Arkadaşlar. Rise Of Nations u arkadaşımla internet üzerinden Multiplayer oynamak istedim ama bunu ilk defa deniyorum ve ne yapacağım? bilen varsa ayrıntılı olarak anlatırsa sevinirim. Teşekkürler
bilen yok mu arkadaşlar. yardım lütfen...
evet kardes yaw bewnde denedım arkadasla karsılıklı ama olmadı bı bılen varsa el atsın su ıse bea
quote:
Orjinalden alıntı: _Blackfly_
evet kardes yaw bewnde denedım arkadasla karsılıklı ama olmadı bı bılen varsa el atsın su ıse bea
valla kardeş yardım eden yokmu bu konu hakkında proflar....
kardes ben denıyom ama olmuyo bulursam sana da soylerım ama bırı cevaplasada oynasak yawww
bende bılmıyorum ama eger yapabılırsek hıc bı sansıız olmaz(5 dk da rush ıle ısınız tamam)
Saol dostum Hamachi programını indiriyorum şimdi. Yapmamız gerekenler ne birazda ondan bahsedersen sevinirim kardeşim... SAOL
sinan kardeş msn varmı ? az çok hamachi yi biliyorum benim affetmez_emre@hotmail.com bak oyunu kurmaya başlıcam olursa deneme yapalım senle
PM attım kardeş
bir ayar gerektirmiyor hamachide server oluşturup oynayacağın arkadaşında o servera girmesi ile oynayabiliyorsunuz. şuan oyun bende kurulu değil ama uygun olduğum da yapabiliriz.2 kişi lag sorunu yoktu ama daha fazlasını deneyemedik.
quote:
Orjinalden alıntı: parker
bir ayar gerektirmiyor hamachide server oluşturup oynayacağın arkadaşında o servera girmesi ile oynayabiliyorsunuz. şuan oyun bende kurulu değil ama uygun olduğum da yapabiliriz.2 kişi lag sorunu yoktu ama daha fazlasını deneyemedik.
Harikasın kardeş saol. deneriz tabi...
affetmez senin mns yi ekleyemiyorum sen beni ekle PM attım adresi...
ekledim :)
saolun arakdaslar ben de kesınlıklıe denıcem
kardes oldu yaw oynaya bıldık sonunda kutlarım bu arada feci yıktın benı :))))
Hamachi ile rise of nations oynamak gerçekten çok zevkli oluyor herkese öneririm
oynamak isteyen yok galiba diyen çıktı :D haftasonu oynayalım bari
arkadaşlar biri şu Hamachi programını anlata bilirmi bişi yapamadım