7 yüklü hocam zaten tüm animasyonlar geliyor menü gelecekken hata veriyor.
haklısın toprAAm
kullanıcısına yanıt
Bu durumu video olarak kaydedin , yapimcilara yollayin zaten oyunla ilgileniyorlar yamada cikartiyorlarmis surekli.Boyle bir hatayi gosterirseniz video ile oyunuda satin almisiniz zaten direk sizinle ilgileneceklerdir diye dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
Bu durumu video olarak kaydedin , yapimcilara yollayin zaten oyunla ilgileniyorlar yamada cikartiyorlarmis surekli.Boyle bir hatayi gosterirseniz video ile oyunuda satin almisiniz zaten direk sizinle ilgileneceklerdir diye dusunuyorum.
teşekkür ederim cevap için gelen yamalarla o animasyonlar da gitti artık direk hata veriyor dx10 veya üstü diye oralara gelemiyoruz bile kart değişimi olmadan oynamayacağız sanırım
haklısın toprAAm
kullanıcısına yanıt
Kart degisiminden once siz oyun originalse eger dedigimi yapin video cekip yollayin.Hatta ayni videoyu kartinizin markasina gore AMD veya nvidia yada yollayin belki problem oyundan degil suruculerdendir.
böyle görünüyor hocamhttps://store.donanimhaber.com/92/9b/ae/929baef9a0c3c4f9c4d7bd3ecf396345.jpg
Ekran kartın dx 9 destekli tamam sorun ondandır ama benim laptopun ekran kartı bile yok işlemcinin(pentium) içindeki ekran kartı ile açıyor çok ilginç.
Dx 10 destekliymiş demek
son olarak şunu deneyebilir misin ?
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Rise of Nations\_CommonRedist\DirectX\Jun2010
buradaki dxsetup u deneyebilirmisin bir şans...
quote:
Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
Ekran kartın dx 9 destekli tamam sorun ondandır ama benim laptopun ekran kartı bile yok işlemcinin(pentium) içindeki ekran kartı ile açıyor çok ilginç.
Dx 10 destekliymiş demek
son olarak şunu deneyebilir misin ?
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Rise of Nations\_CommonRedist\DirectX\Jun2010
buradaki dxsetup u deneyebilirmisin bir şans...
yok hocam olmadı maalesef ilginize teşekkür ederim.
steam id: ganimelik
oynamak isteyenler varsa ekleyip oynayabiliriz
Steamde rise of nations : extended edition %75 indirimle aldım yarın sona erecekmiş duyrulur. Fakat oynayamıyorum bilinmeyen hata diyor :)
sistemim win XP directx 9.0c
belkide bu yüzden hata verdi bilemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme