Şimdi Ara

Rise Of Nations YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dünya savaslari yaptigimzda , düsman ülke atiyorum rusya , onun sinirlarina girince askerlerin cani hizla azalmaya basliyor , bunu nasil engelleyebiliriz , ayrica sagda mesela , Rusya- > 4500 , Almanya - > 5700 , bu karsi ülkeden daha fazla o gelisme puanini arttirmak icin ne yapmak lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 24 Mayıs 2008; 21:34:39 >

1:adamlarının canının hızla azalmasını engelleyemezsin yada ben bilmiyorum bunu engellemenin yolunu bir türlü bulamadım en iyi yolu bir an önce merkez olan yeri almaktır

2:orda gördüğün gelişme puanlarını arttırmak için hammadde kaynaklarını geliştirmen lazım
    |:| AMD Ryzen 5 3600 |:|16 GB Adata XPG Spectric D50 3200 Mhz CL16 DDR4 RAM|:|4 GB GDDR5 ASUS RX570 STRİX GAMİNG O.C EDİTİON|:|MİNTON 5 1 SES SİSTEMİ|:|120 GB SSD-1 TB SATAII 32 MB HDD|:| |:|500 watt XİGMATEK C-CALİBRE XCP-A500 PSU |:|GamePower 144hz 1ms Curved Gaming Monitör|:| D.H Motorola CLUB
  • ilk sorun için hatırladığım kadarıyla şöyle söyleyebilirim.Diğer ülke sınırlarına giren askerleerin değil sadece işçilerin ve o bölgede kalan binaların canı azalıyor sanki diye hatırlıyorum ama askerlerde olmaması lazım farzet adama saldırıyosun o zaman gidene kadar canları yarıya inecektir.Eğer öyle oluyorsa diğer ülkelerin sınırlarına yakın yeni şehirler kurarak otomatik olarak onların sınırlarının geri çekilmesine sebep olabilirsin aklıma bunlar geldi.

ikinci olarak da libraryden teknolojik gelişmeleri yapmalısın en büyük etken o , ayrıca wonder yapmak da çok etkili fakat yaptıktan sonra iyi korumalısın çünkü adamlar direk wonderlarına saldırıyolar.Onun için yanlarına SAM Installation filan bolca yap.
  • oyunda ben herzaman çin olurum hem evleri güzel hemde işçileri bastığınız gibi çıkıyor hızlı gelişim için çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AMD_ATHLON* -- 25 Mayıs 2008; 15:54:28 >
    |:| AMD Ryzen 5 3600 |:|16 GB Adata XPG Spectric D50 3200 Mhz CL16 DDR4 RAM|:|4 GB GDDR5 ASUS RX570 STRİX GAMİNG O.C EDİTİON|:|MİNTON 5 1 SES SİSTEMİ|:|120 GB SSD-1 TB SATAII 32 MB HDD|:| |:|500 watt XİGMATEK C-CALİBRE XCP-A500 PSU |:|GamePower 144hz 1ms Curved Gaming Monitör|:| D.H Motorola CLUB
  • quote:

Orjinalden alıntı: syskey

ilk sorun için hatırladığım kadarıyla şöyle söyleyebilirim.Diğer ülke sınırlarına giren askerleerin değil sadece işçilerin ve o bölgede kalan binaların canı azalıyor sanki diye hatırlıyorum ama askerlerde olmaması lazım farzet adama saldırıyosun o zaman gidene kadar canları yarıya inecektir.Eğer öyle oluyorsa diğer ülkelerin sınırlarına yakın yeni şehirler kurarak otomatik olarak onların sınırlarının geri çekilmesine sebep olabilirsin aklıma bunlar geldi.

ikinci olarak da libraryden teknolojik gelişmeleri yapmalısın en büyük etken o , ayrıca wonder yapmak da çok etkili fakat yaptıktan sonra iyi korumalısın çünkü adamlar direk wonderlarına saldırıyolar.Onun için yanlarına SAM Installation filan bolca yap.

yanlış biliyorsun askerlerin canıda azalıyor en iyi yol saldırıp hemen merkezini almaktır

• Anladim peki , mesela cin oldugumda komsu ülkelerden hangisini daha kolaylikla ele geciririm , bir fikrin var mi o konuda , ve su hazinedeki ganimet olayi nedir cözemedim , sadece bonus kart almaya mi yariyor acaba , bana yardim ettigin icin cok tesekkürler :)

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

Anladim peki , mesela cin oldugumda komsu ülkelerden hangisini daha kolaylikla ele geciririm , bir fikrin var mi o konuda , ve su hazinedeki ganimet olayi nedir cözemedim , sadece bonus kart almaya mi yariyor acaba , bana yardim ettigin icin cok tesekkürler :)

Tarafsız değilsin diyeceksiniz ama ben en güçlü Turkler diyorum.
    Of o Power Bombard'larla bütün kaleleri yıktığımı , bütün şehirleri aldığımı bilirim.
    Aynı zamanda Yeniçeriler ; hem Zırhlı atlılara hem de Yaya askerlere karşı avantajlılar.
    Bir de Rusya'da Motherrussia gücü var.Anavatan Sevgisi yani.
    İşçiler içindi Enter'a basıp cheat finish yazdığınızda üzerine tıkladığınız olay sona eriyor.
    Yani işçi filan hemen çıkıyor.Binalar hemen yapılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

Anladim peki , mesela cin oldugumda komsu ülkelerden hangisini daha kolaylikla ele geciririm , bir fikrin var mi o konuda , ve su hazinedeki ganimet olayi nedir cözemedim , sadece bonus kart almaya mi yariyor acaba , bana yardim ettigin icin cok tesekkürler :)

Tarafsız değilsin diyeceksiniz ama ben en güçlü Turkler diyorum.
    Of o Power Bombard'larla bütün kaleleri yıktığımı , bütün şehirleri aldığımı bilirim.
    Aynı zamanda Yeniçeriler ; hem Zırhlı atlılara hem de Yaya askerlere karşı avantajlılar.
    Bir de Rusya'da Motherrussia gücü var.Anavatan Sevgisi yani.
    İşçiler içindi Enter'a basıp cheat finish yazdığınızda üzerine tıkladığınız olay sona eriyor.
    Yani işçi filan hemen çıkıyor.Binalar hemen yapılıyor.

evet ülke olarak en avantajlılarından biri türkler işci basmaya sıra geldimi senin dediğin hileye kaçıyor hile kullandıktan sonra ülkelerin bi anlamı kalmaz

• Askerlerin canının azalmaması için karşı ülke topraklarına girerken generalle birlikte girmelisin, bu şekilde azalmaması gerekir, ööle hatırlıyorum

Orjinalden alıntı: **kurt**

Askerlerin canının azalmaması için karşı ülke topraklarına girerken generalle birlikte girmelisin, bu şekilde azalmaması gerekir, ööle hatırlıyorum

yok kardes yine azaliyor

Orjinalden alıntı: **kurt**

Askerlerin canının azalmaması için karşı ülke topraklarına girerken generalle birlikte girmelisin, bu şekilde azalmaması gerekir, ööle hatırlıyorum

generalmi ne generali ben öyle bişe görmedim
  • abi bunu can azalmayı her ulke yapabiliyo ya okcu kulesının yada kilisenin upgradeleri bu ozelligi weriyo ulkene giren dusmanın canı azalıyo bunu engelleme yolu supply tasımaktım siegeden supply vagon cıkr vagon belli bi kısmı alan olarak gostericek bu alan icinde canın azalmaz ayrıca sectıgın ulke fransa ise suplly canının azalmasını engelledigi gibi aynı olcude canının yukseltınyo eger versay sarayını dikersen her ulkenin suply vagonun can weriyo ege hem fransa hemde wonderlardan versayı dikersen iki kat hızla can weriyo ki buda yenilmez ordu demek

tabi ek paken oynuyoyan ben thones oynuyorum orda politic secimlerin ba<zıları generale bu ozelligi weriyo
    bende her zaman fransa olurum atlılarına kimse karsı koyamaz persler dısında :)
  • sen de kendi kulenden o upgradeleri yap önce sonra da yukarda denildiği gibi sınıra yakın yerleşme merkezi kurarsan sınır otomatik olarak geri çekilecek böyle yapabilirsin yada fazla adamla girip o sınırı sağlayan binayı yıkarsan o da hızlı yolu olur supply wagon ile hiç denemedim istersen dene ama bina yapmak en ideali

bu arada oynayan varsa hamachiden falan bnde oynayabilirm beklerim yani
  • 1.sorun için askerler le saldırırken onların yanında suppley vagon yollayacan.o nedir?siege den çıkar en sağdakidir.puan artırmak için ise tarlalarını falan bir de araştırma yapcan.ayrıca puan önemli deil.bir işine yaramıyor.sen kaynak bas ve bol bol asker bas.araştırmaları unutma
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• yanlış bilmiyosam eer birliklerin düşman toprakları içindeki canlarının azalmasına attrition damage deniyor ve eer düşmanınızın nation powerden ve wonderlerden (kolezyum gibi) kazandığı attrition avantajları var ise birlikleriniz düşman sınırı içinde supply wagonunz yok ise eriyp gider.. ayrıca komandolar bundan etkilenmez ve sabotaj için mükemmldir. tüm RoN cular için sanırım önemli bilgi niteliğinde (tabi yanlışım yoksa çok sonradan öğrenmiş olduğum bişiy)

Orjinalden alıntı: justwritingmyname

sen de kendi kulenden o upgradeleri yap önce sonra da yukarda denildiği gibi sınıra yakın yerleşme merkezi kurarsan sınır otomatik olarak geri çekilecek böyle yapabilirsin yada fazla adamla girip o sınırı sağlayan binayı yıkarsan o da hızlı yolu olur supply wagon ile hiç denemedim istersen dene ama bina yapmak en ideali

ben oynarım zaten oynayacak biri arıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AMD_ATHLON*

quote:

Orjinalden alıntı: justwritingmyname

sen de kendi kulenden o upgradeleri yap önce sonra da yukarda denildiği gibi sınıra yakın yerleşme merkezi kurarsan sınır otomatik olarak geri çekilecek böyle yapabilirsin yada fazla adamla girip o sınırı sağlayan binayı yıkarsan o da hızlı yolu olur supply wagon ile hiç denemedim istersen dene ama bina yapmak en ideali

ben oynarım zaten oynayacak biri arıyordum

tamam bi ağ kuralım yada bildiğin ağ varsa söyle geleyim isteyen de geli,r o ağa hem fazla kişi olmuş oluruz hem de oynarken sıkıntı çekmeyiz rakip bulma konusunda..

• dusman topraklarına sıpply wagonla gir

hamaci agı :kaganrise
    pass :404014
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.