Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

ama olurmu ya 35 lvl adamla 45 lvl adamı kovalıcakdık..

ACC rulez

hatta 35 lvl adamla beni (20 dakika boyunca sadece dikilicem isterik yumruk atıcam) kesebileceğine inanan varsa charı vericem ona. sonrada gidip solitare oynucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatepandapower -- 23 Ocak 2008; 14:11:55 >
  • ya bir acılsada girip oynasak bekl bekle gına geldi ya garyosavan aslıdna herkes 40+ olunca paraları birlestiirp herkese item alalım iyi fikir dyilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Coralılar 2 kişiydi. 45 üstüydü. :) Doğal olarak kesecekler tabi. Üstelik bizim adamlar onların geldiğini görmedi bile. Arkaları dönük moba dalıyorlardı hala.

ya tekrar söylüyorum biz lvl 35 dik ve 45 lvl accleri koşturuyorduk diyorsunuz ya.. ben 45 lvl acc punisherım ki defansı en düşük wariordur. siz gelin 35 lvl le beni kesin hatta 2 kişi gelin 35 lvlle beni kesin..hadi 3 yapalım.. bende oyunu bırakırım. 5 kişinin arasından cıkıyor o char sen ne diyorsun :)
    35 lvl beni yatırıcaksa demekki 50 lvl darkwariordan daha güclüymüş 35 lvl herneyse. o zaman kasmayın siz lvl de pt de. öyle sey olurmu ya. 4600 ap var charda kralı gelsin tanımam
    hala oyunun forumunda tartısıyoruz biz neden cora ile bell ortaklasa saldırıyorda tek baslarına adam olamıyorlar die.

• wampir hocam sen aynen devam et. Sorununu biz halledicez ama biliyorsun ki biraz zaman lazım bize ondan sonrası kolay tabi :)
  • işte arkaları dönük. Hep öyle degilmi zaten. Ben yaptıgınız iş kötü demiyorum he bir grup hiç bişey yapamazda demiyorum tabiki bişeyleri degistirir ama nereye kadar. Ve sizin degistirme olayınız ben size söyliim en az 2-3 ay alır ki ozmana kadar kimse oyunu bırakmassa iyi.Yahu Lvl 37 yiz ethere cagırıyorum glen yok giden yok.
    Ben o alman cocuklarla gece 3 te party yaptım ertesi gün ögleden sonra % e kadar kastık Hem calli kestik hem Exp aldık hem görev yaptık 3 lvl aldım ben orda. 11 saat aralıksız. e bizim adamlara diyorum gelin. Yok hala orda brutel kesiyonuz. Yahu 4-5 tane brutal %1 veriyo yada vermio. Oraya 7 kisi gitsek Hem pot harcamıycaz hem item hem exp yapcaz.Biraz hızlanalım su LvL konusunda daha 35-40 arasını bukadar zor geciyosak 45-50 yi nasıl geccez inan bilmiyorum yani....
  • Biz kapattık konuyu millet hala yok acc güçlü yok cora güçlü bırakın şu ırk millet sınıf muhabbetlerini ya
    İsteyen istediğini olsun
  • ha tamm ya bi soruda daha 1gold kac dalant ediyor dun solemistin ama rakam vermedin yani suan kafadan atsan bir kac dalant?
  • En son baktığımda 1 gold 2012 dalanttı
  • yani 2k dalantmı oluyor?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

quote:

Coralılar 2 kişiydi. 45 üstüydü. :) Doğal olarak kesecekler tabi. Üstelik bizim adamlar onların geldiğini görmedi bile. Arkaları dönük moba dalıyorlardı hala.

ya tekrar söylüyorum biz lvl 35 dik ve 45 lvl accleri koşturuyorduk diyorsunuz ya.. ben 45 lvl acc punisherım ki defansı en düşük wariordur. siz gelin 35 lvl le beni kesin hatta 2 kişi gelin 35 lvlle beni kesin..hadi 3 yapalım.. bende oyunu bırakırım. 5 kişinin arasından cıkıyor o char sen ne diyorsun :)
    35 lvl beni yatırıcaksa demekki 50 lvl darkwariordan daha güclüymüş 35 lvl herneyse. o zaman kasmayın siz lvl de pt de. öyle sey olurmu ya. 4600 ap var charda kralı gelsin tanımam
    hala oyunun forumunda tartısıyoruz biz neden cora ile bell ortaklasa saldırıyorda tek baslarına adam olamıyorlar die.

Kovaladık diyorum yatırdık demiyorum. Bizim parti 8 kişiydi biri 35 diğerleri 37'ydi. Yanımızda bir Black MAU ve bir sürüde Warriorda vardı. Bilmiyom yinede denemek istiyorsan akşam geliriz Solus Crag Mine girişine denersin o dediğini.

şimdi zorla solusda char kastırıcaksın :)
    lumende oynuyorum ben.
    8 kişilik bir partyinin 45 lvl punla karsılasmasından olucakları sana söyliim.
    önce casterlar snaredi suydu buydu atıcaklar.
    pun sizi kosturucak ama snare atıp kacıp tekrar geliceksiniz. mau tanklık yapıcak
    pun gidip aggro bi mob slotuna giricek warsa pb slotuna
    sizden biri yanlıslıkla aggro moba dalıncaya kadar stun ve snare in gecmesini beklicek.
    o arada pun net atıcak birinizi yakalıcak yatırıcak.
    bu iş en son mau kalıncaya kadar böyle devam edicek.
    mauyu kırmaya yakın maudan içindeki arkadas tamir parasının cok geliceğini yada mauyu kaybetme durumu olacağını düşünüp kaçmaya calısacak sonra bakdı olmuyor kalkanla dışarı cıkıcak.
    ondan sonra oda ölücek.

(denen di onaylandı)

• quote:

Orjinalden alıntı: sasafdarf

yani 2k dalantmı oluyor?

goldun fiyatı sürekli değişiyor. borsa gibi
  • Ya arkadaşlar, ben okumayı mı bilmiyorum yoksa sizler yazdıklarınızın vede okuduklarınızın anlamlarını mı bilmiyorsunuz anlamıyorum. Farkındamısınız her zaman bellado'daki adamların ezikliğinden ve kesildiğinden bahsediyorsunuz ve sürekli karşınızdaki playerların yüksek lvl'lerinden bahsediyorsunuz. Adamlarla bizim aramızdaki 3fark var. ilki dikkatsizsiniz, ikincisi düşük lvl'liyiz ve son olarak da çok istikrarsızsınız.
    Ben şu ana kadar kimsenin party'sine girmedim, he bakmayın farklı bir nedenden girmedim ama ben party muhabbetini sohbetim olmadığı insanlarla girmekten nefret ederim. Oyundayken bile private'ten konuşucak birini bulamazsam hemen sıkılırım. Treth ben oyundayken sen hep ol emi
    Biraz suçu kendinizde arıyın, çünki bütün oyunların doğasındadır düşük karakterlerin büyüklerin kesmesi. MızMızlanıcaksanız gidin Acc kasın boşuna Bellato kasıyorsunuz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 23 Ocak 2008; 14:50:41 >

• http://www.mmodata.org/rfo/status/ burdan server durumlarını görebilirsiniz. genel kültür olsun koyun cebinize bulunsun..
    lumende oynayanınız warmı?
  • Bossa büyüksün anlatamadıklarımı anlatmışsın
  • bravo Bosso oyundaki nick ney bende aynı sekilde biriini bulamayınca sıkılıp cıkıyom nickini ver eklerim konusuruz
  • bu arada kucuk bir bilgi daha M tusuna basın.
    haritanın sağ üst köşesinde ok işareti war ona tıklayın.
    ordan sag ve sol clicklerde zoom in ve zoom out yapın.
    gelicek patch de dünyalar arası savas var ve gemi kullanımı başlıyor.
    lvl 65 cıkıcak o yüzden lvl kasmanızı hızlandırın.
    eger aynı serverde oynuyorsanız bazılarınız fedakarlık edin ve aynı ırk ta toplanın yoksa inanın işiniz çok zor. lvli düşük adamları mümkün olduğunca yanınıza cekin yoksa ilerde kopukluk olur. her expye guild ce gidin. cok kısa sürede guildi ii bir yere getirirsiniz.
  • ^serverlar geldiii :)
  • Serverlar Açılmıştır arkadaşlar, herkese iyi oyunlar ...
  • nick=EsRaRenGiZ bekliyorum pmlerinizi sohbet edelim :D
  • su solus daki ırk ve guild durumlarını bi anlatırsanız belki bende solusda baslarım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.