Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ölünce bazen Exp gidiyo bazen gitmiyo. onun nedeni ney. ? herzaman gitmesi gerekmiyomu yada neye baglı bu olay bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

surmert krdş yardım ediim diyom ama zamanım kısıtlı siteye gir registere gir sonra kullanıcı kaydını gir orda register key fln diye bişi yazıyo kayıt olurken ona basınca email adresine gönderiyo key yada direk orda key yazıyo !...

dediğin yere basınca rf onlinenın sitesine atıyor neyse biraz daha karıştırım gelen maillerde şifrenin yerine .......................................... olarak gözküyor sanırım sistemden kaynaklanan sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRmert -- 23 Ocak 2008; 21:09:12 >
  • ACRATIA varrsa beni ekleye bilir nick im Emre[TR]

arada acc ye giriyorum

[PC yi yasakladılar artık 2saat fln oynuya bilcem hergün ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

ben goörevleri yapayıroum lakin odulleri alamıyorum cantaya oduller gelmio odulleri
    almak için ozel bişimi yapmak lazım

Çantanda boş yer olmalı yoksa yere düşerler.

çantada yer war onu gectim exp werenlerden expde gelmio o ne olcak onu dusunuom ya canta bom bos yani geldikleri ozel yermi war potlar war onalrın üstünemi gelmee calısıolar kırmızılı adam konusuo gorev jden kayboluo ortda itemde expde yok..

Bazı görevlerde 1 değil 2 yaratık kesmeni istiyor senden.muhtemelen birini bitirip diğerini bitirmemişsindir.

yuhh usta naaptın kosede kac tane kesilcei yazı zaten yapıoz odulleri gosteri ama ne exp ne dallant nede item gelyo cantalarda bom bos....gecen cp weren gorev wardı cp gelmedi ona yanarım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

ACRATIA varrsa beni ekleye bilir nick im Emre[TR]

arada acc ye giriyorum

Geçmiş Olsun Bende Diyorum Nerde Bu Genç :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

ACRATIA varrsa beni ekleye bilir nick im Emre[TR]

arada acc ye giriyorum

Geçmiş Olsun Bende Diyorum Nerde Bu Genç :)

ne güsel 12saat oynuyodum artık 2saat of off

sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 23 Ocak 2008; 22:37:08 >

• benım bıldıgım kadarı ıle tum gorevlerden CP gelıyor. ve bugune kadar bı gorevı yapıpta ıtemının gelmedıgıne rastgelmedım.
  • Bana göre şu bi gerçekki oyuna yeni başlayanların ilk ilgisini çeken accretia ırkıdır.Eskiden oynadığınız oyunlarda son lvl armorları giymiş gibi karizma bi görünüşe sahiptirler ve çekici gelirler.Ben bile ilk açarken tereddütte kaldım sonra forumlara girip araştırma yaptm.3 serverdada acc ırkı diğer ırklardan hemen hemen 2 kat fazla sayıda.Bu yüzden savaşlarda genelde kazanıorlar ve bu yüzden cora ve bellato bazen ortak çalışıyorlar.Bu ne diğer ırkların ezik olmasından nede accretiaların çok daha güçlü olmasından kaynaklanıyor.Sadece sayıca dengesizlikten kaynaklanıyor.35 lvl 8 kişilik bir partynin bile 45lik bir warrioru kesmesi çok zor arkadaşlar ben 43 lvl de 35lik adamların arasına dalıp pt kasıoyrm böle bişey çok zor bu konuda tartışmayın.
    hiç bir ırkın diğer ırktan bariz bi farkı yok.Irklara özel classlar diğer klaslara göre daha avantajlı görünüyor sadece.Maular çok güçlü,strikerlar çok güçlü gibi görünüyor.Ama dün calli partyde kasarken yanımda 46 lvl mau vardı.Belki bilen biliodur accretiada Diggl die bi warrior var 48 lvlmş sanırım duyumlarıma göre.Gelip bastı partyi bmau yu 2 vuruşta yardı çıkan adamıda tek te aldı.Banada tek attı zaten.Sonra camilla die bi race var bizde onla muhabbet ettim.Buda çok güçlü çünkü aynı lvl.Dedim onların warriorlarında bi avantj fln mı var nasıl bu kdr gfüçlü die.Adamın cevabı bizim ırkta item bulmak ve almak çok zor onlarda çok oyuncu ve çok item var haliyle ucuz.Biz daha +3 +4 leri zor bulurken onlar +5 +6 itemleri rahatlıkla yapıyorlar alıyorlar dedi.Yani durum bundan ibaret

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

benım bıldıgım kadarı ıle tum gorevlerden CP gelıyor. ve bugune kadar bı gorevı yapıpta ıtemının gelmedıgıne rastgelmedım.

evet her görevde cp ve exp kesin geliyor ancak 30 dan sonra item gelmiyor bilginize
  • Guild olayını bi süre böle devam ettiriyoruz.Diğer arkadaşlarda memnunlar sanırım çünkü sürekli aktif,pvp ve exp party yapılan bi guildimiz var ve herkez birbirine yardımcı oluyor.Dediğim gibi 35+ arkadaşların hepsini aldırdım guilde bana ulaşan.İlerde takım taklavat lvl mvl item mitem herkezin yerine gelince kendi başımızın çaresine bakabilcek duruma geldimizde kurcz inş.

şu rare ore satılmaz ezikmisiniz diyen arkadaşım.Şimdiden 50 lvl silahı düşmüş ya.Sen bi 50 ol o silahın intensini hediye edicem sana tmm mı cnmDaha elinizi ayağınızı doğrultmadan size gerekli itemlere sahip olmadan bu tür risklere girmek çok mantıksız.Size göre item düşüp düşmüceği malum.Çok paranız varsa deneyin ama 45 lvlden önce böle risklere girmenin gereği yok.Jet pack yapmak bile mantıksız bazen sana maliyeti 22-25 m arası.E zaten 30m satıolar.Yanma riski var cabası değermi.Al temiz temiz kullan

Modemimi yaktm nasıl becerdiysem.Şofben klima çamaşır makinası tv vesaire açıkken şalter attı ve modemden koku geldiBi hafta oyunda online olamayablrm haftaya maaşmla sağlam bi tane alıcm inş.Ucuzu etin suyu yavan oluyor Ben dönene kadar sizde bana yetişin sıkılıorm.ARtık başlayalm vc,aba partylerine

• arkadaşlar Restoration Talic,Darkness Talic,Sacredfire Talic ,Belief Talic,Guard Talic ve Glory Talic e ihtiyacım var npclerde satılmıyor.nasıl yapıldığını veya nereden bulabileceğimi bilen varmı?ayrıca Blue Gem,Brown Gem,Navy Gem,Red Gem,Black Gem ve White Gem e ihtiyacım var bunları nasıl bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: destanayhan

arkadaşlar Restoration Talic,Darkness Talic,Sacredfire Talic ,Belief Talic,Guard Talic ve Glory Talic e ihtiyacım var npclerde satılmıyor.nasıl yapıldığını veya nereden bulabileceğimi bilen varmı?ayrıca Blue Gem,Brown Gem,Navy Gem,Red Gem,Black Gem ve White Gem e ihtiyacım var bunları nasıl bulabilirim.

cragminedekı orelerını kırdır bazen talıc vb dusuyor rare orelerını kırdır lucky item yap sansını dene paran coksa

armory213 sanırım battolo ırkını bılmıyorum bole bır yer var orda action house acık arttırmayerı ver ordan bulabılırsın eger satan varsa Gem,Red Gem,Black Gem ve White Gem excalıor mu ne sanırım aradıgın onlarıda tpladıgın ıtemlele yaparsın su kırıstallerle nasıl yapıldıgını burda lınk verılmıstı ama rf nın kendı sıtesındekı forumlarındada resımlı anlatımı var
  • bu oyun sizdede her actıgınızda son patchi indiriormu bende indirio 2 saat bekliom uptadenin altında tek cizgi dolduruo sonra girioz patch işini halletmenin bi yolu warmı hani ayni patchi 1 kere yapsa...
  • Arkadaslar bu silah level larını dusurme olayı nasıl birisi anlatabilirmi. Bitane intense bide mor silah aldım lvl 40. peki nasıl yapcam "hero" gitcez ama hangi materyaller faln lazım onları bilmiyorum. biri anlatırsa cok iyi olur teşekkürler şimdiden

EDIT : ögrendim sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyria -- 24 Ocak 2008; 8:35:57 >
  • şu key'i alamadım :/

file planet'ın her yerine baktım hatta sayfada key diye arattım sonuç çıkmadı

Edit
    :Sonunda aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 24 Ocak 2008; 8:27:25 >
  • selam beyler bende başlıorm msnimi weriiim swq.hayalii@hotmail.com

oynayanlar ekleyebilrimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orjinalden alıntı: spawn42

Kardeşim sen müthişsin. Hemen dediklerini yapcam. Akşamdan akşama girerim oyuna. De bişeyi yine anlamadım. 99 tane olunca bi npc ye satabilirmiyim yoksa başka birine mi satcam. Gerisi için çok teşekkür ederim.

Bellato HQ'da banka yanına git. Mesela rare ore için "Selling Rare Ore Stack 1M!" yaz. Birileri gelir sana trade ekranı açar. Alırsın paranı. Aynı şeyi gemler ve "Blue Ore +3, Red Ore +2" vs vs içinde yapabilirsin. Yada Solus'taki satış merkezinde de satılığa çıkarabilirsin.

Sana bornovalivarol arkadaş Pt "önemli değil önemli olan level sen level kas, benim bu oyunda level 71 mage charım var, serverda 43. sırada, en iyi ben bilirim vs vs" diyebilir. Level 36 Driver charımla Shield, Force ve Melee kasamadığım için bıraktım. Onun aklına uyup sonra kasarım diye düşünmüştüm. Yaratıklara damage veremediğim için Melee artmadı. Force'u sıfırdan ancak Soul Balad ve Bless ile kasmak çok uzun sürdüğünden ben kasmadım. Aynı zamandan sıfırdan char kasılıyor. O seviyede yapılabilecek tek altenatif Force kasıp, güçlü bir force staff ile melee vurarak melee kasmaktı. Ancak çok uzun zaman alacağı için 36'lık charı bırakıp yeniden kastım. Şimdi benim hangi class olduğumu anlamakta güçlük çekiyor oyuncular. Hepsi ile aynı güçte vurabiliyorum. 36 levelde bonus olan eski charım şimdi gelen geçenle dalga geçiyor.

OYUNDA MAKSİMUM LEVEL 55! Ona göre arkadaşın bilgi ve deneyimini ölç biç derim. Kimi dinleyeceğine ona göre karar ver. 30 olunca Miller seç derim. Shield'de kaski miller olduğunda kalkandan da extra armor kazan kimse seni yatıramasın.

Hangi char hangi ırk olursan ol, asla yalnız kasma. Elinden geldiğince 8 kişilik partilere gir. Daha az pot harcar daha çok exp ve item kazanırsın. Birileri saldırırsa kurtulma şansın daha fazla olur.

Klavyene ellerine sağlık kardeş sağol bilgiler için bi öğrenme evresinden geçicez artık. Ama bunu kolay atlatmak önemli. Bu yüzden bu forumu seviyorum. Teşekkürler.

• bugun hedefim 30 yapmak 19dan 30 kadar kasacam
  • Ether de party yapalım.. bugun full ether takılalım da artık herkez 40 olsun.35+ herkes ethere...

"""" Dün için kusura bakma Garyo. biraz hastayım dizi izlerken böyle miskinlik çökmüş uyuya kalmısım. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyria -- 24 Ocak 2008; 11:11:12 >
  • Oyunu indirdim üyelik aldım kasmaya başladım

nickim:AlestaTR
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.