Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

rare ore ne işe yarıyor ?

99 tane biriktiriyorsun. Bellato HQ'daki bankanın önüne gidiyorsun. "Rare Ore Stack 1M!" yazıyorsun. Biri gelip sana trade teklif ediyor ona satıyorsun. Diğer kullanım alanını hala keşfedemediysen oyundaki yerleri dolaşmıyorsun demektir. O yüzden sen onları bu şekilde kullan.

jet pack mi ne onu yapmak için kullanılıyor diye biliyorum. oyundaki yerleri fazla dolaşmadığımda doğru
  • İnşallah bende bu gece gelcem hangi char hangi server ne açcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn42

İnşallah bende bu gece gelcem hangi char hangi server ne açcam.

herkes solus serverinde coğu kişide bellato ırkından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 21 Ocak 2008; 12:21:10 >
  • dün öyle bi gaza geldimki +35 limitini görünce %80 oldum bugünde eve gidince atlarım artık
  • bu gün 35im inşallah garyo pazartesiye 40 olurum diyordun oldunmu??
  • abi dönersiniz ordan demi ben tek kasamıyorum çok zor görevlerim bitti gezinciye sordum gelemem dedi sen gelirmisin demosty emo brn falan kasamıyoruz
  • arkadaslar lvl oldu 15 hatta 16 classı sımdı seccem daha sonramı (30 damı) yoksa class secılmıyomu??
  • puhahaha koptum kardeşim class seçilmeden olurmu her oyunda vardır 30 level olunca race manager a gidip seç
  • ohh garyo kardeşim çok sevindim tek ksmaktan kurtuldum topluca 35 olalım öyle gideriz hep beraber
  • Ben Bugün Full PT Kasıcam Ark. Larla Cs Deyim Bir Çıkayımda Araları Çok Açıldı..

Lvlde Yaparız Tabikimde xD
  • topluca 35 olana kadar ekip belli oldu yellowboy demosty garyosavan emo ve ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

topluca 35 olana kadar ekip belli oldu yellowboy demosty garyosavan emo ve ben

adım emo kaldı ya
  • ya bank war demişiniz ama bankın yerini bulamadım ben ayrıca bu ilk gorevi yaptım cantada ne itemler ne dallant war normalmi bu ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

topluca 35 olana kadar ekip belli oldu yellowboy demosty garyosavan emo ve ben

adım emo kaldı ya

ne yapalım alıştık işte

• skill nerde acılıyo??

şaka şaka :))) lvl 20 oldum yarına 30 :) bısı aklıma takıldı pk yaparken macroyu kullanabılıyozmu?
  • Lvl 5 bellato warrior'um var.Siz ne önerirsiniz?Server solus...Ha bu arada i need help

bir sürü şey sormam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

Lvl 5 bellato warrior'um var.Siz ne önerirsiniz?Server solus...Ha bu arada i need help

bir sürü şey sormam lazım

Neler Sorucaksın Bende Bildiğim Kadarıyla Cevaplarım Sor Burdan..

• aloooo bannkk nerdeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

aloooo bannkk nerdeee

Banker Bellota HQ ' De Çıkış Yolu Warya Dışarı Ordan Dümdüz İçeri Doğru Git 2 Merdiven Çıkıcaksın Ardı Ardına Orda
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.