Şimdi Ara

riptide çok gereksiz bi spell mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim shaman var 67 level üşeniyorum gidip leveling arealarda kasmaya dungeonda kasıyorum o da çok az veriyor 1 bar falan artıyor arkadaşa diyorum işte ben 69 a kasıcam riptiide spellini merak ediyorum efektleri filan çok hoş diye o da bana dedi ki salla çok gereksiz bi spell bi boka yaramıyor dedi sizce gerekli bi spellmi?mesela pvp de işe yarar mı?Shaman healerlar biraz sıkıntılı galiba raid healing de ayrıca doğru mu aoe heallerken falan hem de tankı heallemek zor oluyomuş?

• Pve'de güzel bence. PVP yapmıyorum resto ile riptide ama dispell edilebiliyor. PvE'de hemde Riptide attığın kişiye chain heal atarsanda heal oranını arttırıyor. Ayrıca 5 manlerde de Earth Shield + Riptide spamliyorum sürekli kimse ölmedi şu ana kadar :P
  • itemlerin iyiyse grup da mal değilse shaman gayet kolay bir sınıf healer olarak hem de çok zevkli
  • Kesinlikle değil, hatta temel skill bile denebilir. Riptide attıktan sonra Tidal Waves adında bir buff kazanırsın ve bu sonraki 2 healing wave yada greater healing wave'ini hızlandırır. Eğer bunu kullanmazsan acil heal gereken yerlerde tank öldüğünde hala spell cast etmeye uğraşıyor olabilirsin.
  • Hiç iyi değil git druid aç
  • Ölüm Lokumu gene iş üstünde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan
    Kesinlikle değil, hatta temel skill bile denebilir. Riptide attıktan sonra Tidal Waves adında bir buff kazanırsın ve bu sonraki 2 healing wave yada greater healing wave'ini hızlandırır. Eğer bunu kullanmazsan acil heal gereken yerlerde tank öldüğünde hala spell cast etmeye uğraşıyor olabilirsin.

talenti vermesi gerekmiyo mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Holy dk oyna buff gelmiş tek tuş healliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Holy dk oyna buff gelmiş tek tuş healliyorsun.

Sesli güldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.