< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 20 Eylül 2024; 11:53:37 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 20 Eylül 2024; 11:53:37 > |
Trine Enchanted Edition: Türkçe Yama Çıktı!
Sevilen platform oyunu Trine Enchanted Edition için Türkçe yama nihayet çıktı. Bu yama sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilir, sürükleyici hikayesini ve büyüleyici dünyasını kendi dilinizde keşfedebilirsiniz.
Trine Türkçe Yama, oyunun tüm metinlerini kapsar ve maceranız boyunca rehberlik etmek için sana şeffaf ve doğru çeviriler sunar. Artık oyunun büyüleyici bulmacalarını çözmek ve peri masalı benzeri ortamlarında gezinmek için dil bariyeriyle uğraşmak zorunda kalmayacaksın.
Trine Enchanted Edition Türkçe Yama'yı indirmek ve yüklemek oldukça kolaydır. Resmi web sitesini ziyaret edebilir veya "Trine Türkçe Yama" veya "Trine Enchanted Edition Türkçe Yama" anahtar kelimelerini kullanarak çevrimiçi olarak arayabilirsin.
Trine Enchanted Edition'ın yanı sıra, popüler platform oyunu A Way Out için de Türkçe yama mevcuttur. Bu yama da oyunun tüm metinlerini Türkçe'ye çevirerek çok oyunculu macerayı daha da keyifli hale getirir.
Trine Türkçe Yama ve A Way Out Türkçe Yama sayesinde bu harika oyunları artık kendi dilinde oynayabilir ve unutulmaz bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 27 Şubat 2018; 2:13:44 > |
|
|
|
|
Farklı Bir indirme linki verirmsiniz |
|
|
|
Dosyayı indirdim'de hangi klasöre atıcaz :D |
|
Ben Trine Enchanted Edition ı Ea playdan aldım uyumlu mu? Bide dosyayı nereye atıcaz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus3441 -- 23 Eylül 2021; 13:36:23 > |
|
Dosyayı modlar kısmına atacaksınız sonra launcher'dan başlatırken sağ alttan seçeceksiniz. Steam'deki EA Play'den aldıysanız verdiğim linkten Steam sayfasına abone olursanız sorunsuz oynayabilirsiniz. |
|
Teşekkür ederim Güzel yama olmuş. |
|
|
Oyunun içinde mi modlar klasörü bulamadım, nereye atacağım ? |
|
MONITOR: HUAWEI MW GT 34 GPU:GB 7800XT OC CPU:RYZEN5 7600 MB:GB B650 S2H RAM:PATRIOT 2X16 6000MHZ CASE: XPG K POWER: XPG 650W 80+ M2: XPG S70 1TB COOLER: DC LS520 SPEAKER: LOGİTECH Z333 KB: REDRAGON KUMARA K552
MOUSE: DELUX M800DB TEL: XIAOMI 12T 8/256 HANDHELD: GAMESIR X3 |
|
Sayın arkadaşlar bu yama dosyasının nereye atılması gerektiği konusunda detaylı bilgi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler. |
|
Dil Ayarlarından Altyazılar'ı Açık ve Altyazılar ve Menüler'i Türkçe seçmeyi unutma! Not: Bazen altyazılar ve menüler kısmında ilk açılışta Türkçe gözükmeyebiliyor. Gözükmesi için rastgele başka bir dile tıklayın, tekrar tıkladığınızda Türkçe gözükecektir. Sevgiler. |
|
An itibariyle Nintendo Switch sürümü eklenmiştir. Portladığı için @AsSakallıDede 'ye teşekkür ederim. İndirme bağlantısı konuda bulunmaktadır. Kurulum: - RAR'ın içindeki bol rakamlı harfli olan ana klasörü /atmosphere/contens içine atınız. |
|
selamlar. geçmiş bir konu ama link hala aktif. oyunun koleksiyonunu epic games ücretsiz veriyor. ama modu epic games versiyonuna uyarlayamadım. yama dosyasının epic versiyonunda nereye atılması gerekiyor acaba. |
|
Merhaba, şöyle bir çözüm buldum. Nintendo switch yamasını indir. Klasörün içindeki script1.fbq dosyasını oyunun ana dosyasındaki ile değiştir. Bu sayede Türkçe oynayabilirsin. Bazı önemsiz yerler İnglizce ama sorun teşkil etmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 30 Aralık 2025; 21:59:37 > |
|