Şimdi Ara

RisingForce Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
26.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoTaR

Eski Beller Toplansın Yine :=)
    Eziliyorduk Ama Mutluyduk..:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

Evet diger başlıkta tek ırk birleşme cabaları var bakalım sonuc cıkmazsa ezile ezile bell'de devam

• quote:

Orijinalden alıntı: .Deniz..

quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

Evet diger başlıkta tek ırk birleşme cabaları var bakalım sonuc cıkmazsa ezile ezile bell'de devam

Alıntıları Göster
    Accretia sarmazsa her ne kadar kasması çok zor olsada yeniden Armor Rider kasarım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Accretia sarmazsa her ne kadar kasması çok zor olsada yeniden Armor Rider kasarım. :)

Alıntıları Göster
    ya ben ç tusuna basıyom uste kırımızı yazı cıkıyor degistiremedim f1 f2 kulanıyom hala nasıl duzeltecem makro yu actın oradaki usten 2 senegegi sectim oralara koydun sikileri duzelmisti 1 2 3 kulanıyodun ama oyunu kapatıp acınca tekrar eski halıne geldi yine f1 f2 oldu off
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

ya ben ç tusuna basıyom uste kırımızı yazı cıkıyor degistiremedim f1 f2 kulanıyom hala nasıl duzeltecem makro yu actın oradaki usten 2 senegegi sectim oralara koydun sikileri duzelmisti 1 2 3 kulanıyodun ama oyunu kapatıp acınca tekrar eski halıne geldi yine f1 f2 oldu off

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

Dostum oyunu her açışında H ve Ç ye basarsan sorun olmaz çünkü kapatınca 0lanıor ayarlar zamanla zaten alışkanlık haline getirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 20 Ocak 2009; 11:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Dostum oyunu her açışında H ve Ç ye basarsan sorun olmaz çünkü kapatınca 0lanıor ayarlar zamanla zaten alışkanlık haline getirirsin.

Alıntıları Göster
    oyundaki kişileri nasıl listeme ekleyecem bu oyundaki ismim iskoooTR lvl 13 ırkım Accretia

• quote:

oyundaki kişileri nasıl listeme ekleyecem bu oyundaki ismim iskoooTR lvl 13 ırkım Accretia

Alıntıları Göster
    "b" tuşuna bastıktan sonra açılan pencereden buddy ye tıklayacaksın daha sonra çıkan yere ekleyeceğin kişinin ismini yazacaksın fakat bir kişiyi ekleyebilmek için onun oyunda olması gerekiyor.Yanındaki birini listeye eklemek için control+mouse sol tıklayıp çıkan listeden buddy ye tıklayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

"b" tuşuna bastıktan sonra açılan pencereden buddy ye tıklayacaksın daha sonra çıkan yere ekleyeceğin kişinin ismini yazacaksın fakat bir kişiyi ekleyebilmek için onun oyunda olması gerekiyor.Yanındaki birini listeye eklemek için control+mouse sol tıklayıp çıkan listeden buddy ye tıklayacaksın.

Alıntıları Göster
    beyler ben mage acmaya karar verdim ama bisey soracam?

BASİT
    EXPERT
    ELİTE

diye sikil bolumleri var ya şimdi ben o sikileri acarken Basit kısmındakileri acmadan expert deki istedigimiz sikili acabilirmiyiz yoksa tektek sırayla acmak mı gerekiyor birde lvl30 40 da acılan sikiler otomatikmi acılacak yoksa onlarıdamı ben acacam

• quote:

BASİT
    EXPERT
    ELİTE

diye sikil bolumleri var ya şimdi ben o sikileri acarken Basit kısmındakileri acmadan expert deki istedigimiz sikili acabilirmiyiz yoksa tektek sırayla acmak mı gerekiyor birde lvl30 40 da acılan sikiler otomatikmi acılacak yoksa onlarıdamı ben acacam

Alıntıları Göster
    quote:

BASİT
    EXPERT
    ELİTE

Basic Skillinin Ptsi ( Puanı ) 30 Olmadan Experte Geçemezsin.

Basic Skillinin Ptsi ( Puanı ) 50 - Expert Skillinin Ptsi ( Puanı ) 50 Olmadan Eliteye Geçemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

BASİT
    EXPERT
    ELİTE

Basic Skillinin Ptsi ( Puanı ) 30 Olmadan Experte Geçemezsin.

Basic Skillinin Ptsi ( Puanı ) 50 - Expert Skillinin Ptsi ( Puanı ) 50 Olmadan Eliteye Geçemezsin.

Alıntıları Göster
    Ben Force ları açmayı anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker

Ben Force ları açmayı anlamadım

Alıntıları Göster
    beyler 30 lvl oldum race manageri bulamıyorum bellatonun race manageri nerde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBlueNight

beyler 30 lvl oldum race manageri bulamıyorum bellatonun race manageri nerde??

Alıntıları Göster
    bell hq da büyük merdivenler var o merdivenden yukarı çık merdivenler bittiğinde onu görüceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

bell hq da büyük merdivenler var o merdivenden yukarı çık merdivenler bittiğinde onu görüceksin.

Alıntıları Göster
    çok sağol
  • quote:

çok sağol

Alıntıları Göster
    DHden biriyle konuştum ama DC olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker

DHden biriyle konuştum ama DC olduk

Alıntıları Göster
    ewt :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiverd

ewt :D

Alıntıları Göster
    beyler 42 lvlım nerde kasabilirim
  • quote:

beyler 42 lvlım nerde kasabilirim

Alıntıları Göster
    acaba bende başlasammı evde canım sıkılıyor bu oyunu tavsiye edermisiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

ederiz örendikten sonra bırakmak istemezsin

@mrbluenight

45-47 e kadar Aba partylerinde ve vc partylernde kasabilirsin.Bunun yanında hem farm yapıp hemde yavaş yavaş etherde callilerde kasabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

Alıntıları Göster
    beyler ben CORA warrior açtım fakat holy sikileri warrior işine yararmı yaramassa sıf hızlı kosmayı acam bunun icin force 30pt
    yapsam yetermi birde oyunda bazıları zıplayarak gidiyor hangi tuşa basmam gerek carakterin zıplaması için cora dahin sörvırında oynayan varsa guilt arıyom ismini saat kacta girdiğini söylermi
  • quote:

beyler ben CORA warrior açtım fakat holy sikileri warrior işine yararmı yaramassa sıf hızlı kosmayı acam bunun icin force 30pt
    yapsam yetermi birde oyunda bazıları zıplayarak gidiyor hangi tuşa basmam gerek carakterin zıplaması için cora dahin sörvırında oynayan varsa guilt arıyom ismini saat kacta girdiğini söylermi

Alıntıları Göster
    Guilt=guild
    sörvır=server
    carakter=character
    sikil=skill

bunlar aklında bulunsun sorularına gelince

1_warriorla speed buff açamazsın ne yazıkki,force pt ile sadece mana ve stamina yükselir

2_oyuna girince h tuşu klavye modu ve ç tuşu normal number tuşlarını aktif eder.Daha sonra v'ye basarak zıplayabilirsin.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Guilt=guild
    sörvır=server
    carakter=character
    sikil=skill

bunlar aklında bulunsun sorularına gelince

1_warriorla speed buff açamazsın ne yazıkki,force pt ile sadece mana ve stamina yükselir

2_oyuna girince h tuşu klavye modu ve ç tuşu normal number tuşlarını aktif eder.Daha sonra v'ye basarak zıplayabilirsin.

kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    kardeş bankayı bulamadım oyunda ismi ne?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.