Şimdi Ara

Rise of Nations Online [12 Haziran 2014 ÇIKTI][Steam] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
20.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bari internet kafede online oynarken canımız çıkıyordu şimdi direk aç steam oyna mis gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

Beyler kutulu versiyon satisi olacak mi magazalarda yoksa sadece steamda mi yapilacak satisi

Sadece steam de satisa cikacak.Kesinlikle kutu ozel surum vs olmayacak.

Bu arada acelesi olmayanlar beklesinler indirim gelecektir mutlaka 5$ dan alinabilir.Acikcasi 4lu paket 40$ olsa alinabilirdi ama ilk cikis icin biraz pahali bence.

Steam in yaz indiriminde kismetse mutlaka alacagim oyunlarin basinda geliyor.Umarim online oynarken ping pl lag problemleri olmaz 1 senedir oyunu steam de test ediyorlar cok basarili olacagini dusunuyorum.

hocam kutulu niye satılmıyor ben kredi kartı olmadığı için oyun alamıyorum mecbur mağazalardan alıyorum oynayamıyacaz mı şimdi yani saçma değil mi size görede ?

• Bunun bana gore sacma veya mantikli olmasi ms un yapdigi bu satis politikasini degistirmez ki steam uzerinden cikmasi bence cok iyi.
    KK olmadigina gore cozum , Steam olan arkadasiniza para vereceksiniz oda kendi hesabina oyunu alip size gift yapacak.

Bunun bana gore sacma veya mantikli olmasi ms un yapdigi bu satis politikasini degistirmez ki steam uzerinden cikmasi bence cok iyi.
    KK olmadigina gore cozum , Steam olan arkadasiniza para vereceksiniz oda kendi hesabina oyunu alip size gift yapacak.

cs goyu tesadüfen bir arkadaştan gift almıştım peki takas edebilirmiyim ben cs go versem biride bana ron verse öyle oluyor mu hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 1 Haziran 2014; 19:20:03 >

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Oyun dün çıkmış arkadaşlar hayırlı olsun ben şimdilik almak için indirim bekliyorum ama belli olmaz yine de dayanamayıp alabilirim keşke pre-orderken alsaydım şu an fiyatı 20 dolar.

Sanirim haftaya cuma 19 haziranda yaz indirimleri baslayacak , aceleniz yoksa bekleyin derim.Eger yaz indirimlerinde herhangi bir indirim olmaz ise , sonbahardaki indirimleri bekleyeceksiniz.ben acikcasi diger aoe serilerinde oldugu gibi oyunun 5$ inmesini bekliyorum kismetse o zaman alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

@killnOd
    Valla önümüzdeki 10-15 gün sınırsız boş vaktim var, encard bulabilirsem %50 indirimle alacağım sanırım

originden üzerinden oynanabiliyor mu ?
    Sigarayı bırakmanın en kolay yolu !
    Elektronik smoke.
    www.elvedasigara.net
  • Oyun suanda sadece "steam" uzerinden satisa cikti.ilerde belki farkli yerlerdede satisa cikabilir ama uzak ihtimal.

Oyun suanda sadece "steam" uzerinden satisa cikti.ilerde belki farkli yerlerdede satisa cikabilir ama uzak ihtimal.

hocam kutulu satış yoksa oynayamayacağım kredi kartım kullanmıyorum çok mp oynamak isterdim halbuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 17 Haziran 2014; 18:03:17 >

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Oyun suanda sadece "steam" uzerinden satisa cikti.ilerde belki farkli yerlerdede satisa cikabilir ama uzak ihtimal.

hocam kutulu satış yoksa oynayamayacağım kredi kartım kullanmıyorum çok mp oynamak isterdim halbuki

Migros veya PTT den ininal kart temin edebilirsiniz.
  • dx9 ile oynayamayacak mıyız bu oyunu?

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

dx9 ile oynayamayacak mıyız bu oyunu?

Umarim dx12 destekli yeni nesil bir RON 2 yaparlar ama cok uzak ihtimal.Tabi bu birazda RON nun steam uzerindeki satislarina bagli.

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

dx9 ile oynayamayacak mıyız bu oyunu?

üzgünüm

win 7 / 8 yüklemelisiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.