt

evet öyle yanlış yazmış ama açıklamayı tekrar güncelledim.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Uygun bir yere sıva üstü priz olarak takılabilir, yada küp kutu yaptırılır, seyyar olarak kullanılabilir.

Ya da boşverilip alınmaz, ben öyle yapacam sanırım.

Edit: 8,90 Tl cik kargo çıkmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 18 Kasım 2020; 9:21:20 >
  • Prizi birkaç hafta önce almıştım. Evdeki yuvaya derinlik olarak sığıyor ama buatı takan usta yamuk taktığı için kafası aşağı doğru bakıyor ve tam oturmuyor. Kırıp dökme işlemi lazım. Müsait bir zamanda takacağım.Fotoğraflar almayı düşünenlere umarım yardımcı olur

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Kurumsal elektrik firmalarında her çeşidi var, ama işte dediğim gibi, çokça talep görmediği için, ne standartları bize uygun, ne de fiyatları.

Bu USBli prizlerden bir tanesini, 2018'de Çin'den almıştım, uyacağını tahmin ettiğim tek tipi bile çok zor girdi bizim ev tipi buatlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.