Şimdi Ara

Rise Of The Tomb Raider (PS4/PRO ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
13
Favori
28.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Oyunu kutulu aldım boyutu 20gb ama psn storeda 42 gb görünüyor fark nedendir? Her ikiside 20. yıl özel sürüm halbuki

Kutuluda definitive edition için kod vs çıktımı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler muazzam yanlız.PS4'de bu kadar beğendiysem grafiği Pro'da neler görücez kim bilir.önümde 3-4 oyun var onları bitiriyim bekleyip PS4 Pro'da oynıycam bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Ekim 2016; 12:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Grafikler muazzam yanlız.PS4'de bu kadar beğendiysem grafiği Pro'da neler görücez kim bilir.önümde 3-4 oyun var onları bitiriyim bekleyip PS4 Pro'da oynıycam bu oyunu.

bende ayni şeyi yazacakdim şimdi ben oyanmaya başladim. grafikler cok iyi. platin kupa alana kadar oynarim dlc ler falanda var. erken biterse proda bidaha oynarim artik. asıl bf1 i proya sakliyom bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Call of Duty'ciyim hocam :)

bununla Infinite Warfare'ı Proya sakladım.Witcher 3'e başlıycam 1 aya anca biter DLC'leri ile.
  • ben bundan aldım kargoda daha

Bir de şöyle bir kapaklı model varmış fena duruyor

Bunu kaçırdım ,zaten xbox one çıkışında da kaçırmıştım

• Oyunu bu sabah 3-4 saat kadar oynama firsatim oldu. Öncelikle boyutu beni şaşırttı 15 kusur gb dosya indirdi sadece. Oyuna girer girmez aksiyonun içine bırakması cok hoşuma gitti. Farklı farklı mekanlarda ilerledik. Bu yönden Uncharted ile beraber 2 oyunun da iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. İlk oyuna nazaran bu oyunda crafting sistemi daha da derinleştirilmiş. Şahsen benim çok hoşuma gitti oyun insanı keşif yapmaya itiyor. 2 tomb gorevi tamamladım bu sure içerisinde. Mekanlar çok hoşuma gitti sanki bir ustanın tuvalinden oyuna aktarılmış gibiydi. Bulmacaların uncharted 4ten kaliteli olduğunu soylebilirim. Fiyatı da uygun turu sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Her ne kadar sureli exclusive sacmaligindan dolayi 1 sene geç çıkmış olsa da tüm dlcler ve ilk oyun hediyesiyle kesinlikle değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da çok güzel.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Oyunun PS4pro sürümünde partikül ve Işıklandırmalardan kısılmış bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 11 Ekim 2016; 18:22:21 >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Mazi gözümde canlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Oyunu kutulu aldım boyutu 20gb ama psn storeda 42 gb görünüyor fark nedendir? Her ikiside 20. yıl özel sürüm halbuki

Kutuluda definitive edition için kod vs çıktımı?

Hayır hocam çıkmıyor.
  • Xbone da oynadığım yere kadar oyun Tomb Raider değildi ama kaliteli adventure, hikaye isteyen şüphesiz alabilir. Ben Mafya ve bunu bir daha ki aya erteledim. Pro versiyonlarından olaya girmek daha iyi.
  • Notlar çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu da çok güzel.

Vay efsane kapak

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu da çok güzel.

2 yıldır ps4ümü kullanıyorum daha hic kutulu oyun almadım bluray kısmı calısıyor mu calısmıyor mu haberim yok hep digital aldım oyunları ama bu kutuludan sonra ilk defa alıcam galiba cok iyi nostalji olmus

• az önce dayanamadım bi yarım saat oynadım oyun harika.Bazı Xbox kullanıcıları oyunu beğenmemişlerdi çıktığında nesini beğenmemişler anlam veremedim.
  • On numara olmuş oyun gene az bişey vakit bulup oynadım verdiğim paraya değdi doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Oyunu bu sabah 3-4 saat kadar oynama firsatim oldu. Öncelikle boyutu beni şaşırttı 15 kusur gb dosya indirdi sadece. Oyuna girer girmez aksiyonun içine bırakması cok hoşuma gitti. Farklı farklı mekanlarda ilerledik. Bu yönden Uncharted ile beraber 2 oyunun da iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. İlk oyuna nazaran bu oyunda crafting sistemi daha da derinleştirilmiş. Şahsen benim çok hoşuma gitti oyun insanı keşif yapmaya itiyor. 2 tomb gorevi tamamladım bu sure içerisinde. Mekanlar çok hoşuma gitti sanki bir ustanın tuvalinden oyuna aktarılmış gibiydi. Bulmacaların uncharted 4ten kaliteli olduğunu soylebilirim. Fiyatı da uygun turu sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Her ne kadar sureli exclusive sacmaligindan dolayi 1 sene geç çıkmış olsa da tüm dlcler ve ilk oyun hediyesiyle kesinlikle değer.

Ilk oyun hediyesi nedir hocam. Tomb raider definitive edition da mı geliyor bu oyunun içinde?

• Oyunun sayfasındaki açıklamada ps camera ve vr gerekli yazıyor arkadaşlar. Onlar olmadan oynayabiliyor muyuz oyunu?

• xGurcanx X kullanıcısına yanıt
    dijital olarak alirsaniz evet. gerci önsiparis hediyesi sanirim. ben öyle aldim ilk oyunde hediye geldi. şimdi durum ne tam bilmiyorum

• xGurcanx X kullanıcısına yanıt
    tabi oynaniyor hocam vr kimde varki zaten oyanasin. sadece vr desdekli oyun demek istemisler.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.