Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
29.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • İ7 3.40 Ghz, 8GB RAM , GTX 660Tİ ile oyundan nasıl bir performans alırım..
  • arkadaşlar şu suriye bölümünde gizli şehri bulduğumuz bölümün sonunda etraf yıkılırken kaçıyoruz, duvarın arkasına saklandıktan sonra su geliyor ya orda su akarken arada su donuyor (oyun donmuyor suyun akışı duruyor ) sonra akmaya devam ediyor sizde oldumu özellikle SLİ kullananlar ?
  • oyun revolt crack grubu tarafından kırılmak üzereymiş.just cause 3 ün de 3dm tarafından kırıldığı söylentileri var.denuvo da yalan olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 29 Ocak 2016; 22:06:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun galiba Arkham Knight gibi 30 fps nin ustune cikinca sapitiyor. Fps drop ve stuttering yasayan arkadaslar riva runer dan fps yi 30 a sabitlemenizi tavsiye ederim. Benim icin cozdu tamamen. Patch cikana kadar boyle idare edicez anlasilan.

Ryzen 5 1600 /Asus ROG Strix GTX 1070 Ti /12Gb Kingston HyperX FuryDDR4 /ASUS ROG Strix B350-F /Phanteks P400S /Evga 750 GQ /Cooler Master Hyper 212x / 1TB Toshiba HDD / 240GB Corsair LE / 120GB Kingston UV400
  • Oyunun her karesi ekran görüntüsü almak için sanki, çok güzel ama şu fps düşme sorunu işi bozuyor inşallah bir an önce yamarlar.

Orijinalden alıntı: kutillo

arkadaşlar şu suriye bölümünde gizli şehri bulduğumuz bölümün sonunda etraf yıkılırken kaçıyoruz, duvarın arkasına saklandıktan sonra su geliyor ya orda su akarken arada su donuyor (oyun donmuyor suyun akışı duruyor ) sonra akmaya devam ediyor sizde oldumu özellikle SLİ kullananlar ?

Henüz oyuna yeni başladım ama SLI kullanıyorum. Oyunda bir sorun var, eğer alt tab yapılırsa ya da menüde çözünürlük gibi bazı ayarlar değiştirilirse SLI scaling sorunu oluşuyor, yani oyun 60 fps devam ederken birden 20-30'lara düşüyor, GPU Usage da %40'lara düşüyor. Oyuna bir yama gelmesi gerek bu konuda. Belki dediğiniz kısımlarda da sorunlar olabilir, oraya gelince yazarım. Mutlaka oyuna birkaç yama gelecektir.

Ayrıca SLI kullananlar için Nvidia Inspector aracılığıyla profili güncellemelerinde yarar var, aşağıdaki profili import ettikten sonra performans artışı oldu:

www.forum-3dcenter.org
    3DCenter Forum - SLI - Kompatibilitätsbits - Sammelthread - Seite 105
    http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showthread.php?p=10927377#post10927377

Bir de eğer bu oyunu 3D oynamak isterseniz, 3D TV ya da monitörünüz varsa, Tridef3D bu konuda biçilmiş kaftan. Cidden tavsiye ederim, oyunun havası oldukça değişiyor. Tridef profili olarak Tomb Raider (2013) kullanılması yeterli.

LG TV Pasif 3D ile ayarım resimdeki gibi.

Tridef'i 14 günlüğüne ücretsiz kullanabilirsiniz. 3D Vision'dan kat kat iyi ve Power 3D özelliği ile performanslı çalışıyor.

https://www.tridef.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Ocak 2016; 23:23:05 >

Orijinalden alıntı: ibra012

oyun revolt crack grubu tarafından kırılmak üzereymiş.just cause 3 ün de 3dm tarafından kırıldığı söylentileri var.denuvo da yalan olacak

YANLIŞIN olmasın hocam.revolt grubu genelde multi sini kırar... singleplayer kısmını kırdıgını hıc gormedım.. sadece online odaklı kırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 29 Ocak 2016; 23:55:11 >
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • gtx 770 ile sabit bir fps de oynamak ölüm . 60 fps yi yakalayamadım bi türlü

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Oyun nasıl arkadaşlar bilgilendirir misiniz? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

Tomb raiderin maalsef son 2 oyunu kötü olmuş. Devamlı ara animasyonlar devamlı aynı şeyler insanı bıktırıyor. Bana çoçuk oyunu gibi geliyor özünden uzaklaşmış. Eski tr oyunları ağır ilerleyen keşfetmeyeye bulmaca çözmeye yönellik her oyunadığunda farklı şeyleri farkettiğin oyunlardı.

Ama son 2 oyun Aksiyon basılmış balonlardır.

Eski oyunlardaki tat kesinlikle yok ama piyasadaki oyunlara bakınca kesinlikle balon sıfatını hak eden oyunlar değil son çıkanlar.
  • SLM ,ARKADAŞLAR ZAHMET OLMAZSA BİRİ BANA SAVE DOSYASINI ATABİLRİ Mİ İLK BÖLÜMDE OYUNDAN ATIYOR NE YAPTIYSAM DÜZELMEDİ AZ İLERDEN BAŞLAMAYI DENEYECEM VAR MI SAVE DOSYASI VAR MI UPLOAD EDECEK BİRİ ? SİSTEMİM GTX 980 İ7 3770 16GB RAM YANİ SORUN WİNDOWS 10 MI BİLMEDİM?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • BERATTAN B kullanıcısına yanıt
    Yeni ekran kartı güncellemesi çıktı tomb Rider ve tony oyunu için onu kur sorun kalmaz. Eğer devam ederse steamı aç kütüphaneden oyuna sağ tıkla dosyaları sil de sonra tekrar yükle de 5 dk da yükler sorun kalmaz .

• Kopyayı daha çok beklersin Millet oyunun cılkını çıkardıktan 1 sene sonra fln oynarsın kopyasını.Kopya bekleyene kadar orjinalini alsan daha mantıklı kanımca.Zaten oynamak için sabırsızlanırsan alacağından şüphe yok.Gerçi avrupadaki bütün dilleri eklemişler bizimki yok.Onun için almak mı lazım yoksa aksini mi yapmak lazım bilemedim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.