Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler upgrade yapmyı denedım olmadı talicler prosesle orelerden cıkıyor onu anladım :)) ama sureklı upgrade yaparken fail aldım 5 kere bu normalmı? birde taliclerın ceşitleri onemlımı malee weapon upg için
  • Corada olan varmı solus ta abi 2 pm atın birsürü sorum var yaw Nick: niccotine spiritualist bilgisi olanda pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

beyler upgrade yapmyı denedım olmadı talicler prosesle orelerden cıkıyor onu anladım :)) ama sureklı upgrade yaparken fail aldım 5 kere bu normalmı? birde taliclerın ceşitleri onemlımı malee weapon upg için

up
  • Ben gezginciyle antisnipertr nn kasmalarına yardım ediorum etherde.Beni pek kasmıor ama callina lardan düşen abzürük itemler para edior jetpack almak istiorm biraz para biriktirim onlara da yardım olsn Benden sorada onlar arkadan gelenlere yardım ederler.Antisnipertr,gezginci,akashiva yı aldım guilde garyosavanı alcakken dc olduk serverdan sora karşılaşamadk bi türlü anti de 40 oldu iyi gidiorz valla
  • Oyunda ACCRETIA ırkında oynayan arkadaşlar varmı su forumun yarısını keselım :P
  • Bu itemin fiyatı hakkında bişey bilen var mı?

Rising Force yeni offical server!!
  • 250 gold civarı ediyor.
  • Bu oyunun trade için forumu varmı...
  • buy ve sell kanalından nasıl yazıyoruz /sell olarak denedım olmadı ama
  • /Sell olarak yada /Buy olarak yazıcaksın
  • solusu accler bastı. benide kestiler
  • Boşver takma kafaya zaten bi süre sonra insan alışıyor
  • bende dün bellatto ırkından spiritualist açtım lvl 19 oldum inşallah bir an önce lvl 30 u aşıp sizlerle party yaparız
  • Bir bakıma komik bir fotoğraf bir bakımada içler acısı bir hal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Bir bakıma komik bir fotoğraf bir bakımada içler acısı bir hal...

Aynen Sanırım Elindeki 4 / 3 :)
  • buda accretialı o zaman

Rising Force yeni offical server!!
  • ben goörevleri yapayıroum lakin odulleri alamıyorum cantaya oduller gelmio odulleri
    almak için ozel bişimi yapmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Ya şaka bir yana o çocuklar gerçekten savaşıp adam öldürüyorlar

ewet hatta şöyle bir düşünceleri var o çocukları savaşa sokanların küçük bir çocuğun elindeki silahtan çıkan kurşun yetişkininkinden daha iyi isabet alıyormuş

• dediklerin hepsi doğru ben sadece özetledim aslında bu konu hakkında çok güzel bir açıklama vardı ama alıntı yapmak istemedim neyse yeri burasıda değil zaten konu sapmasın
  • pc'i aldım sonunda ama baya ilerlemişsiniz size nasıl yetişicem
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.