Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alésta

Oyunu indirdim üyelik aldım kasmaya başladım

nickim:AlestaTR

aferin hadi iyi exp ler

• quote:

sabah gordum seni, turk varmi diye bagiriodun :)

selam yazdim cevaplamadin ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orjinalden alıntı: wampirrr

Ether de party yapalım.. bugun full ether takılalım da artık herkez 40 olsun.35+ herkes ethere...

"""" Dün için kusura bakma Garyo. biraz hastayım dizi izlerken böyle miskinlik çökmüş uyuya kalmısım. "

Ether gel dedin geldik. %82 Experience vardı geldiğimde Görevleri yaptım %92 oldu. Sonra lagdan öle öle %75'e düştü. Gece 3:45'te 38 oldum, Anaacade'ye geri döndüm orda 38 Level %3'e kadar kastım Brutaller ile. Level 37 Intense Armor ve Slah yok bende Beyaz Level 35 donanımları kullanıyorum o yüzden çok damage alıyorum. Level 40 olunca gelirim ben Ether'e. O zamana kadar burada paa ve Pt kasacam. Ölmemek için MAU çıkardım Passerlerdan iki tanesi MAU'nun hakkının 3'te 1'ini yedi. Yuh dedim yani.

kanka biz eror la kastık pass larda baya bi exp aldık yarım saat bi satte flan %30 a yakın hemde. bitane saglam warrior lazım o damage alcak biz degil banada zaten vuruyolar 2500-3000 flan. ben arkada dövüsüyorum ama.pt yide zaten pot bitince geri dönüyorum HQ ya oaman pt kasıyorum sonra yine ether. orda cok ugrastım insan cok sıkılıyo orda exp bar ilerlemio. sinir oluyorum bide sonra acc lar cora lar gelio iice
    burda en azından ölsen de hakkını alıyosun. bence toplayalım party sen gel yine ama bize bi warrior lazım. zaten en fazla 3 yada 4 kere vuruyo pass sonra iniyo assa.

• SamuraiBlood guildine nasıl gelebilirim ?
  • slm bende başladım solus da nickin HayaLii sniper olucam inş. :D pm atın konuscak biri lazım :D
  • Yaa ben pm atamıorm :S garyosavan sana pm atmaya calıstım onlinesindir die atamadım :( kimi denersem deniim offline dio:(

Msnimi ekleyin bari swq.hayalii@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

sabah gordum seni, turk varmi diye bagiriodun :)

selam yazdim cevaplamadin ama

görmemiştim valla

oyunda yeni oldugum için hiç bişi yapamadım

az level kastım invertory doldu 2 dk da git gel git gel sıkıldım çıktım:P biraz bilgi toplamaya çalışıyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ManiacsTurks

Yaa ben pm atamıorm :S garyosavan sana pm atmaya calıstım onlinesindir die atamadım :( kimi denersem deniim offline dio:(

Msnimi ekleyin bari swq.hayalii@hotmail.com

Akşam 20:00'dan sonra on-line oluyorum. Gün içinde çalışıyorum mesaideyim. :) On-Line olmayan oyunculara sadece oyun içi mail atabilirsiniz. PM ve Buddy eklemesi sadece onlar On-Line iken mümkün.

Garyo Eklemeyi Unutmuş Sanırım Ben Ekleyeyim 1 Maile 5 Goldunuz Gider..
  • download yerine girmio :S
  • tmmdır
  • pff ss leri vericekdim beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatepandapower -- 24 Ocak 2008; 16:36:25 >
  • az önce ethere gitmeye kar verdim fakat ordaki potların pahalı olduğunu öğredim bi çanta aldım içini full potla doldurdum(700k harcadım :D)sona uçağın kalkmasıa 2dk vrken anacaadde olduğum için tam bileti aldığım an uçak gitti şimdi dier uçağı bekliyrum

b arada bu gün 500k varken 50 rare oem vardı onları kutu ypıp kırdırdım 20 chaos pot çıktı onarı sattım 4m pam oldu sn 3stash rare ore aldım onlarla da 7 tae 45 lvl silahı buldum actnda stışa verdim şu an milyonum var para sorunum çözüldü bunu yellowboyun gözü önünde yaptım aynen şunu dedi

bu wingodamı çok şans var ben mi çok şanssızım

• quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

az önce ethere gitmeye kar verdim fakat ordaki potların pahalı olduğunu öğredim bi çanta aldım içini full potla doldurdum(700k harcadım :D)sona uçağın kalkmasıa 2dk vrken anacaadde olduğum için tam bileti aldığım an uçak gitti şimdi dier uçağı bekliyrum

b arada bu gün 500k varken 50 rare oem vardı onları kutu ypıp kırdırdım 20 chaos pot çıktı onarı sattım 4m pam oldu sn 3stash rare ore aldım onlarla da 7 tae 45 lvl silahı buldum actnda stışa verdim şu an milyonum var para sorunum çözüldü bunu yellowboyun gözü önünde yaptım aynen şunu dedi

Bizi Bırakıpta Napıcan La Yaban Ellerde.. :D

İmzanı Değiştir Sen ARTIK Koskoca 35 ' Sin :)

• bende dün gece baslayabildim lvl 15 vendettaa nick server:solus ırk:bellato
  • sLm tekrar ben :D ben acceretia açtım warrior çok zevkli geldi nickim earthquakeTR

Accertia da olanlar niclerini yazarlarsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

az önce ethere gitmeye kar verdim fakat ordaki potların pahalı olduğunu öğredim bi çanta aldım içini full potla doldurdum(700k harcadım :D)sona uçağın kalkmasıa 2dk vrken anacaadde olduğum için tam bileti aldığım an uçak gitti şimdi dier uçağı bekliyrum

Bizi Bırakıpta Napıcan La Yaban Ellerde.. :D

İmzanı Değiştir Sen ARTIK Koskoca 35 ' Sin :)

ehehe doğru koskoca 35 im 34ten 35 e geçene kadar benim kadar zorlanan olmadığı için koskoca 35im eğer uğraşmasaydım 35 olurdum sadece

merak etme bu artık fakir deilim kumar sayeside zenginim kasmakta zorlanırsam gelirim oraya hem daha yanlız deilsin sadece garyo gezginci ve ben gittik(garyo dönmüş olablir bilmyorum)yani kasmakta eminim zorlnmassın zorlansada bn dönerim
    not:uçakla ethere gitmek çok zevkli

• Yarın karne aldıktan sonra oyunla (vede bilsiyarla) vedalaşabilirim. bugün doya doya kasayım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cone

download yerine girmio :S

İki kere üst üste mesaj atacağına eskileri silseydin daha iyi olurdu. Şimdi senin için diyecekler...
    tmm kardeşim sorun yok

• KEYİ NERDEN ALICAZ ARKADAŞLAR :S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

Yarın karne aldıktan sonra oyunla (vede bilsiyarla) vedalaşabilirim. bugün doya doya kasayım

Kaçıncı Sınıfsın Bilmiyorum Ama Benim Geçen Sene ( L1 ) ' Deyken 1. Dönem 4 Zayıfım Gelmişti Edebiyat , Matematik , Fizik , İngilizce 15 Tatilde 1 er Saat Aralıklarla Ben Bu Derslere Çalıştım Ve 2. Dönem Matematik Fiziği 2 Edebiyat Ve İngilizceyi 4 Yaptım.. Sende Böle Bir Çözüme Gidebilirsin Ne Dersten Oldum Ne Oyundan..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.