Şimdi Ara

Rise Of Nations Multiplayer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Rise Of Nations u arkadaşımla internet üzerinden Multiplayer oynamak istedim ama bunu ilk defa deniyorum ve ne yapacağım? bilen varsa ayrıntılı olarak anlatırsa sevinirim. Teşekkürler

• bilen yok mu arkadaşlar. yardım lütfen...
  • evet kardes yaw bewnde denedım arkadasla karsılıklı ama olmadı bı bılen varsa el atsın su ıse bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

evet kardes yaw bewnde denedım arkadasla karsılıklı ama olmadı bı bılen varsa el atsın su ıse bea

valla kardeş yardım eden yokmu bu konu hakkında proflar....
  • kardes ben denıyom ama olmuyo bulursam sana da soylerım ama bırı cevaplasada oynasak yawww
  • Hamachi programını kullanabilirsiniz.Ayrıca bir ayar gerektirmiyor.Bi ara oynarız sizinle de
    http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr.exe
  • arkadaşlar bende bilmiyom ama başarırsanız rafında duran oyunu bende kurarım beraber oynarız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bılmıyorum ama eger yapabılırsek hıc bı sansıız olmaz(5 dk da rush ıle ısınız tamam)
  • Saol dostum Hamachi programını indiriyorum şimdi. Yapmamız gerekenler ne birazda ondan bahsedersen sevinirim kardeşim... SAOL
  • sinan kardeş msn varmı ? az çok hamachi yi biliyorum benim affetmez_emre@hotmail.com bak oyunu kurmaya başlıcam olursa deneme yapalım senle
  • PM attım kardeş
  • bir ayar gerektirmiyor hamachide server oluşturup oynayacağın arkadaşında o servera girmesi ile oynayabiliyorsunuz.
    şuan oyun bende kurulu değil ama uygun olduğum da yapabiliriz.2 kişi lag sorunu yoktu ama daha fazlasını deneyemedik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: parker

bir ayar gerektirmiyor hamachide server oluşturup oynayacağın arkadaşında o servera girmesi ile oynayabiliyorsunuz.
    şuan oyun bende kurulu değil ama uygun olduğum da yapabiliriz.2 kişi lag sorunu yoktu ama daha fazlasını deneyemedik.

Harikasın kardeş saol. deneriz tabi...
  • affetmez
    senin mns yi ekleyemiyorum sen beni ekle PM attım adresi...
  • ekledim :)
  • saolun arakdaslar ben de kesınlıklıe denıcem
  • kardes oldu yaw oynaya bıldık sonunda kutlarım bu arada feci yıktın benı :))))
  • Hamachi ile rise of nations oynamak gerçekten çok zevkli oluyor herkese öneririm
  • oynamak isteyen yok galiba diyen çıktı :D haftasonu oynayalım bari
  • arkadaşlar biri şu Hamachi programını anlata bilirmi bişi yapamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.